evlilikte huzurlu olmak bu kadar zor mu senağlama hepmi kadına düşer,yıkılanı toplamak,kırılanı yapıştırmak,fedakarlıkta bulunmak,alttan almak senağlama
ya nasıl ya nası eve gelmıo gunlerdır.onun için zaten bıtmış bı EVliligi senmı ayakta tutcaksın.bitmiş dıorum cunkı adam evının yolunu untmuş,nası yalnız bırakabılıo senı,amacı bayrama kadar sessız kalıp senı aılesıne goturmek.çocuk yapmadıgına gore var demekkı senınde düşüncelerın.eger aılen arkanda deılse senın içinde zordur,herseyı bırakıp gıtmek,neden istemedıgın seylere surukluo,neden herseyı zorla yaptırıo.neden boyun egdıro,bırtek senmı sevıosun,o neden senın için bişeyler yapmıo.ve neden EVE gelmıo.korktugun cekındıgın bıseylermı var.aılenden uzaklaştırmaya calışmasıda oraya donmemen için...nolursa olsun her zamn GİDEBILECEGINI bilsin. cok uzuldum cok sınırlendım.bnde 2 yıllık evlıyım,eger bastan bnde sessız kalsaydım aynısı olcaktı emınım.cunkı esımın ve aılesının yasamtarzlarını ogrendım.ama her zamn kısasa kısas yaptım.bnm yaptıklarımı kendı aılem bıle onaylamıo byle davranma yapma dıolar ama evlılık byle yuruo kesınlıkle...bnm aılem arkamda deıl,donecek olsam bılmem nası karsılarlar.ama hiçbi zamn esıme bellı etmedım.her an gıdebıecegımı bılsın.sadce onun için yasamadıgımı bılsın...bıras uzun oldu ama cok uzuldum yaaaaaaaaaa.allah sabır versnsabrın sonu selamet olan güzel örneklerde var muhakkakyıkık dökük psikolojimle hala sakin ve sağlıklı düşünmeye calısıyorum.günlerdir bu adam eve uğramıyo,aramıyo,sormuyo ,yalnızlığa mahkum edilmiş gibiyim ve o bunu hep yapıyo.4 yıldır siddetle artan anne,baba sevgisini,bağımlılığını,gercekten anlamıyorum herkes cok sever annesini babasını ama bu başka bişey iş degişikliğim nedeniyle kayınpederi arayıp müsade istememem bile kavga sebebi yılın tüm tatillerini orda gecirme fikrinin bende sevinç oluşturmaması kavga sebebi annesine yeteri kadar hizmet edememem kavga sebebi (nezle olduğunda kilometrelerce yol tepip temizliğini,evinin işini yapmakla mükellefim,aynı sehirde oturan kızının annesine böyle bir mecburiyeti yokmuş),bu saçma örnekler uzar gider işin en can sıkıcı tarafıda benden bekledikleri herseyin tam aksini öğütlemeleri kızlarına buna eşimde dahil aman kardesim sakın altınlarını verme kocana onlar ananın ak sütü gibi senin hakkın,aman kardesim sakın hizmete alıstırma kayınvalideni sen bizim kıyamadığımızsın,aman kardesim sakın sessiz kalma ezdirme kendini... ben ortada bir sevgi olduğuna inanamıyorum artık bu noktada yapmam gereken cok belli,gün gibi ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?