Artık Anne olmak istiyorum diyenler buraya

Ben de bu ay cok umutluydum ama yarın adet gunüm bakalım olacak mıyım dun 1 gun var adetıme dıye test yaptım negatıf cıktı:110: Ama anlamadığım atesın yukslırse hamılelık dıyolar benım atesım 1 haftadır 37 de yukseldı daha önce 36.6 dı hep acaba 1 gun önce ıdrar testı yanılır mı offf :KK64: Kafam çok karıstı
baskabelırtıler varmı cnm

Valla artık belirti bakmak istemiyorum gecen ay kesin hamile miyim dedım herseyı ama herseyı yaşadım göğüslerim falan baya baya büyümüştü ama hamile kalamadım bu ay cok belirti hissetmedim gecen aya göre sadece bu ay ateşim yüksek kasıklarımda agrı var ama en onemlı belirti bir haftadır Inanılmaz uykum var sureklı bı iş yapmasamda yorgunum Gözlerim kapanıyor hemen Göğüs uçlarım biraz hassas bıde

Valla artık belirti bakmak istemiyorum gecen ay kesin hamile miyim dedım herseyı ama herseyı yaşadım göğüslerim falan baya baya büyümüştü ama hamile kalamadım bu ay cok belirti hissetmedim gecen aya göre sadece bu ay ateşim yüksek kasıklarımda agrı var ama en onemlı belirti bir haftadır Inanılmaz uykum var sureklı bı iş yapmasamda yorgunum Gözlerim kapanıyor hemen Göğüs uçlarım biraz hassas bıde
Bizde ilk denemımızı gecn aksam yaptık ama yumurtlama zamanım degıldı sanırsam tutmaz tahmınımce:KK43:(

Aslında yapan yapıyo :oops: :KK70:bı rahatsızlık yoksa olur ınsallah canım yumurtlama günlerine denk gelmesi lazım ya bazen şaşıyor işte sen dikkat ettin umarım yumurtalama tarihine
yumurtlama zamanım 4 5 gün sonra tahmınımce ama bız onceden yaptık nedenkı eskıler yumurtlama gunumu takıp edıyorlardı bunun o zamanla alakası varmı acaba tutsa tutar bence:)

Canım sadece yumurtalama zamanı iliskiye gireceksin bıda ilişki yok diye bırsey yok tabi istediğin zaman denersin ama yumurtlama gunün dışında hamile kalman imkansız yumurtalaman olmadan nasıl hamile kalabilirsin ki yoksa iki günde bir iliskiye girersen adetine kadar yumurtalama Gününe denk getirsin zaten eskilerde bı kere yapıp bırakmıyordur herkes boyle hamile kalır :KK66: yumurtan yoksa bu mumkun degıl kı n ki her kadın ayda 1 gun yumurtlar

Canım sadece yumurtalama zamanı iliskiye gireceksin bıda ilişki yok diye bırsey yok tabi istediğin zaman denersin ama yumurtlama gunün dışında hamile kalman imkansız yumurtalaman olmadan nasıl hamile kalabilirsin ki yoksa iki günde bir iliskiye girersen adetine kadar yumurtalama Gününe denk getirsin zaten eskilerde bı kere yapıp bırakmıyordur herkes boyle hamile kalır :KK66: yumurtan yoksa bu mumkun degıl kı n ki her kadın ayda 1 gun yumurtlar
aynen 2 günde 1 denemeye devam edecegım tabıkı :)) yola devam senın ne kadar oldu yanı ilişki sonrası kaç gun gectı ustunden

Benim adetim 24 Haziran başladı temmuzun 1 3 5 7 8. 10 ve de 15. günleri ilişki yasadık ınsallah denk gelmiştik 8 ı 10 U arası yumurtlama günüm tahminen gec Döllenme olmadıysa tabi bugun adet günüm bekliyorum bakalım cooook meraktayım o_O

Canım tabi düzensiz dıyosun net bilinmez ama 26 27. Gun senin yumurtalama tarihin aşağı yukarı ama düzensiz cok sasabılır en iyisi sen eczaneden ovulasyon testleri al onlar yumurtlama Gününü çıkartıyor ya da kadın doguma gidersen doktor sana yumurtlama gunün ne zaman çatlamış mı çatlamamış mı su gun ilişkiye gir diyor

Canım tabi düzensiz dıyosun net bilinmez ama 26 27. Gun senin yumurtalama tarihin aşağı yukarı ama düzensiz cok sasabılır en iyisi sen eczaneden ovulasyon testleri al onlar yumurtlama Gününü çıkartıyor ya da kadın doguma gidersen doktor sana yumurtlama gunün ne zaman çatlamış mı çatlamamış mı su gun ilişkiye gir diyor
ovulasyon testı aldım 20 sınden bu yana yapıyorum hep cıft cızgı çıkıyor ama bı cızgı sılık dıgerı kadar koyu deıl

X