oooooooo hayırlı olsun meslektasmısız umarım ataman olurda kpss engeline takılmazsın
Tebrik ederim meslektaşım a.s.
oyyy ne güzel hayırlı olsun inş a.s.
tebrik ederim cnm opuyorumnanaktan
cocuklara bişe verebilen gercekten ögretebilen onları anlayıp dinleyen ona göre egitim veren birisi en iyi ögretmendir yerimseniben
tebrik ederim canım ama sanırım daha üniversiteyi kazandın heralde.daha yolun çok başındasın
tales puanın mı yetiyor şu durumda sonuçlar açıklanmadı diye biliyorum inşallah hakkında hayırlısı olsunn ben de hiç istemeyerek de olsa bilgisayar öğretmeniyim... selçuk ünv mezunuyum sen Bilgisayar ve Öğretim Teknolojilerini mi istiyorsun yoksa Bilgisayar Sistemlerini mi? buna çok iyi karar ver bence. ben hiç bilmeden seçtim ama çok şükür benim ki BÖTE... eğer BÖTE mezunu olursan ilköğretimlerde çalışıyorsun diğerinde ise meslek liselerinde... ayrıca bilgisayar öğretmenliğinde öğrencilerin sadece oyun oynamak için gelmelerinee üzülmemelisinn şimdideenn hazırlıklı olll =)
€coOo$;7968639 .!.:tebrikler, başarılarınızın devamı da gelir Allah tamamına erdirir inşallah
Kpss atamaları yapılmadı başlığı okuyunca şaşırdım...
Bu kadar cok öğretmenlık meslegını sevmen cok guzel..
Dılerım 4 yıl sonunda kpss sonucuyla bu Ülkenın en ucra köeşesıne atandıgında hayallerın..ıdeallerın devam eder..
Hıc kımse bakmadan bu meslegı en guzel şekılde yaparsın
tebrıkler
Değerli öğretmenim tebrikler:)) Gerçekten kutsal bir görev ve başarıyla yürüteceğine inanıyorum. Kutlarım.a.s.vereliniortakturkbayragi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?