Artık bende küçük göğüslü olacağımm =))

bende yenuı evlı sayılırım canım daha valla nasıl desem artık yataga kazakla gırecem bu yuzden sutyenı bırak gecelıgı dahı cıkartmıyorum o kotu olnadıgını soyluyor ama bence yalan soyluyor

bende öyleydim ama küçük die şümdi büyüdü azcık off giyyom gecelikleri bicikler ortada hahahhahahaha bayılıyo benimki tawsiye ederim :))))

haha yakında kocaları küçük göğüs sevenler topiği açalım. sayıları çoğalıyor

bende öyleydim ama küçük die şümdi büyüdü azcık off giyyom gecelikleri bicikler ortada hahahhahahaha bayılıyo benimki tawsiye ederim :))))

ya soyle tas gıbı olsa tamam cırılcıplak gırceem vallahı yok sarkmıs babannemınkılere donmus artık yasyaan mumya gıbıler bayılacak bır tarafı yok adam krkudan bayılır :44:

hahaha aynen canım kusur aranırsa bulunur. daha ne istiyorlar eksiğimiz yok fazlamız var.

bızımkıler baya baya fazla :44: ben gohuslerımden cok rahatsız oldugum ıcın dar gıyınıyorum bırazda dısarıda rahatsız oluyoırm sankı herkez bana bakıyor gıbı bugun bır korsem vardı kullanmadıgım onu kestım ve altını dıktım gohus bolgeme taktım yana ayırdım ve sıkıstırdım baya kuculdu ya 80 gıbı oldu buyuklugu gozukmedı pek

hahaha aynen canım kusur aranırsa bulunur. daha ne istiyorlar eksiğimiz yok fazlamız var.

ya soyle tas gıbı olsa tamam cırılcıplak gırceem vallahı yok sarkmıs babannemınkılere donmus artık yasyaan mumya gıbıler bayılacak bır tarafı yok adam krkudan bayılır :44:

dik tutan transparan sütyenlerden tercih etsene cnm bide yatmadan soğuk duş uygula

ah yavrucumm kıyamam ben sana aynı durumdayız napalım. sen ameliyat düşünüyor musun ?

evet canım dusunuyorum cocuk olsun emzırme donemı gecsın hemen yaptırıcam ınsalah , bır gecelık alıyorum gohus kısmı sarkıyor e sutyenlede gıyemıyorsun bır tuhaf oluyor haa sutyen gıyersın yanlardan tasar bırde benım gohuslerım cok bıtısık sutyende cok rahjatsız edıyor soyle sexı bır sutyen takamıyorum hep babaanne ısı

ah yavrucumm kıyamam ben sana aynı durumdayız napalım. sen ameliyat düşünüyor musun ?

Bende 19 yaşındayım bir doğum yaptım göğüslerim çok sarktı 32 kilo aldım hamileyken ve birden geri 50 oldum 2 ayda oyuzden sutyen takmayınca göğüslerim dum düz görünüyor bende yaptırmak istiyorum sarkikligi geçsin yeter istiyorum yaşım daha çok küçük çünkü fiyat nekadar canım sen kaça yptiricaksin ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

üniversite ne kadar yapacakmış küçültme amelyatını, benim de 90 d küçültsen en fazla 85 yapılsın isterim onun içinde o masaya yatmaya hiiiççç gerek yok... 85 den küçük de küçük olur bence.... hem küçük göğüs kilo ve göbeği çok çıkarıyor.. Erkekler açısından diyorsan, küçüktense büyüğü tercih eder çoğu kişi... eşin ne diyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…