• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık Bir Derdim Yok Sadece Dualarım Var / Tanıyanlara selam olsun

smolu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
404
1.254
113
Tam tamına bir sene geçti dostlarım . 'Sanırım Aldatılıyorum 'isimli konuyu açtığımın üzerinden. O konu kapandı çünkü her şey o kadar hızlı gelişti - inanmayanlar -ifşa edenler oldu ki çok zor durumda kalmıştım .
Şöyle hatırlatayım kendimi ; aldatıldığımdan şüphelenip - eşimin arabasında başka bir telefon bulup herşeyi yaklaşık iki üç gün içinde Allah'ın izni ve yardımıyla açığa çıkarmıştım . ( ve sizlerin duaları - Allah hepinizden razı olsun nasıl da güçlü bir şekilde atlattım hala şaşıyorum .) ESKİ Eşim ; Fake hesaplardan iğrenç iğrenç videolar paylaşmış - eskortlara yorumlar yazmıştı vs.

Her neyse , şimdi bunları yazarken bile enerjim düşüyor , geriliyorum .
Boşanma gerçekleştikten sonra biz birkaç defa daha görüştük kendisiyle - hatta bir önceki konuyu gördüm kafam baya karışıkmış ama onunla iletişimde olmaya çabaladığım'her an resmen yaşam enerjim tükendi.Nihayetinde ne çocuklar nede başka sebep için onunla olacağıma hayat boyu yalnız kalmayı göze aldım ve şükürler olsun geçti bitti.

Bu bir senede neler oldu peki ? Yazma sebebim hem merak eden arkadaşlara hemde benzer durumda olan arkadaşlara moral olması.
Hayatım bitmiş gibi hissettim - geleceğimden endişelendim - aileme bir şey olursa çalışamazsam ne yaparım kaygıları yaşadım ki zaman zaman yine yaşıyorum ama ben çözümü Rabbime sığınarak buldum arkadaşlar.
Dua ettim .Her olumsuz fikir geldiğinde , her çaresiz hissettiğimde. Bir defter aldım kendime mesela her gn sahip olduğum için şükrettiklerimi yazdım düzenli olarak . Bir iş için dulara okudum şükürler olsun istediğim gibi bir işe girdim . Esmaül Hüsnalar la dua etmeyi öğrendim / enerjim yükseldi insanlar arasında kıymet gördüm vs vs .

Eski eş 1 senedir hala çiçek göndermeye devam ediyor - büyük oğlumun yeni yeni ortaya çıkan psikolojik sııntıları olmaya başladı - tikler vs ama ben inanıyorum ki bunlar da geçecek .
Şükürler olsun hayattayız - yaşıyoruz ve bizim hiçbir derdimiz sıkıntımız Allah için güç değil .Sadece ona sığınıp yardım istemek yeterli , inanın geri çevrmiyor. Yeter ki biz O nu unutmayalım .

Çok uzattım kusura bakmayın . Geçen yıl sizlerden onlarca dua aldım - bu sebeple de güçlüydüm . Dilerim hepimizin gelecek hayatı geçmiş hayatından güzel olur .

Elbette güzel olacak. Kimsenin yaşattığı acılar yüzünden kendinizi, gelecek hayatınızı kilitlememek için çaba göstermeniz gerçekten örnek alınası.
Elbette çocuğunuzda sıkıntılar olabilir,anne baba ayrılması da olabilirdi. Terapi olabilir farklı meşguliyet kurmasını sağlayabilirsiniz. Online çocuk atölyeleri var o tarz bir şey ile destekleyebilirsiniz. Yaşıtlarından uzaklar ve haliyle evdeki sıkıntılar dertler ister istemez yansıyor. Özellikle son 6 aydır tüm ülke için zor, son 1 yıldır da sizin için zor.
Çok daha güzel kaygısız, mutlu, huzurlu yıllar diliyorum sizlere.

Şu an bir kanalda bir sabah programı var,çoğunluğu eşi tarafından aldatılan kadınlar telefonla programa bağlanıp hikayelerini anlatıyorlar.Ve aldatılmaya boyun eğen o kadar çok kadın var ki...10 yıldır aynı kadınla aldatılıp hala eşiyle yola devam edenler..Dik durduğunuz,ayaklarınız yere sapasağlam bastığınız için sizi tebrik ederim.Hayatta her şey gönlünüzce olsun.

Şu an bir kanalda bir sabah programı var,çoğunluğu eşi tarafından aldatılan kadınlar telefonla programa bağlanıp hikayelerini anlatıyorlar.Ve aldatılmaya boyun eğen o kadar çok kadın var ki...10 yıldır aynı kadınla aldatılıp hala eşiyle yola devam edenler..Dik durduğunuz,ayaklarınız yere sapasağlam bastığınız için sizi tebrik ederim.Hayatta her şey gönlünüzce olsun.
Ben iki tarafı da anlamıyorum. Düşünüyorum düşünüyorum, neden 10 yıldır aldatılan kadın konumunda olayım ki? Ya da neden 10 yıl bir adamın kapatması olarak yaşayayım?

Nu kitabı okursan anlarsın 274b90ba25050be2a9f1701b67b64fb6.jpg

"Sıkıntılar insanların hayatında ki sapla samanı ayırmak içindir" diye bir söz okumuştum. Ne kadar doğru!
Yaşadığın tüm sıkıntılar şimdi yaşadığın güzeliklerin diyetiydi. Belki o zaman isyan ettin ama Allah o insanı senden uzaklaştırmak için yaşatmış tüm üzüntüleri.

Yolun açık olsun :KK200:

Hatırladım sizi. Bir taraftan üzülmüştüm, bir taraftan da güçlü duruşunuzu beğenmiştim.
Umarım daha güzel günler yaşarsınız.

gecenlerde bakmistim profilinize sizi merak edip
iyi olmaniza sevindim inşallah her şey çok daha güzel olur sizin için

Bi kadin iste bukdar güclü olmalı
Helal olsun sana
Rabbim onune hep guzellikler cikarsn.
Umutsuzluga kapildiginda " beni yaratan yolumu elbet cizer" ayeti gelsin aklina.
Bende aldatildm ve ayrildim
Bende umutsuzluga dusuyrm napacam simdiden sonra ya annem babam ölürse ya yapayanliz kalirsam dusunceleri kapliyo (daha gencim ama iste insanin aklina geliyo, evlenmeyi dusunmedigim icin.yanlizlikdan korkuyrm simdiden). Sonra diyrm Rabbim elbet yol gosterecektir.elbet bi kapi acacaktir. Biz 'O'nun kuluyuz, bizi yanliz caresiz birakmaz. Icim okdr rahatliyoki sonra. Seninde yolun izin acik olsun arkadasim.
Cok cok huzur diliyorum❤

Sizi hatırlıyorum çok mutlu oldum adınıza bende benzer süreçlerden geçmiş kurtulalı 2.5 sene olmuş bir kadınım bazı insanlar için yanlızlık kamburlu bir beraberlikten iyidir hayatınızda herzaman mutluluk ve huzur diliyorum

Hangi duaları okudunuz desem saçmamı olur acaba.

O günlerinize burdan şahit olmuştum en çokta o kadar sıkıntı arasında amacsizca sizi ve eşinizi ifşa etmelerine üzülmüştüm.Ne geçti ellerine bilmem ama iyi olmanıza çok ama çok sevindim yavrularınızla güzel mutlu sağlıklı yıllarınız olsun inşallah.

Back