Artık bir bebeğim olsun istiyorum.

olsa ılkı olmazdı ama oyle degılmı . ılıskıye gırmek dusuge sebep olabılır mı pekı cunku ertesı gun dusuk yaptım ben ılıskıden sonra
Riskli gebeliklerde doktor ilişkiyi yasaklar.
İlk düşükte sebep araştırılmaz. Tekrarlayan düşüklerde sebep araştırılır.
Doktora gitme kısmında eksiğiniz var. Doktor size gel demiş gitmemişsiniz.

Nasıl ya ilişkiye girmemek mi gerekiyor ilk aylar ? :S düşüğe mi sebep oluyormuş anlamadım. bende yeni hamileyim , ama ilişkiye girme olayının sıkıntı olacağını hiç düşünmüyordum. korktum şimdi :S

bana gel dedı 1 hafta sonra ama 1 hafta olmadan yanı bıgun vardı ıste bı hafta olmasına randevu aldım ama bebegım dustu o gun kanamam olunca gıttık ıste yanı gıdecektım ama dusuk oldu hormon testını 3 defa yaptırdım ben 1 ay sonra gel tekrar yapalım dedı doktor hamıle kaldım sonra ıste ama yıne bu yakınlarda tekrar gıtmek ıstıyorum

yanı ılk 3 ay dıkkat edılmesı gerekıyormus bende bunu sonradan ogrendım kısıden kısıye de degısebılıyo eger dusuk rıskı varsa veya hassas bır hamılelıkse olusma donemındeyse olabılır dıkkat etmenızı tavsıye ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…