- 27 Ocak 2023
- 72
- 17
- 24
- Konu Sahibi bebeksigiz
Yeni üye oldumgebelik istiyorum, artimed testi yaptım ilk goremedim ama birkaç saat sonra silik çizgi çıktı, bir gün sonra aynı silik çıktı gebelik olabilir mi yardım eder misiniz kizlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fotosu varmı canımYeni üye oldumgebelik istiyorum, artimed testi yaptım ilk goremedim ama birkaç saat sonra silik çizgi çıktı, bir gün sonra aynı silik çıktı gebelik olabilir mi yardım eder misiniz kizlar
Fotosu varmı canım
İlk yaptığında da boylemiydi
Hayır malesefki sonradan oldu ben öyle gordumİlk yaptığında da boylemiydi
Yarın bir daha yap canım koyulaşır belkiHayır malesefki sonradan oldu ben öyle gordum
Belkide çok azda olsa silik cizgi vardı görülmemiştir kurudukça belirginlesmis olabilir suyun altına tutup kuruma çizgisi olup olmadığını öğrenebilirsinYeni üye oldumgebelik istiyorum, artimed testi yaptım ilk goremedim ama birkaç saat sonra silik çizgi çıktı, bir gün sonra aynı silik çıktı gebelik olabilir mi yardım eder misiniz kizlar
Benimkide böyle canım anlayamadım sonra silikleştiBelkide çok azda olsa silik cizgi vardı görülmemiştir kurudukça belirginlesmis olabilir suyun altına tutup kuruma çizgisi olup olmadığını öğrenebilirsin
Üstteki test yeni mjBenimkide böyle canım anlayamadım sonra silikleşti
Üstteki test yeni mj
Ama sende var gibi eğer üstteki yeni testin jseBenimkide böyle canım anlayamadım sonra silikleşti
Garip vallaEn üstteki evelsi günkü alttaki üçü dunkiler bugün yapmadım
İğne oldum bu ay ümidim coktu evelsi gün bildiğin net vardı dün silikleşti zorla görüyorum çizgiyi yaniAma sende var gibi eğer üstteki yeni testin jse
Silik olan testi suya değdirir misin eğer cizgi yok olursa kuruma çizgisi olabilir iğne ne zaman oldunuzKuzum ben
İğne oldum bu ay ümidim coktu evelsi gün bildiğin net vardı dün silikleşti zorla görüyorum çizgiyi yani
Bugün 13 gün oldu normalde 5 6 günde geçer etkisiSilik olan testi suya değdirir misin eğer cizgi yok olursa kuruma çizgisi olabilir iğne ne zaman oldunuz
Anladim Allah nasip eder insallahBugün 13 gün oldu normalde 5 6 günde geçer etkisi
Ben suya tutum gitmedi ama 10 dakika için de de olusmuyor çizgiSilik olan testi suya değdirir misin eğer cizgi yok olursa kuruma çizgisi olabilir iğne ne zaman oldunuz
Bir kan versen fırsatın varsa üzülmek istemez isenKuzum ben
İğne oldum bu ay ümidim coktu evelsi gün bildiğin net vardı dün silikleşti zorla görüyorum çizgiyi yani
bu bilgi gerçekten doğrumu bilmiyorum inşallah doğrudurBen suya tutum gitmedi ama 10 dakika için de de olusmuyor çizgi