Artik bosanmak istiyorum ama vicdanim izin vermiyor

Vay be iyi dayanmışsın bacım. Sadıkmışsın eşine bravo neler okuyoruz duyuyoruz. Cinsellik önemli ya oda bir paylaşım sonuçta ikinize özel bir çekim sağlıyor aranızda bilemedim umarım eşiniz tedavi olur yoksa işiniz zor.

Allah korusun sakat kalsa, sonradan hasta olsa vicdansiz oldugunuzu dusunurdum. Ancak adamin bastan beri problemi var ve umrunda bile degil. Vicdan azabi duymasi gereken kisi eşiniz. 11 yildir cinsel olarak tatmin oldugunuzu sanmiyorum. Size yapilan bir bencillik soz konusu. Eger esiniz isteseydi bu problemi cozerdiniz belki hormonal bir problemdir, hic doktora gitti mi? Sadece Erken bosalma duzenli iliski ile aşılıyor, geciktiricili prezervatiflerden de yardim alabilirdiniz. Hic adim atti mi?

Şuan şehvet eksenınden çıkıp şefkat eksenine geçmişsiniz bunuda ancak ana babalar yapar. Siz ebeveyni misiniz? KARISISINIZ. Kadınlığınızı hatırlamak istiyorsunuz ,,gidilecek yol çok belli. Boşanın. Sekssiz ömür geçmez. Kendinize düşman mısınız? Zorunuz nedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…