• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık Ben de Öğretmenim :))

canım öğretmen mi oldun daha üniversiteyi mi kazandın anlamadım

neyse sonuc olarak tebrikler:)

Öğretmenlik bölümünü kazandım bu benim için yeterli yani bundan sonra elimden KPSS vs. hiçbişey kurtulamaz. İlk yıldan itibaren staj vs. var. Yani öğrencilerim olacak :1rolleyes::1rolleyes:

İşte böyleeopuyorumnanaktan

canım herşeyden önce sevecen ve seviyeli
hoşgörülü
öğrencilerine her ne olursa olsun anlayışlı
kendi hayatındaki negatifleri sınıfa taşımayan
şiddetin karşısında durabilen
öğrencilerine gerçekten birşeyler verebilen
onların hayatlarındaki bazı problemleri onları kırıp incitmeden çözüm önerilieri sunubilen ve bu konuda yardımını esirgemeyen
bir öğretmen olabilmeniz dileklerimle
kendinize iyi bakın

canım herşeyden önce sevecen ve seviyeli
hoşgörülü
öğrencilerine her ne olursa olsun anlayışlı
kendi hayatındaki negatifleri sınıfa taşımayan
şiddetin karşısında durabilen
öğrencilerine gerçekten birşeyler verebilen
onların hayatlarındaki bazı problemleri onları kırıp incitmeden çözüm önerilieri sunubilen ve bu konuda yardımını esirgemeyen
bir öğretmen olabilmeniz dileklerimle
kendinize iyi bakın

çok çok teşekkür ederim düşüncelerinizi paylaştıgınız için. bunları normal yaşantımda da uyguluyorum. umarım bu kadar kolay olur :)))) hihoyyyt

Stajım var öğrencilerim olacak bunun için önerilerinizi alıyorum opuyorumnanaktan

talesimm:1hug::1hug:
canım çok sevindim yaaaopuyorumnanaktan
allah mesleğini başarılı bir şekilde yapmayı nasip etsin,çok tebrik ederimŞeniz
ailene ne büyük bi gurur yaşattığının farkındasın,umarım ilerde sende evlatlarından yana böle gururlanırsın bitanem:nazar:

talesimm:1hug::1hug:
canım çok sevindim yaaaopuyorumnanaktan
allah mesleğini başarılı bir şekilde yapmayı nasip etsin,çok tebrik ederimŞeniz
ailene ne büyük bi gurur yaşattığının farkındasın,umarım ilerde sende evlatlarından yana böle gururlanırsın bitanem:nazar:

Asooom canımmm cok sağol yaaaaaŞenizŞeniz

inanır mısın 20 lik diş çıkarıyorum ve otumu kullanamıyorum damagım inanılmaz sisti ve agrım sonsuz derece de üzgünümmsenağlama

gerçekten cok sağoll inşallah cocuklarının öğretmeni olmakta bana nasip olur sositosositoŞeniz

tekrar sağoll canımmm:nazar::asigim:

umarım puanlamalarda bır sorun olmaz canım tebrık ederim umarım ıstedıgın yere yerlesırsın

ooo bende bilgisayar öğretmeniyim meslektaş olcaz o zaman vereliniortak

evet hemde tam meslektaş branşlar bile aynı opuyorumnanaktan

peki anlatır mısın nasıl zor bi iş mi ilkokul mu lise mi senin bölümün ????:kedi:

umarım puanlamalarda bır sorun olmaz canım tebrık ederim umarım ıstedıgın yere yerlesırsın

artık olmaması imkansız olursa osym nin binasını patlatırım valla sırnaşık şey sıralamam geçen yıla göre cok iyi kontenjanda acıldı bu yıl açıkta kalmam bu sefer imkansız Allah ıma milyonlarca şükürler olsunnn :kedi::kedi::kedi:

hayırlı olsun tebrikler canım

artık olmaması imkansız olursa osym nin binasını patlatırım valla sıralamam geçen yıla göre cok iyi kontenjanda acıldı bu yıl açıkta kalmam bu sefer imkansız Allah ıma milyonlarca şükürler olsunnn

hevesın kırılmaz umarım hersey mumkün bu sıstemde malesef

tekrar tebrıkler cnm umarım ıstedıgın yere gelırsın :)

hevesın kırılmaz umarım hersey mumkün bu sıstemde malesef

tekrar tebrıkler cnm umarım ıstedıgın yere gelırsın :)

inşallah canım inşallah sorun cıkmazŞeniz

maşallah cnm.ne güzel allah bahtını açık etsin

Amin canım ya inşallah cümlemizin Allah bahtını açık etsin :))) :Saruboceq:kaydirigubbakcemile5

Hayırlı olsun canım...

