- 15 Haziran 2016
- 7.700
- 20.395
- 38
- Konu Sahibi MaysaveBulut
Çocuğunu 41 derece ateşle acile yetiştirmeye çalışırken kollarında nefessiz kalıp bilinci kapanır vücudu morarır ilk müdahale aşırı hızlı atan kalbini yavaşlatmaya çalışmak olursa anca bu birşey biliyor derimElbette risk var. Ancak arabaya bindiğinde, kaza yapma riskide var. O zaman arabaya binilmesinmi?
Aşilandiysan, bu risk en aza iniyor. Bu kadar az risk ile tabiki eğitim daha önemli oluyor. Cocuklar normal grip ile, bronşit ilede hastanelik oluyordu grip sezonunda.
Ayni şekilde onlarin hastanelik olma riski çok çok az. Ama evde kalipta psikolojik ve zekasal sorunlar yaşamasi daha yüksektir.
Evde kalanlara nasil eğitim verilsin? Öğretmen kendini 2yemi ayirsin? Nerden gelir bu değirmenin suyu?
Bu virüs ile bir şekilde yaşanilmali. Riskleri en aza indirmek, eller yikansin, mesafe,.. ve bir şekilde eğitime devam edilsin.
Ayrica azarlamadanda gayet fikrini belirtebilirsin. Yada senin dilinden konuşursam, bizde birşey biliyoruz ki konuşuyoruz.
Birkaç hafta önce üç doz aşılı bir tanıdığım kovidden hayatını kaybetti, az önce haber aldım 30 yaşında üç doz aşılı bir akrabam şuan yoğun bakımda entübe ve doktorlar ümitsiz konuşuyor
Madem araba kazasıyla aynı risk gitsene yoğun bakımdaki kovidli hastaların bakımını yapsana gönüllü olarak, aşını oldunya korkacak birşey yok, hatta yürüyerek git arabaya binmek daha riskli