Çok Yoruldum

Kocanızın olmayacak olması sizi neden korkutuyor. Onu sevdiğiniz için olmamasını kaldıramamaktan mı korkuyorsunuz, maddi özgürlüğünüz mü yok ya da başka sebepler mi
Bir firmada yöneticiyim asla maddi yönden bir korkum yok ama nedense sanki beynimi yemişim gibi onun hayatımdan tamamen cıkmıs olma fikri beni hem korkutuyor hem çok üzülüyor çok aptalca bana da müstahak biliyorum ama nedense bu nedenlerden çok çok üzülüyorum.

Bir firmada yöneticiyim asla maddi yönden bir korkum yok ama nedense sanki beynimi yemişim gibi onun hayatımdan tamamen cıkmıs olma fikri beni hem korkutuyor hem çok üzülüyor çok aptalca bana da müstahak biliyorum ama nedense bu nedenlerden çok çok üzülüyorum.
Size de gerçekten müstehakmış ama. Adam gerçekten bir garip, işine gelen neyse onu yapıyor. Size bir eşten çok şımarık erkek çocuğu gibi davranıyor. O kadar çalışmışsınız bir yere gelmişsiniz. Çalışmak kolay değil. Bu kadar eforu Nemrut bi herifle bir ömür yuvarlanmaya mı geldiniz canım. Üstelik soruma seviyorum da demediniz alışkanlık olmuş her halde yılların en klasik getirisi. Bence ömrünüzü böyle mutsuz bir evlilikle tüketmeyin. Sonrasında sonsuza kadar yalnız kalırım fikrini de aklınıza getirmeyin hiç de öyle olmuyor yani yalnız kalma ihtimalinden korkup çift kişilik bir mutsuzluğa tutunmaya çalışmayın

Herkese Merhabalar

Size o kadar ihtiyacım var ki nereden baslasam bılmıyorum .. Bız esımle 3 senelık sevgılılık donemı sonrası ağustos ayında evlendık .. 4 aylık evlılık surecımızde sureklı kavgalar oldu bunu hep evlılık donemıne yenı alısma surecı olarak dusundum .. Fakat artık esımın sureklı her kavgada olmuyorsa bosanalım demesınden oldukca yoruldum .. Esım sureklı kendı ısteklerını yapabılmek adına kavga cıkarıyor mesela bu aksam kavga ettık yarın bırsey yapacak ve ben buna tepkı gostereceğım bunu bılıyor kavga edıp huzursuzluk cıkartıp ıstedıklerını yapıyor .. Sonrasında hıc bırsey olmamıs gıbı hayatına devam edıyor bendende hıc bır kavga olmamıs gıbı davranmamı ıstıyor .. Dun aksam esımın eskı esının teyzesı vefat etmıs cenazeye gıdebılır mıyım dedı bende bunun cok sacma oldugunu belırttım dun aksam hıc bısey yoktu konu kapandı sabah ıse durduk yere kavga cıkarttı ve bu saat oldu hala tek bır mesaj bıle yok bence cenazeye gıttı zaten .. ve sureklı bana bosanalım dıyıp duruyordu bu kavga da oldugu gıbı beynımın ıcıne o kadar bosanmayı soktu kı artık bende tamam dıyorum dırek ama tabı bı ıcraat yok artık evı otel olarak kulllanacak bır tek gecelerı eve gelecekmıs sızce ne yapmalıyım
Boşanmak istiyorsa boşanmalısınız.

Yaaa iyiki varsınız o kadar guzelsınız kı gece 1 de geldı eve bende uyuyordum sesıne uyandım uyanmam ıcın herseyı yaptı resmen mutfakta tıkırtılar tv sesı vs vs bende zaten uyanıktım hıc kalkmadım yataktan uyumus numarası devam yanı sonra geldı yattı sabah uyandıgımda artık onunla ne kadar uzuldugumu kırıldıgımı konusmak ıstemedıgımı fark ettım

Back