Artık boşanıyorum…

miray_sdk

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2023
44
44
28
Merhabalar,

Burada çoğu kez eşimle olan kavgalarımı yazdım size.
Dün akşam yine çok şiddetli bi kavga yaşadık, burnumu morarttı ve kaburgamı zedeledi.
Bu şiddeti artık kabul etmiyorum ve az sonra işten sonra doktora gideceğim rapor almak için ve boşanmak için.

Cumartesi günü dışarı çıktı 3 arkadaşıyla ve benden aldığı borçla gidip millete yemek ısmarlamış. Ben evde ramen vs dolapta bulduklarıma idare ederken bey efendi millete yemek ısmarlıyor. Daha babamları bi kere bi yere götürüp yemek ısmarlamamıştır.
Yemekten sonrada eve gelip evimin içine etmişler, tükettiklerini bile çöpe atma tenezzülünde bulunmamış.
Ertesi gün kalktığımda hasta bi şekilde benim toplamam gerekti herşeyi. Yüzsüz gibi de diyor ki dokunmasaydın ben iş dönüşü toplardım.

Yüzsüz.

Ben bu boş heriften kurtuluyorum darısı tüm benim gibi başı dertte olanlara olsun.
Az sonra doktora beni kendi götürecek öyle istedim ama orada hayatının şokunu yaşatacam ona doktora eşimin vurduğunu söylicem.

Kendinize iyi bakın

Evlendiğiniz günden beri bu adamı besliyorsun. Sanki kocan değil de oğlun gibi. Üstelik ailesine de hizmette kusur etmiyorsun. Seni asla önemsemiyor, doğum gününde kuru bir çiçek bile almaktan aciz adam. Senin kazandığın parayla anasını yurtdışı tatillerine götürüyor, arkadaşlarına yemek ısmarlıyor. Evin kumbarası oldun. Üstüne bir de dayak yiyorsun. Annenin laflarından korkup boşanmadın senelerdir. Sen zaten şu an o evi tek başına geçindiriyorsun. Git, darp raporunu al, davanı aç. Evi zaten evliyken almışsınız. Mal mülk ne varsa hakkını söke söke iste. Ailenin yanına dönmene de gerek yok. Sen zaten tek yaşıyorsun şu an. Ne maddi ne manevi olarak var adam hayatında. Allahtan çocuğunuz yok. Yeter artık ölmeyi mi bekliyorsun boşa şunu

Çoluk yok çocuk yok. Kimseye muhtaç kalmayacak, bel bağlamayacak ve kimseye de gebe kalmayacaksınız. Bu ne kadar büyük bir avantaj biliyor musunuz? Annenizin yanına dönmenize bile gerek yok, bir göz odaya bile sığarsınız. Siz dimdik durdukça daha o yanaşacak size, çenesini tutmayı da öğrenecek, böyledir bu işler.

Size vuran elleri kırılsın, pislik heriff Darp raporu alıp kanıtla birlikte dava açarsınız. Polise bildirip uzaklaştırma da alın bence. Çok üzüldümm.. çok geçmiş olsun umarım toparlanır ve bu süreçte güçlü şekilde ayağa kalkarsınız. Kaç yıllık evlisiniz çocuk var mı bu arada? Umarım yoktur. Neden boşanmalar artıyor ya bu duruma çok üzülüyorum, geçimsiz, şiddet dolu evlilikler görünce üzülüyorum yani elimden bir şey gelmiyor. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. Kötüleri de uzak etsin bizden , hepimizden.

Çok üzüldüm yaşadıklarınıza. Çok geçmiş olsun. İnşallah çok mutlu olursunuz

siddet bagimlisi,sorumsuz ve bombos bi kafaya sahip erkek. allah kurtarsin biz kk olarak arkandayiz

Keşke doktora kendiniz tek gitseydiniz.
İrtibatta kalalım, yazın buraya gelişmeleri. Nedense endişe ettim sizin için.

Çocuk yoksa kimseye ihtiyacın yok demektir. Ben dün ev ararken o kadar çok ev arkadaşı ilanı gördüm ki, çocuğum olmasaydı dedim daha kolay olurdu herşey. Çalışıyorsunda ayaklarının üstünde paşalar gibi durur hayatını yoluna koyarsın.

Naptınız merak ettim

ortada çocuk yok, çok bile çektiniz bu boş adamı. fakat doktora tek gitseniz daha mı iyi olurdu bilemedim.
acile gitmiyor musunuz? neyin randevusu bu?
hakkınızda hayırlısı olur umarım

Uzaklaştırm akararı al evde. Gitsin. Anahtarı değiştir boşanma davası aç

Randevum yarım saat sonra
Keşke randevuya eşinizle beraber gitmeseydiniz. Şiddete meyilli biri, hastane çıkışında ne olacak? Aile bireylerinizden biriyle hastaneye gitseydiniz, gitmeden önce de yanınıza birkaç parça kıyafet alsaydınız boşanma sürecine kadar aile bireylerinizde kalsaydınız çok daha doğru olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…