Artık bende küçük göğüslü olacağımm =))

Ben eve geldigim andan itibaren sutyeni çıkarıyorum sadece disari cikarken takiyorum. Sarkmamasi için bu saglikli mi yoksa sutyenle dolasmaya mi baslamaliyim ,herkes farkli bisey soyluyor :KK43:

🎀12.12.12🎀

canım gohuslerım bıtısık ve asagıda degıller zaten sutyende sıkıstırdıgı ıcın dık duruyor ama sutyenı cıkar baya baya sarkık goruntusu hıc hos degıl ya fılmlerde goruytorum kafdınlarınkı top gıbı buyuk oldugu halde bır ara buz kouyordum hep soguk dusta uyguladım bıraz sıkıslastı bırakınca yıne aynı

Hea iste buzla diklesirr dewam et en azindan kocisine yanascagin gunler:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hayatım küçük göğüs emzirince daha kötü sarkık duruyor, yine büyükte büyük diyosun ama küçük göğüsün sarkıklığı daha kötü bence hem yok hem sarkık gibi bi durum

Hea iste buzla diklesirr dewam et en azindan kocisine yanascagin gunler:)

buz devrındeyım :KK1:

Ben eve geldigim andan itibaren sutyeni çıkarıyorum sadece disari cikarken takiyorum. Sarkmamasi için bu saglikli mi yoksa sutyenle dolasmaya mi baslamaliyim ,herkes farkli bisey soyluyor :KK43:

🎀12.12.12🎀

Aynenn bende oyleyim bi sarkma yasamadim gerci suan emziriyorum emzirme bitince ne olur bilmem ama hep sutyenle dolasmakta sıkar adami

Aynenn bende oyleyim bi sarkma yasamadim gerci suan emziriyorum emzirme bitince ne olur bilmem ama hep sutyenle dolasmakta sıkar adami

Benim direk boynuma agri giriyor felaket hatta bazen disardayken bile tek askisini düşürüyorum :KK43:

🎀12.12.12🎀

Askıyı sıkı yapmayın daha rahat edersiniz o zaman

Eskiden surekli boyundan takardim sikardim baya daha sonra agrilar basladi simdi askilari gevsek takiyorum hep ama ona ragmen agrilar oluyor cok berbat bişey su boyundan aski ,kullanan varsa aman vazgecsin hemen is isten gectikten sonra fayda etmiyor çünkü

🎀12.12.12🎀

Eskiden surekli boyundan takardim sikardim baya daha sonra agrilar basladi simdi askilari gevsek takiyorum hep ama ona ragmen agrilar oluyor cok berbat bişey su boyundan aski ,kullanan varsa aman vazgecsin hemen is isten gectikten sonra fayda etmiyor çünkü

🎀12.12.12🎀

Bende sevmiyorum boyundan askı siz artık normalmi kullanıyosunuz

Benim direk boynuma agri giriyor felaket hatta bazen disardayken bile tek askisini düşürüyorum :KK43:

🎀12.12.12🎀

Aynen hele bi ara bende sirt agridi yapmisti hatta basima wurdu o agri ilac filan icmistim meger sutyendenmis hic aklima gelmedi bi cikarttim gecti hemen

X