- 27 Ocak 2023
- 72
- 17
- 24
- Konu Sahibi bebeksigiz
İnşallah artık olsun görmek istiyorumbu bilgi gerçekten doğrumu bilmiyorum inşallah doğrudur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah artık olsun görmek istiyorumbu bilgi gerçekten doğrumu bilmiyorum inşallah doğrudur
İnşallah canım suya tuttum gitmediAnladim Allah nasip eder insallah
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah tek cizgi gördükçe daha çok üzülüyoruz cift cizgi görmek nasip olur inşallah en kısa zamandaİnşallah artık olsun görmek istiyorum
Bir iki gün daha bekleyin bir test daha yapım adet geçerse vercem canımBir kan versen fırsatın varsa üzülmek istemez isen
Birkaç gün sonra testi tekrarla istersen daha yeni olduğu için de çıkmıyor olabilir gününüz gecikti miİnşallah canım suya tuttum gitmedi
Yok gecikmedi canım 2 gün falan var bekliyorumBirkaç gün sonra testi tekrarla istersen daha yeni olduğu için de çıkmıyor olabilir gününüz gecikti mi
Hadi hayırlı haberlerin olsun insallahBir iki gün daha bekleyin bir test daha yapım adet geçerse vercem canım
Gecikmeni beklesen daha iyi olur belki gecikmenden birkaç gün pozitif görürsünYok gecikmedi canım 2 gün falan var bekliyorum
İnşallah canım hepimize nasip etsin Allah'ımHadi hayırlı haberlerin olsun insallah
Ben çok duzensiz oluyorum ben ne zamanı beklemem gerek Polikistikover var bende ayın 22 si idi geçti ama silik çizgi oldu yine deGecikmeni beklesen daha iyi olur belki gecikmenden birkaç gün pozitif görürsün
Gününüz gecikiyor yani kan testi verin isterseniz emin olursunuzBen çok duzensiz oluyorum ben ne zamanı beklemem gerek Polikistikover var bende ayın 22 si idi geçti ama silik çizgi oldu yine de
Canim ama meslekten dolayı köyde yaşıyorum merkeze gidemiyorum en son verdigim0,1 idiGününüz gecikiyor yani kan testi verin isterseniz emin olursunuz
Yaa bu durum biraz sıkıntı idrar testi ile takip etmelisin o zaman inşallah olumlu sonuçlar alirsinCanim ama meslekten dolayı köyde yaşıyorum merkeze gidemiyorum en son verdigim0,1 idi
İnşallah canımYaa bu durum biraz sıkıntı idrar testi ile takip etmelisin o zaman inşallah olumlu sonuçlar alirsin
Var gözüküyor hayırlı olsun testi tekrarlayın yada kan verinKızlar benimde testime bakar mısınız Bugün bat günüm
canım bu testine göre hamilelik var mı?