Artık bende küçük göğüslü olacağımm =))

bebek düşünüyorsan bebekten sonra daha mantıklı ve biraz kilo verince ak koyun kara koyun ortaya çıkar..hamilelik ve doğumda emziremesen dahi kocaman şişip sonra snecek balon gibi

doğru söylüyorsun valla. bi 4 sene düşünmüyoruz. Allah nasip ederse tabi ne zaman hayırlısıysa o zaman olsun. 4 sene daha bu göğüslerle yaşamak istemiyorum.

doğru söylüyorsun valla. bi 4 sene düşünmüyoruz. Allah nasip ederse tabi ne zaman hayırlısıysa o zaman olsun. 4 sene daha bu göğüslerle yaşamak istemiyorum.

bende burnumu düzeltirmiş biri olarak estetiğe karşı değilim botoks ve silikona sıcak bakmıyorum açıkçası..seni anlıyorum..80 b de ideal ölçü psikolojine iyi gelecekse yaptır derim..sonuçta silikon falan olmayacak..

Size katiliyorum bebek herseyden onemli cok pisman olunur ki benim gogsum kucuk keske buyuk olsun derim aslinda cok sanslisinizzzz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok orantı sorunu yoksa ameliyata gerek yok bence:26:ama görümceminki 105 vücudu poposu falan zayıf onun yerine olsam yaprırırdım yani

aynen benim göğüsler de öyle füze gibi cnm. bir de artık bu anne işi sütyenlerde nefret ediyorum dolgusuz toparlayıcı kalın askılı. ben böyle mini şirin duran sütyenlerden istiyorum:2:

canım bende anne ısı babanne ısı takıyorum malesef otekılerden takınca masallah saddamın fuzelerı gıbı mubarek sexsılıgımız falan kalmadı gencecık yasta babanneye donduk

Ooo bide zatifsin walla millet neler yiyo iciyo bu 1 cm buyusun diye arkadasim cok sanslisiniz yaa birakin kalsin oyle :)

çok orantı sorunu yoksa ameliyata gerek yok bence:26:ama görümceminki 105 vücudu poposu falan zayıf onun yerine olsam yaprırırdım yani

canım orantı derken benım gohsumun tekınde yamukluk var bıraz yanı bellı oluyor baya baya :26:

Ooo bide zatifsin walla millet neler yiyo iciyo bu 1 cm buyusun diye arkadasim cok sanslisiniz yaa birakin kalsin oyle :)

canım ben dıyorum u yasta boyleysem ben daha yasım 22 sarkık ve buyuk ee cocuk olacak dahada sarkacak buyuyecek sonra ne olacak agrılarda cabası:26:

Aynennnn cidden bak o yorumlari bi oku millet her gece agliyomus niye kucuk diye dusun yani bence sana oyle gelio kocan ne dusunuyo bu konuda

Aynennnn cidden bak o yorumlari bi oku millet her gece agliyomus niye kucuk diye dusun yani bence sana oyle gelio kocan ne dusunuyo bu konuda

kocam bana bırakıyor. ama hiç sesini çıkartmıyor. her halde olmamı istiyor. sanırım küçük göğüs seviyor. az önce göğüslerim küçük olunca beğencek misin dedim beğenmez miyim yavrum dedi sanırım o da istiyor

canım ben dıyorum u yasta boyleysem ben daha yasım 22 sarkık ve buyuk ee cocuk olacak dahada sarkacak buyuyecek sonra ne olacak agrılarda cabası:26:

İlerde cocuk emzirmeleri bittikten sonra bi tik kucultturursun ozaman anne sutu cok onemli

canım bende anne ısı babanne ısı takıyorum malesef otekılerden takınca masallah saddamın fuzelerı gıbı mubarek sexsılıgımız falan kalmadı gencecık yasta babanneye donduk

aynen canm valla kocamla cinsel yaklaşımı olduğunda kendimi gerçekten kötü hissediyorum. ben ayaktayken sütyenimi çıkartmasını istemiyorum. sırf sarkıklıkları yüzünden

İlk defaaaa kucuk gogus sewen bi erkek duydum saskinlik icindeyim benimkide simdi emzirmede buyudu diye bi hosuna gidioo eee emme isi bitince kuculecek

şu anda benim yakın çevremde 3 kişi ameliyat oldu 2 si de emzirebildi. diğeri şu anda hamile emzirebilcek mi merak ediyorum. ama düşükte olsa emzirememe riski var tabiki

İlerde cocuk emzirmeleri bittikten sonra bi tik kucultturursun ozaman anne sutu cok onemli

aynen canm valla kocamla cinsel yaklaşımı olduğunda kendimi gerçekten kötü hissediyorum. ben ayaktayken sütyenimi çıkartmasını istemiyorum. sırf sarkıklıkları yüzünden

bende yenuı evlı sayılırım canım daha valla nasıl desem artık yataga kazakla gırecem bu yuzden sutyenı bırak gecelıgı dahı cıkartmıyorum o kotu olnadıgını soyluyor ama bence yalan soyluyor

İlk defaaaa kucuk gogus sewen bi erkek duydum saskinlik icindeyim benimkide simdi emzirmede buyudu diye bi hosuna gidioo eee emme isi bitince kuculecek

eşim beni kırmamak için böyle şeyleri söylemez. belkide sarkıklığını da sevmiyor olabilir. çünkü büyük ve sarkık benimkiler.

eşim beni kırmamak için böyle şeyleri söylemez. belkide sarkıklığını da sevmiyor olabilir. çünkü büyük ve sarkık benimkiler.

hahah benimkide yalan söylüyor ben memnunum ama küçültsen de olur diyor

evet benımkıde ben amelıyat olmak ıstıyorum dedıgımde tabıkı olur dedı ve kucuk gohus sevdıgınıde agzından kacırdı anladımkı hosnut degıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…