Onu demek istemedim.
Yani öpmeye kıyamayan adam, ne oldu da 180 derece döndü?
Yukarıda ben de bilmiyorum demiş konu sahibesi, ama bence başka bir şey var gibi o işte:44:
Canım anladığım kadarıyla eşini hiç sevmiyor değilsin.derdin ailene herşeyi anlatıp boşanıp eve dönmek değil. Bulunduğun durum çok zor. Senin tek kurtuluşun ayrı ev ama maddi yetersizlikler buna şimdilik imkan vermiyor sanırım. Dilerim maddi durumunuz tez zamanda düzelirse ayrı eve çıkabilirsiniz. Yoksa senşn bu kayınvalide ve kayınbabayla uzun süre yaşaman mümkün değil. Allah yardımcın olsun .
aranızda yaşadıklarımı anlayanlar da oldu anlamayıp altında başka şeyler arayanlar da... burda bile bu kadar eleştiri alırken aileme anlatsaydım onlar hiç kaldıramazdı...
aranızda yaşadıklarımı anlayanlar da oldu anlamayıp altında başka şeyler arayanlar da... burda bile bu kadar eleştiri alırken aileme anlatsaydım onlar hiç kaldıramazdı...
Ailenin kaldirip kaldirmamasi onemli degil. Kendini kandirmissin sen, biriyle evlenmissin, yuzune vurmus. Sanki senin sucun var. Tecavuze ugradiginda o serefsizi sikayet etseydin inan bana simdikinden daha dik dururdun. Tecavuz bir leke degildir, bir ayiptir, o serefsizin ayibidir senin degil. Onun ustunu kapatmak icin evlilik yapmissin. Esini seviyor musun sevmiyor musun belli degil. Onun karakteride cok saglam degil zaten kavgalarda yuzune vurduguna gore.
Kaca kadar okudun, neden calismiyorsun demistim cevap vermedin.
Maddi problemlerden dolayı üniversteyi yarıda bırakmak zorunda kalıp iş hayatına atıldım. Şuan taşındığım yerde iş bulma sorunu çok büyük. Bulduklarım hep uzakta. İnşallah buradan taşınırsak bulacağıma inanıyorum.
Dedim ya eşim kabul etmedi bunu. Zaten nişanlıyken dedi ailesi kanı görüp vücudunda kesik var mı diye kontrol edeceğiz eğer kız değilsen babana teslim ederiz babana da adamsan öldür bu kızı deriz dediler. Ben salak bunlara rağmen evlendim
Kızlar bugün eşimden boşanmak istediğimi söyledim. Eşyalarımı hazırlamaya koyuldum. Ama bırakmıyor beni. Her şeyi düzeltmek için zaman istiyor. Nasıl yalvardı küçük bir çocuk gibi. off ya ne yapacağımı bilmiyorum onu aslında seviyorum benim tek derdim ailesi. geçmişimi anlattım çünkü biraz olsun rahatlamak istedim. ama bugünümde eşimle aram iyi tabii ailesi olmazsa. bu akşam görümcem yine kavga çıkardı. ben kaynanamla kavga edip ona hakaret etmişim. ben de yeter artık diye patladım. eşim bana sordu sonra herkese ağzının payını nasıl olduysa verdi. ben de tam yeri diye bıktım senin ailenden boşanalım dedim baya kavga ettik. 1 aydır evine gitmek bilmeyen görümcem pılını pırtını toplayıp gitti.
Dedim ya eşim kabul etmedi bunu. Zaten nişanlıyken dedi ailesi kanı görüp vücudunda kesik var mı diye kontrol edeceğiz eğer kız değilsen babana teslim ederiz babana da adamsan öldür bu kızı deriz dediler. Ben salak bunlara rağmen evlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?