- 11 Temmuz 2014
- 670
- 416
- Konu Sahibi babybabycat
merhaba kizlar bende anne olmak istiyorum guzel haberler aliriz insallah tez zamanda gerci bugun kirmizilarla uyandim yeni ay yeni heyecannnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inanirmisin bende de ayni duygu vardi. Hamile kadin gormek istemiyodum. Allah aratmasin ya insan bosluga dusuyo gercektenBugün AVM ye gittim.heryer anne yanında yeni doğmuş bebeği. ..Allahım nasıl bir sınav bu? Sanki resmen gözüme gözüme sokuyor. Tövbe yarabbim. İyice umutsuz oldum.benim çocuğum olmayacak diyorum artık.
Tatlim naptin gittin mi doktora?Yarin sabah doktora gidicem bi hafta sonra gel dedi tam olmadi bi hafta ama dayanamicm sanirim
İnşallah tutar cnm..hayırlı haberlerini bekliyoruzGunaydın arkadaslar yeni katılanlar merhaba ınsallah hepimizin bebişlerı olur başkalarının bebeklerini görüp boyle düşüncelere kapılmayalım bence nazar falan değer o gözle bakılmasada mazallah Allah bize de versin bu arada bugun benim adet günüm bakalım gelecek mı bebek konusunda hıc umudum yok ınsallah bu ay tutmuştur
Sagol canım ınsallahİnşallah tutar cnm..hayırlı haberlerini bekliyoruz
Yok canım zaten yazdım ya şartlamayı bırak umudum bile yok gercı bı bizim 3. Denememiz zaten o yüzden şartlamıyorumBu ay tutmustur diye beklentiye girmeyin canim inan adetinde zorlasiyor sartladigin zaman. Hayirlisi ne zamansa o zaman olsun vakti gelince olucaktir ins.. dilerimki olsun..
yok tatlim daha gitmedim sabrediyorum on gun gecmesini .Tatlim naptin gittin mi doktora?
Yok mu hic belirtiyok tatlim daha gitmedim sabrediyorum on gun gecmesini .
gazim devamm ediyo ve kramp gibi batmalar var.Yok mu hic belirti
Sıkmayin caninizi sizinde olacak zamani gelince insallah.. vaktini bilmedigimiz şey icin uzulmek eziyet olur akisina birakin olacak insallah allah izin verdigi zaman..mrb kızlar günaydın .. izindeydim pek giremedim nete .
bu ay cok umutluydum ama ne yazıkki cumartesi günü geldi gelenler
çok üzüldüm.. eşime belli etmemeye calıstıkca kendim yıprandım iyice .
bide akrabaların "siz hala ne bekliyorsunuz" demeleri yok mu keyfimizden yapmıoruz sanki
babybabycat naptın canm inşallah gelmemiştir seninkiler, bi güzel haberde senden alırız umut olursun bizlere