- 2 Ocak 2017
- 72
- 20
- 3
- 27
- Konu Sahibi Esmerim8153
-
ben dusugum olmadan once gıtmıstım bellı bısey soylememıstı doktor tahlıllerde bı hormonun yuksek gelıyo dedı sut hormonuymu normalde hamıle kalınca yuksek oluyomus sen hamıle degılsın bı ıkı tahlıl sonra ılac yazıcam dedı ben 1 2 ay sonra hamıle kaldım sonra dustu sonrada hıc gıtmedım hastaneye falanDoktora gitmeyi denediniz mi?
bılmıyorum oda etkılendı sanırım dusukten sonra ıcıne dogmustu sankı dusmeden once duser bısey olur cok sevınme uzulmenı ıstemıyorum demıstı bana 1 hafta sonra dustu1 yılı geçmiş çocuk isteğiniz olalı , siz kadın doğuma eşiniz ürolojiye gitsin. Eşiniz size neden olmuyor diye sorarken ne cevap vermenizi bekliyor ki?
ben dusugum olmadan once gıtmıstım bellı bısey soylememıstı doktor tahlıllerde bı hormonun yuksek gelıyo dedı sut hormonuymu normalde hamıle kalınca yuksek oluyomus sen hamıle degılsın bı ıkı tahlıl sonra ılac yazıcam dedı ben 1 2 ay sonra hamıle kaldım sonra dustu sonrada hıc gıtmedım hastaneye falan
aslında dusukten oncede oyle hamıle kalmıstım ben denerım tekrar canım tesekkur ederımtatlım daha önce hamile kalmışssın zaten düşük olmuş , demekki hamile kalabiliyorsun. stres yapma , şuan belkide zamanı değildir allah dogru zamanı bilir. bikaç taktik önemli tabi , ilişki sonrasında heemen kalkma beline yastık koy ayaklarını havaya dikip yarım saat bi saat bekle , ve adet döneminden sonraki yumurtlama günleri hesaplama var internettede o günlerde ilişkiye girdiğinizde ihtimal ikiye katlanıyor. ben bunların faydasını gördüm allahın izniyle. umarım seninde işine yarar. kötü olayı hatırlatmak istemem ama düşük nasıl oldu ağır bişeyi kaldırdın ?
evet aynen oydu doktorun soyledıgı ama hamıle kaldım ben ondan sonra anlamadıgım sey de o beyınden gelen bı problem olabılır demıstı doktor bana ımkanım olmadıgı ıcın sureklı cıkamıyorum evden esımın calısma saatlerı uyusmayabılıyo tabı bı doktora gorunmek ıstıyorum tekrar ama doktor soyledıkten sonra hamıle kalmam da dusunduruyor benıProlaktin hormonu sanırım bahsettiğiniz şey. Çok hakim değilim ama hamile kalmayı zorlaştıran bir hormon diye biliyorum. Önce doktora görünün lütfen. Planlı hamileliklerde mutlaka kontrollerden geçilmesi, sorunların çözülmesi belli destek ve vitaminlerin başlanması gerekir.
evet aynen oydu doktorun soyledıgı ama hamıle kaldım ben ondan sonra anlamadıgım sey de o beyınden gelen bı problem olabılır demıstı doktor bana ımkanım olmadıgı ıcın sureklı cıkamıyorum evden esımın calısma saatlerı uyusmayabılıyo tabı bı doktora gorunmek ıstıyorum tekrar ama doktor soyledıkten sonra hamıle kalmam da dusunduruyor benı
yanı tekrar hormon testı mı yaptırmalıyımHormonlar her zaman eşit olmaz. Denge değişebilir.
Düşük sebebinizi de bilmiyorsunuz, hamilelik öncesi destekleri almadığınız için kaybettiniz belki bebeğinizi. Belki hormon dengesizlikleriniz sebep oldu.
Bir daha hamile kalsanız düşüğe sebep olan şeyleri çözmediğiniz için belki tekrar düşük yapacaksınız. Doktora görünmeniz şart.
Prokaktin hormonu mu? O hormon yükselince yumurta kalitesini çok bozuyormuş benimde yüksekti dr ilaç önermedi başlarsan iki yıl kullanman gerekir yoksa değer düştü deyipte bırakırsan o değer ikiye katlanır dediben dusugum olmadan once gıtmıstım bellı bısey soylememıstı doktor tahlıllerde bı hormonun yuksek gelıyo dedı sut hormonuymu normalde hamıle kalınca yuksek oluyomus sen hamıle degılsın bı ıkı tahlıl sonra ılac yazıcam dedı ben 1 2 ay sonra hamıle kaldım sonra dustu sonrada hıc gıtmedım hastaneye falan
yanı tekrar hormon testı mı yaptırmalıyım
tesekkur ederım bende bı gıtmek ıstıyorum ınsallah benımde bebegım olur cok ıstıyorumNe yaptirmaniz gerektiğini doktor bilir, Ben bilemem. Neyi gerekli görürse o testleri yapar zaten.
Ama hamile kalmayı planliyorsaniz folik asit, değerler düşükse b ve d vitaminleri kullanmanız gerekiyor zaten hiç bir sorununuz olmasa da. Sadece bunlar için bile gitmelisiniz.
ben gıtmedım daha sonra doktora ılac falan yazmadı hemen yanı zaten hamıle klmıstım gıtmedım dahadaProkaktin hormonu mu? O hormon yükselince yumurta kalitesini çok bozuyormuş benimde yüksekti dr ilaç önermedi başlarsan iki yıl kullanman gerekir yoksa değer düştü deyipte bırakırsan o değer ikiye katlanır dedi
ben gıtmedım daha sonra doktora ılac falan yazmadı hemen yanı zaten hamıle klmıstım gıtmedım dahada
olsa ılkı olmazdı ama oyle degılmı . ılıskıye gırmek dusuge sebep olabılır mı pekı cunku ertesı gun dusuk yaptım ben ılıskıden sonraProlaktin hormonunu yüksekliği yumurta üretimini engelleyebilmektedir.
Doktora gidip istediği tetkikleri yaptırmanız gerekir. Folik asite (vitamin) başlamanız gerekir.
Ot yolmak ile odun atmak için ile düşük gerçekleşmez. ( riskli gebeliklerde tabiki dikkat gerekir)
Eşinizin neden olmuyor diye sorması da pek hoş olmamış. Bu sizi daha da strese sokar. Ayrıca kendi ile ilgili de bir rahatsızlık olabilir.
onun ıcın gıttım tabı tahlıl falan yaptırdım 1 hafta sonra gel dedı doktor bana ben dıger konu ıcın gıtmedım hormon ıcın yanıİyi de zaten hamile kaldığınız için gitmeniz gerekmez miydi doktora?
onun ıcın gıttım tabı tahlıl falan yaptırdım 1 hafta sonra gel dedı doktor bana ben dıger konu ıcın gıtmedım hormon ıcın yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?