Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun ALLAH gönlüne göre versin cocukları sev bildiklerini onlara ögret daha ne olsun sevgili hocamturkbayragi
tebrik ederim hayırlı olsun
hayırlı olsun tatlım,allah kolaylık versin,inşallah kpss denilen,sınavıda hayırlısıyla atlatırsın.
göreve başladığın zamna
çocukları diğer arkadaşlarının yanında azarlamayıp küçük düşürmemeni isterim.
çocukların geri oturmasına birebir engellerden biride budur canım.sorduğun için söylüyorum. opuyorumnanaktan
hayırlı olsun cnm...kpss de seni zorlamaz hemen atanırsın inşallah.ben de sınıf öğrt.yim .cok uğrastım şimdi ağrıda öğretmenim..bu iş sabır ve emek işi.gercekten cok iyi bir öğretmen olacağına eminim çünkü bunu bastan sevmek ve istemek gerek.
hayırlı olsun hoca hanım
açıklanan puanlar. ve puanım %100 tutuyor sonsuz şükürler Rabbime:Saruboceq:
evet BÖTE oluyor Marmara veya Sakarya üniv. Sakarya kesin Marmara %90 . ilkokul istiyorum kesinlikle. nasıl davranıyorlar bilgiasyar öğretmenlerine anlatır mısın cok mutlu oldum yorumunu okuyunca... opuyorumnanaktan
talescimm çok sevindimm inşallahh hayal ettiğinden de güzel geçer üniversite hayatın ve öğretmenlik hayatın.... nerden başlasaamm kii aslında şunu söylesemm belki bilgisayar öğretmenliği aşkını ölçmek için yeterli olabilir ben şuanda tatilde değilim halen çalışıyorum bilgisayar öğretmenliği diğer öğretmenliklerden çok farklı ben Konya merkeze atandım çok şükür KPSS puanım iyiydi.. çok güzel bi okulda çalışıyorum.. ama tabi doğu görevi yapan arkadaşlarım var çok zorluklar çekiyorlar hepsine hazırlıklı olmak lazım.. meb in bilgisayar öğretmenleri için idareci gibi okulda 8-5 durma projesi var ve bu yavaş yavaş gerçekleşiyor yani ben yaz tatilinde bile okuldayımm... şuan çok karışık işler umarım sen mezun oluncaya kadar düzeliirr opuyorumnanaktan (bu arada geç cevap verdiğim için kusura bakma okulun işleri o kadar çok oluyor ki meb in işleri eve gelince direkt uyuyorum şimdi bakabildim artık sen düşünn ) = )
hayırlı olsun meslektaşım.
emekli bir öğretmen olarak şunu diyeyim, özverili olacaksın.
ama tecrübeyle bunları görüp öğreneceksin. yani eğitim öğretmenliğin boyunca devam edecek. opuyorumnanaktan
Tebrikler,öğretmen hanım.
Kariyer yaşamında başarılar.
olsun sen yapabiliyorsan bende yapabilirim dimi ama:kedi: inşallah bende senin gibi iyi bir puan alırım inşallah herşey senin içinde cok güzel olur opuyorumnanaktan
umarım işlerin rast gider canım güzel cevapların için teşekkür ediyorum Şeniz
ooo kesinliklee daha iyisini yaparsınnn.... ben sevmeden bile bu kadar yapabiliyorsam senn bence bu aşklaa her yeri fethedersnnn... =) rica ederim canım benim yardımcı olabilmişsem ne mutluu....
Canım tebrik ederim.
Hayallerinin peşinden koşmuş ve de ona kavuşuyorsun.
Çok güzel bir mutluluk.
İnşallah ataman da olur, mutluluğun ikiye katlanır.
Bu başlıktan da paylaşımlara devam edebilirsin,
Tavsiyler alabilirsin.
http://www.kadinlarkulubu.com/ogretmenlik-genel-paylasim/243035-nasil-ogretmen-olmali.html
Talescimmm cnm bnm tebrik ederim seniii :)))