çooook teşekkür ederim canım hihoyyyt

Çalışkan, tembel, fakir, zengin ayrımı yapmayan bir öğretmen olmalısınız...Nacizane fikrim bu...yolunuz açık olsun...a.s.

Çalışkan, tembel, fakir, zengin ayrımı yapmayan bir öğretmen olmalısınız...Nacizane fikrim bu...yolunuz açık olsun...a.s.

Asla böyle bir şey yapmayacagımdan emin olabilirsiniz. bizim sınıftaki hocalar çalışkanlara özen gösterirlerdi. her zaman cok saçma gelmiştir. çalışkan öğrencinin değil tembel olan öğrencinin üstüne düşmek cok daha önemli bana göre. böyle olmalı ki topluma kazandırabileyim hepsini. zenginlik fakirlige gelince fakir olan öğrencilerime elimden gelen yardımı esirgemem. bizim bazı hocalar vardı yine halden anlamayan illa söyle defter olcak illa böyle kalem olcak. böyle saçma seylere de girişmem. hatta kendim sınıfıma defter ve kalem dağıtmayı düşünüyorum. alt tarafı 50 tl tutar oda tutarsa bu bana bi yük asla olamaz aksine öğrencilerimin beni ömür boyu hatırlayacgı güzel bir anı olur.:1rolleyes:yorumun için teşekkürler. a.s.a.s.a.s.

tebrik ederimmmm süperrr yaaa:)

hayatının devamında başarılar seninle olsunnn

Asla böyle bir şey yapmayacagımdan emin olabilirsiniz. bizim sınıftaki hocalar çalışkanlara özen gösterirlerdi. her zaman cok saçma gelmiştir. çalışkan öğrencinin değil tembel olan öğrencinin üstüne düşmek cok daha önemli bana göre. böyle olmalı ki topluma kazandırabileyim hepsini. zenginlik fakirlige gelince fakir olan öğrencilerime elimden gelen yardımı esirgemem. bizim bazı hocalar vardı yine halden anlamayan illa söyle defter olcak illa böyle kalem olcak. böyle saçma seylere de girişmem. hatta kendim sınıfıma defter ve kalem dağıtmayı düşünüyorum. alt tarafı 50 tl tutar oda tutarsa bu bana bi yük asla olamaz aksine öğrencilerimin beni ömür boyu hatırlayacgı güzel bir anı olur.:1rolleyes:yorumun için teşekkürler. a.s.a.s.a.s.

Malese benim ilkokul öğretmenim çok ama çok aytım yapardı:olmaz:
Benim abim ve eşi de öğretmen
Abim çocujlara çöok ama çok düşkündü hep ama
Şu anda bile öğrencilerinin resimlerini cebinde taşır...
İlk görev yeri çok fakir ve kötü bir yerdeydi bir köy okulunda
ayda bir kez gelebilirdi eve benim ne kadar toka-kalem-defter-kullanmadığım kitap varsa doldurur giderdi..
Hatta bazen kıyafet ve ayakkabılarım bilekaydirigubbakcemile3
İlk 2 yılında babamdan hala bazen harçlık alıyordukaydirigubbakcemile3
-Annem bi gün sordu oğlum sen maaş almıyor musun?:uhm:
-Eee alıyorum anne bi sitediğin mi vaaarrrsırnaşık şey
-Hayır ben bişey istemiyorum sen neden parasız kalıyorsunda sıkıntıya düşüyorsun onu anlamıyorumkaydirigubbakcemile3
Abimin verdiği cevap çok güzeldi o gün anladım aslında çok seviyor mesleğini ve çocuklarınıŞeniz

