D duavedua Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Kasım 2024 9 3 26 Cumartesi 22:37 Konu Sahibi duavedua #1 26 yaşındaki 1 senelik eşim 6. kattan atladı sağlık sorunları var tek isteğim allahtan onu bize hiç bu olay olmamış gibi vermesi 41 yasin başlatıyorum nolur okuyun 1 tane bile yeter çok görmeyin okuyanlar okudum yazarsa sevinirim allah rızası için
26 yaşındaki 1 senelik eşim 6. kattan atladı sağlık sorunları var tek isteğim allahtan onu bize hiç bu olay olmamış gibi vermesi 41 yasin başlatıyorum nolur okuyun 1 tane bile yeter çok görmeyin okuyanlar okudum yazarsa sevinirim allah rızası için
hanyolcuhanciyolcu Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Eylül 2024 667 1.329 30 Cumartesi 22:38 Konu Sahibi duavedua #2 Şu anda durumu nasıl peki? Allah şifa versin çok geçmiş olsun.
D duavedua Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Kasım 2024 9 3 26 Cumartesi 22:39 Konu Sahibi duavedua #3 hanyolcuhanciyolcu .!.: Şu anda durumu nasıl peki? Allah şifa versin çok geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... kaval kemiğinde sıkıntı çıktı doktorlar tekrar ameliyat diyor fakülte hastanesinde yatıyor tek dileğim dua etmeniz yalvarıyorum çarem kalmadı
hanyolcuhanciyolcu .!.: Şu anda durumu nasıl peki? Allah şifa versin çok geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... kaval kemiğinde sıkıntı çıktı doktorlar tekrar ameliyat diyor fakülte hastanesinde yatıyor tek dileğim dua etmeniz yalvarıyorum çarem kalmadı
C Camille_claudel Guru Kayıtlı Üye 29 Mart 2012 1.704 1.770 Cumartesi 22:49 Konu Sahibi duavedua #4 Allah yardimciniz olsun, kolaylikla atlatirsiniz umarim Rabbim sifa versin
A Ajim aj Canım Şekerli Makarnam Kayıtlı Üye 28 Mart 2019 4.014 4.044 Dün 14:13 Konu Sahibi duavedua #5 penyez83 Hanımefendiye yardimci olur musunuz Üyeleri etiketleseniz
D duavedua Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Kasım 2024 9 3 26 Dün 16:10 Konu Sahibi duavedua #6 Ajim aj .!.: penyez83 Hanımefendiye yardimci olur musunuz Üyeleri etiketleseniz Genişletmek için tıkla... yarın ameliyat olacak ben etiket yapmayı bilmiyorum yardım edin lütfen
Ajim aj .!.: penyez83 Hanımefendiye yardimci olur musunuz Üyeleri etiketleseniz Genişletmek için tıkla... yarın ameliyat olacak ben etiket yapmayı bilmiyorum yardım edin lütfen