- 24 Ocak 2011
- 269
- 80
-
- Konu Sahibi astalavista12
benımde gohus olcum 90 bende kucultmek ıstıyorum ama ne olur ne olmaz ılk once bebıs olsun allahın ıznıyle ondan sonra once cocukınsallah sonuc ıstedıgınız gıbı olur benımde hayalım
MERHABA KIZLAR BEN EBRU YAŞIM 24 EVLİYİM ÇOCUĞUM YOK. 1,78 BOYUNDA 70 KİLOYUM SÜTYEN ÖLÇÜM 90 /D HATTA E BİLE OLABİLİYOR. GÖĞÜSLERİM BÜYÜK VE SARKIK. YILLARDIR ERGENLİK DÖNEMİMDEN BERİ HEP ŞİKAYET ETMİŞİMDİR GÖĞÜSLERİMDEN. küçük minik göğüsler hep hayalimdi. yazın güzel duran bikini bulamıyor ve çok şikayet ediyorum. ama bu sene son kez büyük göğüslerle tatile gidicem. Allah nasip edersen eylülün 10u gibi ameliyat olucam. Eskişehirde tıp fakültesinde prf. dr. cengiz çetine olucam. bugün muayne oldum yaklaşık 50 dakika konuştu benimle şekiller çizerek nasıl bir ameliyat geçireceğimi anlattı. fazlasıyla güven veren bi doktor. yüzde 20 gibi çocuğumu emzirememe ve meme ucunu hissedemeyeceğimi söyledi. düşükte olsa ihtimal var. daha 2,5 ay var ve ben sabırsızlıkla beklicem şimdiden çok heyecanlıyım. gelişmeleri hep size yazıcam. lütfen yanımda olun beni yalnız bırakmayın.
mezura ila göğsüm 90 komda 85 takıyorum nasıl sizce:26:
benımde gohus olcum 90 bende kucultmek ıstıyorum ama ne olur ne olmaz ılk once bebıs olsun allahın ıznıyle ondan sonra once cocukınsallah sonuc ıstedıgınız gıbı olur benımde hayalım
MERHABA KIZLAR BEN EBRU YAŞIM 24 EVLİYİM ÇOCUĞUM YOK. 1,78 BOYUNDA 70 KİLOYUM SÜTYEN ÖLÇÜM 90 /D HATTA E BİLE OLABİLİYOR. GÖĞÜSLERİM BÜYÜK VE SARKIK. YILLARDIR ERGENLİK DÖNEMİMDEN BERİ HEP ŞİKAYET ETMİŞİMDİR GÖĞÜSLERİMDEN. küçük minik göğüsler hep hayalimdi. yazın güzel duran bikini bulamıyor ve çok şikayet ediyorum. ama bu sene son kez büyük göğüslerle tatile gidicem. Allah nasip edersen eylülün 10u gibi ameliyat olucam. Eskişehirde tıp fakültesinde prf. dr. cengiz çetine olucam. bugün muayne oldum yaklaşık 50 dakika konuştu benimle şekiller çizerek nasıl bir ameliyat geçireceğimi anlattı. fazlasıyla güven veren bi doktor. yüzde 20 gibi çocuğumu emzirememe ve meme ucunu hissedemeyeceğimi söyledi. düşükte olsa ihtimal var. daha 2,5 ay var ve ben sabırsızlıkla beklicem şimdiden çok heyecanlıyım. gelişmeleri hep size yazıcam. lütfen yanımda olun beni yalnız bırakmayın.
mezura ila göğsüm 90 komda 85 takıyorum nasıl sizce:26:
Cnm ayni boydayiz we bizim gibi uzun boylu bayanlara kucuk gogus yakismiyo bi daha dusun we simdi anlayamazsin ama ilerde bi bebegin oldugunda anne sutu ona sifa olucak keske daha cok sutum olsa diye dua ediceksin yawrunu emziremiyecek olmana degermi sence benim goguslerin kucuk hamilelik filan buyudu biraz ama keske buyuk kalsa diyorum bence bi daha dusun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bombasınnnnnnnnnnn
Size katiliyorum bebek herseyden onemli cok pisman olunur ki benim gogsum kucuk keske buyuk olsun derim aslinda cok sanslisinizzzz
yanı ıyı gıbı evet ama ben buyuk gohus sevmıyorum ve kalbıme baskı yapıyor aynı zamanda sırt agrısı bırazda bu yuzden ıstıyorum amelıya bende ıstıyorum fakat hısedememe gıbı bır durumda soz konusu cocuk olsun belkı emzıremem falan allah korusun sonra ınsallah
bıraz zayıf oldugum ıcın gohusler onde bomba gıbı duruyor oraya buraya sıkıstırmaktan bıktım agrı yapıyor :26:
canım benimama sarkma sorunu:26:yerçekimi ve ben südyensiz hiç yatmadım doğrumu bilmiyorum ama zararda görmedim açıkça:44:
bebişş çok önemli canım ama daha bende eşimde en az4 5 yıl çocuk düşünmüyoruz. bir de bana sırt ağrısı da yapıyor. çünkü sürekli ayakta çalışan birisiyim. sanırım çocuk olmasını bekleyemeyeceğim bu yüzden. bir de dediğim gibi sevmiyorum büyük göğüs hadi büyüklüğünü geçtim. benimkiler çok sarkık fazlasıyla. hani alt kısmına abartmıyorum 7 8 kalem koy taşır yani
bende yatmam hiç benimki 80b büyük değil
bıraz zayıf oldugum ıcın gohusler onde bomba gıbı duruyor oraya buraya sıkıstırmaktan bıktım agrı yapıyor :26:
bende yatmam hiç benimki 80b büyük değil
Yemin ederim kiskandim seni benim buyuk gogslerim olcaktaaa ben kucultucemm bence cocuk emdikten sonra sarkiyo zaten sonra komple bi toparlatrsin bu sitede goguslerini buyuten insanlarin buyuk gosuslere ne hayranlikla baktigini bi oku millet azcik buyusun diye neler yiyo iciyo gel arkadasim wazgec bomba gibi hatunsun avantajini dezavantaja cewirme derim ben tabiki secim senin ama tawsiyelerimi dinle nolur:)
bende b cup istiyorum. bir de ben sütyensiz yatarım. yatarken bi şikayetim yok ama ayaktayken felaket acıyor. böyle yere eğilip bi şey alamıyorum ağırlığı ağrı yapıyor.