Artık dayanacak gücüm kalmadı..

Ayni iste soydan gelim soya çekim yaniii :)))
Valla aksine olur ya bende okadar istiyorum ki cocuk ama esim yanasmiyor belki diyorum tutunacak dalim olur
Canım benim.. Hamile kaldıktan sonra çok hassaslaşıyorsun. Belki normalde gozune batmayacak şeyleri bile batıyor. Yalnız kalmak istemiyorsun ama başkasını da istemiyorsun. Eşinin her halini takipe alıyorsun. Hep benimle ilgilensin istiyorsun. Ben öyle oldum yani. Bebeğe odaklanamadım çok uzun sure. Bebek doğduktan sonra evet onunla daha çok ilgili alakalı olucam belki ama eşimin dışarı çıkması bana yine batıcak. Kendimi görebiliyorum çocuk bi yerde ben biyerde ağlıyoruz salya sümük

O zaman tabiri caizse ipini hiç salmayacaksınız alışana kadar kavga gürültü olacak ama alışacaktır. Hem neden düzeldiğinizi hissettiriyorsunuz ki . Yapmayın en ufak çabasında kıyameti koparın . Siz niye alışasınız. O alışsın aile olduğunun farkında değil .

Çünkü bana oyle guzel davranıyorki tamam daha kesin çıkmaz diyorum. Sonra bi akşam çıkayım mı çocuklar bekliyor diyor tamam diyorum geliyor hiç yuzumu asmıyorum diğer gun aynı şey yine tepki vermiyorum uçuncu gun olunca artık çekinerek çıkıym yarım saat durup gelirim diyor ams benim surat dusuyor tabi. Suyunu çıkarmadan olmuyor. Aile olduğunun farkına varamıyor evet. Çunkı etrafındaki ailelerin hepsi kendi gibi. Karısını evde bırakıp dışarıda takılmak. Ama evlerinde bi eksiklik yapmıyorlar, akşama kadar çalışıyorlar bizim için sorsan. Herkes bana bırak çıksın dedi eninde sonunda sıkılıcak dedi ama oyle olmadı ben sesimi çıkarmadıkça dahada arsızlaştı. Artık ya evinde durmayı oğrnecek yada beni kaybedecek. ( boyle yaparak kendimden soğutmaktanda korkuyorum ama )

ilk evliliğinse boşanabilirsin. demek ki seninle mutlu olmuyor. benim eşimle de aram iyi değil ama çok şükür akşamları eve gelir.

İşte bunu yapma bir gün çıksın ertesi gün çıkayım mı dediğinde ‘Hayır’ demeyi öğrenmelisin. Sınırını bilsin .

Oyle yaptığım zamanda suratını asıp oturuyor. Çıkmıyosam evdede boyleyim diyor
Boşanmak çözüm değil.Ya sabırla onu evinde durmaya seninle vakit geçirmeye ikna edeceksin ya da bırakacaksın kendi haline zamanla kendi isteğiyle gelecek. Senin odaklanman gereken sey bebeğin. Beyin de bu konuda sana destek olmalı tabii.

Hava atmaya mı geldiniz?

Buyuklerim hep oyle diyorlar. Zamanla sıkılacak sana gelecek. Sen surat asma sen yuzumu dusurme. Senin suratsızlıpın onu dahada dışarı iter... Bende insanım ama bi yerden sonra yuzunun dusmesi elinde olmuyor ki

Böyle bir durumla karşı karşıya kalsam sanırım onun empati yapmasını sağlamaya çalışırdım. Her akşam ben de dışarı çıkardım. Bir şey söyleyecek olursa onun cümleleri ile karşılık verirdim.

Yahu kimsenin kocası beni ilgilendirmez. Bu konunun altına gelip benim kocam hiç evden çıkmaz demek çok tuhaf oluyor onu anlatmaya çalıştım.

Yahu kimsenin kocası beni ilgilendirmez. Bu konunun altına gelip benim kocam hiç evden çıkmaz demek çok tuhaf oluyor onu anlatmaya çalıştım.
bana da tuhaf geliyor. sanki bir nispet havası seziyorum ama insan kendiyle kıyaslamadan yardımcı olamıyor ki. yani dünyadaki tüm kocalar öyle ise kimse şikayet etmezdi. ama bazı kocalar öyle olunca diğerlerinin şikayet etme hakkı oluyor. çünkü daha iyisinin yapılabildiğini görüyor.

Benim dışarı çıkmam onu rahatsız etmez işte. Dışarı çıkıyorsam onada birşey diyemem. Bu mantıkla dusunur. Ve rahatlar. Empati kurmasını başla turlude nasıl sağlayabilirim hiçbi fikrim yok..

Ben senin yerinde olsaydım konuştum baktım düzelmiyor mu ? Hiç takmazdım bende dışarı çıkardım ben de gezerdim onun eve geldiği saatte eve girerdim bende bir yerlere giderdim avm ye giderdim, sinemaya giderdim, tiyatroya giderdim, arkadaşıma giderdim yada komşuma giderdim en olmadı bir kütüphaneye giderdim Sen böyle yapmasın diye uğraştıkça o daha çok şımarıyor belli ki kendini ezdirme tek başına mutlu olabildiğini görsün seni ezik, evde dizini kırıp herzaman onu bekleyen biri olmadığını anlasın belki aklı başına gelir güçlü ol sen bir kadınsın o öyle mutluysa sende kendınle mutlu ol cevre yap arkadaslarına vakıt ayır ailene vakit ayır yakınsanız ama o adama ezik gösterme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…