İşte abimin uzun uzun anlatığı köyü ve çocukları

Alıyorum da anne çocukların ayaklarındaki ayakkabının altı kalmamış zaten ayağınada büyük, muhtemelen abisinin ya da babsının ayakkabısını giyor bu çocuk
Ben üzerimde süveter ceket mont olmasına rağman 3 adımda lojmandan okula geçiyorum ama sırtında ceketi bile olmadan köyün öbür ucundan gelen çocuklar var:1shok: sadece önlükleriyle ben üşüyorum o ne yapıyor bilmiyorumsenağlama
Birisinin elinde ki kalem artık görünmez olmuş o minicik parmaklarıyla nasıl tutuyor onu yazıcam diye sordum başka kalemin yok öğretmenim kardeşimle bunu kullanıyoruz dedisenağlama
Birisi abisin geçen yıldan kalma defterini silip tekrar kullanmış...
Sabah hademe gelmiyor sobayı yakamak için erken gidip sobayı yakıyorum sıcacık olsun çocuklar gelene kadar diye
Annem gönderdiği battaniyeleri getir yıkayalım sonra götür demişti bir keresin de abimden ses yok :bbo:
Pencerlerden soğuk geliyor diye Annemin kullan diye verdiği battaniyeleri pencerelere siper yapmış annem kızmıştı ilk duyduğunda ama abimin cevabı çok dokundu anneme
Camlardan resmen ayaz geliyor çocuğun eli buz gibi olmuş sırayla sobaya yakın oturtuyorum üşüyüyor ısınıyorlar ama bu seferde hasta oluyorlar ısı değişimden
Ellerini tutuyorum buz gibi kalem tutamıyor yawrum ben alırım sana battaniye onları cama siper yaptım ayazı kessin diyesenağlama
Bazen oyuncak bazen toka bazen eşofman alıyorum diyordu...
Beden eğitimi dersinde utanıyor çocuk eşofmanı yok diye
Hayatında hiç oyuncağı olmamış bazısının kızların saçlarını lastikle bağlıyorlar Deryanın tokalarınıda onlara veriyorum nasıl mutlu oluyorlar görsen...
Onlarda abime yumurta veriyorlarmış elinde bir tane yumurtayı kırmadan bana getirmiş bazısı ekmek yaptırıyormuş abim için süt getiriyorlarmış:smiley-cool:
Bütün param onlara gidiyor demişti...
Annem ee daha önceden anlatsana oğlum yardımcı oluruz dedi...
O günden sonra bizde etrafa komşulara anlattık hep çocuklarının giymediği kıyafetleri kullanmadığı kitapları,oyuncak,ayakkabı,daha neler neler aklınıza ne gelirse topluyorduk abim götürüp veriyordu öğrencilerinekaydirigubbakcemile5
Annem poğaça yapıyordu onlara abim dağıtıyormuş tenefüslerdealkisalkisalkis
Zamanla alıştı abim fakir öğrenciye tembel öğrenciye çalışkan öğrenciye
Sanırım abim çok paylaşımcı ve merhametliydi askerde de bütün maaşını dağıytıyordu askerler kısa dönem maaşlı yaptı askerliğini... 2 bavulla gönderdik bi el çantasıyla çıktı geldi:roflol: Bütün kıyafetlerimi fakir askerlere dağıttım dedi...
^gün eşofmanla dolaştı birde kilo aldığı için evde kalanlar olmamıştı üzerine sonra aldı herşeyini en baştana.s
Yengem pek umursamıyor biraz titiz hasbam dokunamıyomuş bile çocuklara...
Abim sarılıyor öpüyor bile abime çok kızıyor:roflol:

Ufff baya uzun anlatmışım...

Umarım sende hayırlı olursun çocuklara abim gibi ol demiyorum ama ayrım yapma sakın..
En güzeli eşit olmak her zamana.s.a.s.a.s.a.s.

Malese benim ilkokul öğretmenim çok ama çok aytım yapardı:olmaz:
Benim abim ve eşi de öğretmen
Abim çocujlara çöok ama çok düşkündü hep ama
Şu anda bile öğrencilerinin resimlerini cebinde taşır...
İlk görev yeri çok fakir ve kötü bir yerdeydi bir köy okulunda
ayda bir kez gelebilirdi eve benim ne kadar toka-kalem-defter-kullanmadığım kitap varsa doldurur giderdi..
Hatta bazen kıyafet ve ayakkabılarım bilekaydirigubbakcemile3
İlk 2 yılında babamdan hala bazen harçlık alıyordukaydirigubbakcemile3
-Annem bi gün sordu oğlum sen maaş almıyor musun?:uhm:
-Eee alıyorum anne bi sitediğin mi vaaarrrsırnaşık şey
-Hayır ben bişey istemiyorum sen neden parasız kalıyorsunda sıkıntıya düşüyorsun onu anlamıyorumkaydirigubbakcemile3
Abimin verdiği cevap çok güzeldi o gün anladım aslında çok seviyor mesleğini ve çocuklarınıŞeniz

