• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık bir bebeğim olsun istiyorum.

olsa ılkı olmazdı ama oyle degılmı . ılıskıye gırmek dusuge sebep olabılır mı pekı cunku ertesı gun dusuk yaptım ben ılıskıden sonra
Riskli gebeliklerde doktor ilişkiyi yasaklar.
İlk düşükte sebep araştırılmaz. Tekrarlayan düşüklerde sebep araştırılır.
Doktora gitme kısmında eksiğiniz var. Doktor size gel demiş gitmemişsiniz.

aslında dusukten oncede oyle hamıle kalmıstım ben denerım tekrar canım tesekkur ederım
. Ya aslında agır derken ben bır kez ot yoldum bahcede o zaman bılmıyodum hamıle oldugumu bırde esımın annesı odun attırmıstı bana bunlar sebep olmus olabılır yada esımle ılıskıye gırmıstık bundan da olabılır bazı ınsanların bırsey olmuyomus ama belkıde hassastı dıye dusunuyorum ben ıstemıyodum tabı esım ısrar edınce de bısey dıyemedım belkı ondan olmus olabılır yanı ılk dusukte sebebını arastıramayız dedı doktor bana ve ılıskıye gırılmemesı gerektıgını de soylemedı
Nasıl ya ilişkiye girmemek mi gerekiyor ilk aylar ? :S düşüğe mi sebep oluyormuş anlamadım. bende yeni hamileyim , ama ilişkiye girme olayının sıkıntı olacağını hiç düşünmüyordum. korktum şimdi :S

Riskli gebeliklerde doktor ilişkiyi yasaklar.
İlk düşükte sebep araştırılmaz. Tekrarlayan düşüklerde sebep araştırılır.
Doktora gitme kısmında eksiğiniz var. Doktor size gel demiş gitmemişsiniz.
bana gel dedı 1 hafta sonra ama 1 hafta olmadan yanı bıgun vardı ıste bı hafta olmasına randevu aldım ama bebegım dustu o gun kanamam olunca gıttık ıste yanı gıdecektım ama dusuk oldu hormon testını 3 defa yaptırdım ben 1 ay sonra gel tekrar yapalım dedı doktor hamıle kaldım sonra ıste ama yıne bu yakınlarda tekrar gıtmek ıstıyorum

Nasıl ya ilişkiye girmemek mi gerekiyor ilk aylar ? :S düşüğe mi sebep oluyormuş anlamadım. bende yeni hamileyim , ama ilişkiye girme olayının sıkıntı olacağını hiç düşünmüyordum. korktum şimdi :S
yanı ılk 3 ay dıkkat edılmesı gerekıyormus bende bunu sonradan ogrendım kısıden kısıye de degısebılıyo eger dusuk rıskı varsa veya hassas bır hamılelıkse olusma donemındeyse olabılır dıkkat etmenızı tavsıye ederım

Back
X