Artık Ben de Öğretmenim :))

tales

ღ Aşık RapunZel ღ
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2009
311
2
96
İstanbul
Evet bayanlar Öss sonucları acıklandı biliyosunuz opuyorumnanaktan

Ve artık bende bir Öğretmenim. Şeniz
Bölümün bilgisayar yani bilgisayar öğretmeniyim.:kedi:

O kadar mutluyum ki herşeyden önce en cok istedigim ve cok kutsal olduguna inandıgım mesleği yapmaya hak kazandım bundan ötesi aileme yaşattıgım mutluluk sevdiklerime yaşattıgım mutluluk paha biçilemez ya :gitme::gitme:

Allah herkesin çocuğuna böyle güzel görmeyi nasip etsin inşallah :Saruboceq:

Vatanıma milletime turkbayragi ve bana,aileme,öğrencilerime şimdiden hayırlı uğurlu olsunnn alkisalkisalkis

Ve birde sizlere bir sorum olacak. Hayalinizdeki öğretmen nasıl olmalı yani iyi bir öğretmenin size göre olması gereken özelliklerini yazarsanız bana cook yararı olacak cünkü bu yıldan itibaren stajım baslıyor ve belkide sizin cocugunuzun öğretmeni olacagımopuyorumnanaktan

lütfen düşüncelerinizi bekliyorum :kedi:

a.s.

Son düzenleme:
oooooooo hayırlı olsun meslektasmısız umarım ataman olurda kpss engeline takılmazsın

oooooooo hayırlı olsun meslektasmısız umarım ataman olurda kpss engeline takılmazsın

inşallahhh zaten hemen baslicam bizim bölüm cok fazla oldugu için 65 puanla bile ataması var tabi 4 yıl sonra ne olur bilemem :sinifsinif:

4 yıl boyunca yavaş yavaş çalışcam KPSS ye.Öss gibi son seneye sıkıştırmak istemiyorum. :kedi: yaaaaaa çoooook mutluyummm Allah ıma bin şükürrr......opuyorumnanaktan

Ve birde sizlere bir sorum olacak. Hayalinizdeki öğretmen nasıl olmalı yani iyi bir öğretmenin size göre olması gereken özelliklerini yazarsanız bana cook yararı olacak cünkü bu yıldan itibaren stajım baslıyor ve belkide sizin cocugunuzun öğretmeni olacagım opuyorumnanaktan

lütfen düşüncelerinizi bekliyorum :kedi:

oyyy ne güzel hayırlı olsun inş a.s.
tebrik ederim cnm opuyorumnanaktan
cocuklara bişe verebilen gercekten ögretebilen onları anlayıp dinleyen ona göre egitim veren birisi en iyi ögretmendir yerimseniben

oyyy ne güzel hayırlı olsun inş a.s.
tebrik ederim cnm opuyorumnanaktan
cocuklara bişe verebilen gercekten ögretebilen onları anlayıp dinleyen ona göre egitim veren birisi en iyi ögretmendir yerimseniben

yorumun için teşekkür ederim onlara en iyi şekilde öğretecegimden hiç şüphem yok.opuyorumnanaktan

tebrigin içinde sağol ayrıca hihoyyythihoyyythihoyyyt

tebrik ederim canım ama sanırım daha üniversiteyi kazandın heralde.daha yolun çok başındasın

tebrik ederim canım ama sanırım daha üniversiteyi kazandın heralde.daha yolun çok başındasın

valla bu yıl 2. yılımdı . hızla ilerleyecegimden eminim.:1rolleyes: kpss de problem değil cünkü bu yıldan itibaren baslicam kesinlikle. Allah ıma bin şükür dualarımın emeklerimin karsılıgını verdi bana.....senağlama:hooray:

yorumlarınızı bekliyorum iyi öğretmen nasıl olur hakkındaki düşüncelerinizi ???

sevincimi paylaşmıyosunuz bari bunu söyleyin mafoldumben mafoldumben

tales puanın mı yetiyor şu durumda sonuçlar açıklanmadı diye biliyorum inşallah hakkında hayırlısı olsunn ben de hiç istemeyerek de olsa bilgisayar öğretmeniyim... selçuk ünv mezunuyum sen Bilgisayar ve Öğretim Teknolojilerini mi istiyorsun yoksa Bilgisayar Sistemlerini mi? buna çok iyi karar ver bence. ben hiç bilmeden seçtim ama çok şükür benim ki BÖTE... eğer BÖTE mezunu olursan ilköğretimlerde çalışıyorsun diğerinde ise meslek liselerinde... ayrıca bilgisayar öğretmenliğinde öğrencilerin sadece oyun oynamak için gelmelerinee üzülmemelisinn şimdideenn hazırlıklı olll =)

tebrikler, başarılarınızın devamı da gelir Allah tamamına erdirir inşallah

açıklanan puanlar. ve puanım %100 tutuyor sonsuz şükürler Rabbime:Saruboceq:

evet BÖTE oluyor Marmara veya Sakarya üniv. Sakarya kesin Marmara %90 . ilkokul istiyorum kesinlikle. nasıl davranıyorlar bilgiasyar öğretmenlerine anlatır mısın cok mutlu oldum yorumunu okuyunca... opuyorumnanaktan

Kpss atamaları yapılmadı başlığı okuyunca şaşırdım...

Bu kadar cok öğretmenlık meslegını sevmen cok guzel..

Dılerım 4 yıl sonunda kpss sonucuyla bu Ülkenın en ucra köeşesıne atandıgında hayallerın..ıdeallerın devam eder..
Hıc kımse bakmadan bu meslegı en guzel şekılde yaparsın

tebrıkler

KPSS de yüksek not alınca en ücra köşelere atanmak zorunda kalmıyosun ki buyrunnnnnnnnn

Evet çocuklugumda da eve gelince öğrtmenlerimi taklit ederdim hep dolaplarımı sınıf tahtası olarak kullanır eve okuldan tebeşir getirip öğrencilere ders anlatır gibi yapardım. öğrencilerimde bebeklerim olurlardı. Allah a şükür herkese nasip eder inşallah opuyorumnanaktan

canım öğretmen mi oldun daha üniversiteyi mi kazandın anlamadım

neyse sonuc olarak tebrikler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…