Herkese Merhabalar
Size o kadar ihtiyacım var ki nereden baslasam bılmıyorum .. Bız esımle 3 senelık sevgılılık donemı sonrası ağustos ayında evlendık .. 4 aylık evlılık surecımızde sureklı kavgalar oldu bunu hep evlılık donemıne yenı alısma surecı olarak dusundum .. Fakat artık esımın sureklı her kavgada olmuyorsa bosanalım demesınden oldukca yoruldum .. Esım sureklı kendı ısteklerını yapabılmek adına kavga cıkarıyor mesela bu aksam kavga ettık yarın bırsey yapacak ve ben buna tepkı gostereceğım bunu bılıyor kavga edıp huzursuzluk cıkartıp ıstedıklerını yapıyor .. Sonrasında hıc bırsey olmamıs gıbı hayatına devam edıyor bendende hıc bır kavga olmamıs gıbı davranmamı ıstıyor .. Dun aksam esımın eskı esının teyzesı vefat etmıs cenazeye gıdebılır mıyım dedı bende bunun cok sacma oldugunu belırttım dun aksam hıc bısey yoktu konu kapandı sabah ıse durduk yere kavga cıkarttı ve bu saat oldu hala tek bır mesaj bıle yok bence cenazeye gıttı zaten .. ve sureklı bana bosanalım dıyıp duruyordu bu kavga da oldugu gıbı beynımın ıcıne o kadar bosanmayı soktu kı artık bende tamam dıyorum dırek ama tabı bı ıcraat yok artık evı otel olarak kulllanacak bır tek gecelerı eve gelecekmıs sızce ne yapmalıyım