İşte abimin uzun uzun anlatığı köyü ve çocukları

Alıyorum da anne çocukların ayaklarındaki ayakkabının altı kalmamış zaten ayağınada büyük, muhtemelen abisinin ya da babsının ayakkabısını giyor bu çocuk
Ben üzerimde süveter ceket mont olmasına rağman 3 adımda lojmandan okula geçiyorum ama sırtında ceketi bile olmadan köyün öbür ucundan gelen çocuklar var:1shok: sadece önlükleriyle ben üşüyorum o ne yapıyor bilmiyorumsenağlama
Birisinin elinde ki kalem artık görünmez olmuş o minicik parmaklarıyla nasıl tutuyor onu yazıcam diye sordum başka kalemin yok öğretmenim kardeşimle bunu kullanıyoruz dedisenağlama
Birisi abisin geçen yıldan kalma defterini silip tekrar kullanmış...
Sabah hademe gelmiyor sobayı yakamak için erken gidip sobayı yakıyorum sıcacık olsun çocuklar gelene kadar diye
Annem gönderdiği battaniyeleri getir yıkayalım sonra götür demişti bir keresin de abimden ses yok :bbo:
Pencerlerden soğuk geliyor diye Annemin kullan diye verdiği battaniyeleri pencerelere siper yapmış annem kızmıştı ilk duyduğunda ama abimin cevabı çok dokundu anneme
Camlardan resmen ayaz geliyor çocuğun eli buz gibi olmuş sırayla sobaya yakın oturtuyorum üşüyüyor ısınıyorlar ama bu seferde hasta oluyorlar ısı değişimden
Ellerini tutuyorum buz gibi kalem tutamıyor yawrum ben alırım sana battaniye onları cama siper yaptım ayazı kessin diyesenağlama
Bazen oyuncak bazen toka bazen eşofman alıyorum diyordu...
Beden eğitimi dersinde utanıyor çocuk eşofmanı yok diye
Hayatında hiç oyuncağı olmamış bazısının kızların saçlarını lastikle bağlıyorlar Deryanın tokalarınıda onlara veriyorum nasıl mutlu oluyorlar görsen...
Onlarda abime yumurta veriyorlarmış elinde bir tane yumurtayı kırmadan bana getirmiş bazısı ekmek yaptırıyormuş abim için süt getiriyorlarmış:smiley-cool:
Bütün param onlara gidiyor demişti...
Annem ee daha önceden anlatsana oğlum yardımcı oluruz dedi...
O günden sonra bizde etrafa komşulara anlattık hep çocuklarının giymediği kıyafetleri kullanmadığı kitapları,oyuncak,ayakkabı,daha neler neler aklınıza ne gelirse topluyorduk abim götürüp veriyordu öğrencilerinekaydirigubbakcemile5
Annem poğaça yapıyordu onlara abim dağıtıyormuş tenefüslerdealkisalkisalkis
Zamanla alıştı abim fakir öğrenciye tembel öğrenciye çalışkan öğrenciye
Sanırım abim çok paylaşımcı ve merhametliydi askerde de bütün maaşını dağıytıyordu askerler kısa dönem maaşlı yaptı askerliğini... 2 bavulla gönderdik bi el çantasıyla çıktı geldi:roflol: Bütün kıyafetlerimi fakir askerlere dağıttım dedi...
^gün eşofmanla dolaştı birde kilo aldığı için evde kalanlar olmamıştı üzerine sonra aldı herşeyini en baştana.s
Yengem pek umursamıyor biraz titiz hasbam dokunamıyomuş bile çocuklara...
Abim sarılıyor öpüyor bile abime çok kızıyor:roflol:

Ufff baya uzun anlatmışım...

Umarım sende hayırlı olursun çocuklara abim gibi ol demiyorum ama ayrım yapma sakın..
En güzeli eşit olmak her zamana.s.a.s.a.s.a.s.

Yengende destek olacagına....... neyse :ecrin_bebek:

cok güzel anlatmışsın canım teşekkür ediyorum Allah inşallah ben atanana kadar bütün cocukların ellerini ısıtır. ayaklarını ısıtır senağlamasenağlama ben kıyamam da donar kalırım öyle üzüntüden ya senağlamasenağlama

Back