Çok üzüldüm yaşadıklarınıza. Çok geçmiş olsun. İnşallah çok mutlu olursunuzMerhabalar,
Burada çoğu kez eşimle olan kavgalarımı yazdım size.
Dün akşam yine çok şiddetli bi kavga yaşadık, burnumu morarttı ve kaburgamı zedeledi.
Bu şiddeti artık kabul etmiyorum ve az sonra işten sonra doktora gideceğim rapor almak için ve boşanmak için.
Cumartesi günü dışarı çıktı 3 arkadaşıyla ve benden aldığı borçla gidip millete yemek ısmarlamış. Ben evde ramen vs dolapta bulduklarıma idare ederken bey efendi millete yemek ısmarlıyor. Daha babamları bi kere bi yere götürüp yemek ısmarlamamıştır.
Yemekten sonrada eve gelip evimin içine etmişler, tükettiklerini bile çöpe atma tenezzülünde bulunmamış.
Ertesi gün kalktığımda hasta bi şekilde benim toplamam gerekti herşeyi. Yüzsüz gibi de diyor ki dokunmasaydın ben iş dönüşü toplardım.
Yüzsüz.
Ben bu boş heriften kurtuluyorum darısı tüm benim gibi başı dertte olanlara olsun.
Az sonra doktora beni kendi götürecek öyle istedim ama orada hayatının şokunu yaşatacam ona doktora eşimin vurduğunu söylicem.
Kendinize iyi bakın
Naptınız merak ettimMerhabalar,
Dün akşam yine çok şiddetli bi kavga yaşadık, burnumu morarttı ve kaburgamı zedeledi.
Bu şiddeti artık kabul etmiyorum ve az sonra işten sonra doktora gideceğim rapor almak için ve boşanmak için.
Cumartesi günü dışarı çıktı 3 arkadaşıyla ve benden aldığı borçla gidip millete yemek ısmarlamış. Ben evde ramen vs dolapta bulduklarıma idare ederken bey efendi millete yemek ısmarlıyor. Daha babamları bi kere bi yere götürüp yemek ısmarlamamıştır.
Yemekten sonrada eve gelip evimin içine etmişler, tükettiklerini bile çöpe atma tenezzülünde bulunmamış.
Ertesi gün kalktığımda hasta bi şekilde benim toplamam gerekti herşeyi. Yüzsüz gibi de diyor ki dokunmasaydın ben iş dönüşü toplardım.
Yüzsüz.
Ben bu boş heriften kurtuluyorum darısı tüm benim gibi başı dertte olanlara olsun.
Az sonra doktora beni kendi götürecek öyle istedim ama orada hayatının şokunu yaşatacam ona doktora eşimin vurduğunu söylicem.
Kendinize iyi bakın
Aklım sizde kaldı ne yaptınız iyi misiniz? Onunla birlikte hasteneye gitmeseydiniz keşk
Ne randevusu, akşam oldu poliklinik saati değil? Acile de randevu ile gidilmez.Randevum yarım saat sonra
Uzaklaştırm akararı al evde. Gitsin. Anahtarı değiştir boşanma davası açMerhabalar,
Yüzsüz.
Kendinize iyi bakın
Keşke randevuya eşinizle beraber gitmeseydiniz. Şiddete meyilli biri, hastane çıkışında ne olacak? Aile bireylerinizden biriyle hastaneye gitseydiniz, gitmeden önce de yanınıza birkaç parça kıyafet alsaydınız boşanma sürecine kadar aile bireylerinizde kalsaydınız çok daha doğru olurdu.Randevum yarım saat sonra
Çok geçmiş olsun ne dediler size ?Arkadaşlar beyefendi gelmesi tabiki haberde vermedi ben darp raporumu aldım..