Artık Anne olmak istiyorum diyenler buraya

merhaba kizlar bende anne olmak istiyorum guzel haberler aliriz insallah tez zamanda gerci bugun kirmizilarla uyandim yeni ay yeni heyecannnn

:110:Kızlar mrb 1 Yıldır korunmuyoruz biz de ama ben de anne olmadım maalesef :KK12: unutsuzluğa kapılmamak elde değil ama Rabbim OL derse de olacak biliyorum sizler ne durumdasınız tanışalım destekleşelim

kizlar ben de hamile kalmak istiyom. 1 yildir evliyiz . hormon bozuklugu var dedj doktor. lh hormonu yuksek cikti. sogan kurune basladim. aranizda bunu yapip hamile kalan var mi

Bugün AVM ye gittim.heryer anne yanında yeni doğmuş bebeği. ..Allahım nasıl bir sınav bu? Sanki resmen gözüme gözüme sokuyor. Tövbe yarabbim. İyice umutsuz oldum.benim çocuğum olmayacak diyorum artık.
Inanirmisin bende de ayni duygu vardi. Hamile kadin gormek istemiyodum. Allah aratmasin ya insan bosluga dusuyo gercekten

Benimde 1 bucuk yila yaklasti ama artik insallah bi gun anne olacagim diyorum anne olmak istiyorum demiyorum.diliyorum sadece Yaradan zamani gelince vericektir bosuna yipranmalarin bi anlami yok diorum artik:) allah dileyen isteyen herkese hayirli ise versin. Evladi olanlarinkini de hayirli eylesin

Gunaydın arkadaslar yeni katılanlar merhaba ınsallah hepimizin bebişlerı olur başkalarının bebeklerini görüp boyle düşüncelere kapılmayalım bence nazar falan değer o gözle bakılmasada mazallah Allah bize de versin bu arada bugun benim adet günüm bakalım gelecek mı bebek konusunda hıc umudum yok ınsallah bu ay tutmuştur :KK51:

Gunaydın arkadaslar yeni katılanlar merhaba ınsallah hepimizin bebişlerı olur başkalarının bebeklerini görüp boyle düşüncelere kapılmayalım bence nazar falan değer o gözle bakılmasada mazallah Allah bize de versin bu arada bugun benim adet günüm bakalım gelecek mı bebek konusunda hıc umudum yok ınsallah bu ay tutmuştur :KK51:
İnşallah tutar cnm..hayırlı haberlerini bekliyoruz :emir_bebek:

Bu ay tutmustur diye beklentiye girmeyin canim inan adetinde zorlasiyor sartladigin zaman. Hayirlisi ne zamansa o zaman olsun vakti gelince olucaktir ins.. dilerimki olsun..:emir_bebek:

Bu ay tutmustur diye beklentiye girmeyin canim inan adetinde zorlasiyor sartladigin zaman. Hayirlisi ne zamansa o zaman olsun vakti gelince olucaktir ins.. dilerimki olsun..:emir_bebek:
Yok canım zaten yazdım ya şartlamayı bırak umudum bile yok gercı bı bizim 3. Denememiz :KK33: zaten o yüzden şartlamıyorum :KK24:

Olurr insallah ya zaten olacaksa olacak olmayacaksa nabsan bos.. olacagina inaniyorum ama zamanini Allaha birakmaktan baska caremiz yok.. artik sifirladim nerdeyse cocyk dusuncesi olursa oluur bnm de 1bucuk sene olacak. Stres yaptigimda kendime cok zarari oldu yumurtlamam bile olmadi sora koyverdim duzene girdim sukuuur baska seylerle kafayi yoruyorum esim sadece tedavi oluyor kendim bi yana artik. Bi rahim filmim var onun icinde erken braz daha bekleyecem

mrb kızlar günaydın .. izindeydim pek giremedim nete .
bu ay cok umutluydum ama ne yazıkki cumartesi günü geldi gelenler :KK43:
çok üzüldüm.. eşime belli etmemeye calıstıkca kendim yıprandım iyice .
bide akrabaların "siz hala ne bekliyorsunuz" demeleri yok mu :KK47: keyfimizden yapmıoruz sanki

babybabycat babybabycat naptın canm inşallah gelmemiştir seninkiler, bi güzel haberde senden alırız umut olursun bizlere :KK36:
:KK36:

mrb kızlar günaydın .. izindeydim pek giremedim nete .
bu ay cok umutluydum ama ne yazıkki cumartesi günü geldi gelenler :KK43:
çok üzüldüm.. eşime belli etmemeye calıstıkca kendim yıprandım iyice .
bide akrabaların "siz hala ne bekliyorsunuz" demeleri yok mu :KK47: keyfimizden yapmıoruz sanki

babybabycat babybabycat naptın canm inşallah gelmemiştir seninkiler, bi güzel haberde senden alırız umut olursun bizlere :KK36:
:KK36:
Sıkmayin caninizi sizinde olacak zamani gelince insallah.. vaktini bilmedigimiz şey icin uzulmek eziyet olur akisina birakin olacak insallah allah izin verdigi zaman..

Adetin gelmemesi daha buyuk bi sorun.. evladin rahmine dustugunde gelmesin adetin.. ama dusmedigi surece gelsin gelsinki her ay umudun olsun kafan ve bedenin rahat olsun uzulm3 takmaa denilenlerii bizim neyin ne zaman iyi oldugunu Rabbim tayin eder kimse bilemez belki suanlik boylesi daha mutluluk vericicdir kiymetni bilelim

X