- 25 Mart 2014
- 4.536
- 2.579
- 178
- Konu Sahibi astalavista12
-
canım arkadasım dogum yaptı ghuslerıde baya bayakucuk hanı sarkıntı var ama oyle kotu bır goruntu buyuk gohuste daha kotu duruyor
hımmm benim arkadaşımın gördüm, o çok dert ediyordu ama onunki öyleydi demekki
canım gohuslerım bıtısık ve asagıda degıller zaten sutyende sıkıstırdıgı ıcın dık duruyor ama sutyenı cıkar baya baya sarkık goruntusu hıc hos degıl ya fılmlerde goruytorum kafdınlarınkı top gıbı buyuk oldugu halde bır ara buz kouyordum hep soguk dusta uyguladım bıraz sıkıslastı bırakınca yıne aynı
Hea iste buzla diklesirr dewam et en azindan kocisine yanascagin gunler:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benım esım baya karısıyor ya nerdeyse onun tercıhlerıne gore gıyınmeye basladım makyaj sac , yanı kısıtlamıyor hıcbırseyden o yonden cok rahatım ama beyendırmek zor
Begendirmek zor cnm her erkegin bi takintisi oluyo muhakkak
hayatım küçük göğüs emzirince daha kötü sarkık duruyor, yine büyükte büyük diyosun ama küçük göğüsün sarkıklığı daha kötü bence hem yok hem sarkık gibi bi durum
Hea iste buzla diklesirr dewam et en azindan kocisine yanascagin gunler:)
buz devrındeyım
Begendirmek zor cnm her erkegin bi takintisi oluyo muhakkak
kendı bılır
Ben eve geldigim andan itibaren sutyeni çıkarıyorum sadece disari cikarken takiyorum. Sarkmamasi için bu saglikli mi yoksa sutyenle dolasmaya mi baslamaliyim ,herkes farkli bisey soyluyor
🎀12.12.12🎀
buz devrındeyım
Ahahaha aynen cocuk isi olsun emzir bitsin bakarsin caresine
Aynenn bende oyleyim bi sarkma yasamadim gerci suan emziriyorum emzirme bitince ne olur bilmem ama hep sutyenle dolasmakta sıkar adami
kendı bılır
Kesinlikleee
Benim direk boynuma agri giriyor felaket hatta bazen disardayken bile tek askisini düşürüyorum
🎀12.12.12🎀
Askıyı sıkı yapmayın daha rahat edersiniz o zaman
Eskiden surekli boyundan takardim sikardim baya daha sonra agrilar basladi simdi askilari gevsek takiyorum hep ama ona ragmen agrilar oluyor cok berbat bişey su boyundan aski ,kullanan varsa aman vazgecsin hemen is isten gectikten sonra fayda etmiyor çünkü
🎀12.12.12🎀
Bende sevmiyorum boyundan askı siz artık normalmi kullanıyosunuz
Benim direk boynuma agri giriyor felaket hatta bazen disardayken bile tek askisini düşürüyorum
🎀12.12.12🎀
Aynen hele bi ara bende sirt agridi yapmisti hatta basima wurdu o agri ilac filan icmistim meger sutyendenmis hic aklima gelmedi bi cikarttim gecti hemen
O sutyeni cikarincaki rahatlama nedir oyyy :)
🎀12.12.12🎀
Evet öyle kullanmayın boynunuz açısından zararlı normal kullanınca çok sıkıncada askıyı iz çıkarıyo malesef
Askisizla da rahat edemiyorum boyle de gevsek olsa bile agri yapiyo ooof of kadin olmak zor iş :)
🎀12.12.12🎀
Aslında sıkmadığınız zaman ağrı yapmaması lazım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?