- 12 Temmuz 2016
- 2.195
- 6.645
- 40
-
- Konu Sahibi MaysaveBulut
Hayır, devamsızları sınıfta bırakıyoruz.Bilmediğim için soruyorum. Devamsızlıktan sınıfta kalmak kalkmadı mı ?
Ceycey çok da uzatmak istemiyorum aslındaiyi de okula göndermemek istemiyoruz ki kronikler sadece.eğitim de istiyoruz aynı okula devam edenler kadar.
uzaktan isteyenlere öğretmen tahsis edilebilir o okulda olması gerekmez ki öğretmenin.o öğretmen sadece canlı ders vermeli okula hiç gitmemeli.kronik hasta ya da mazereti olan öğretmenlerden seçilebilir.yani çare çok da ama işte amaaaaa der susarımmmCeycey çok da uzatmak istemiyorum aslında
Belki benim kabullenişim yanlıştır
Ama yaşadığımız ülke ve uygulanan politikalar yıllardır ortada
Ben de mesela daha sağlıklı olduğumuz eğitim hayatı istiyorum
Hatta sağlık dışında maaşlarımızın alım gücü fazla olsun filan istiyorum
Ama nerde yaşadığımız belli
Keşke devamlılık zorunlu olmasa
O konuda hak veriyorum
Ama bir öğretmenin hem okulda hem evde ders vermesi çok mümkün değil
Aynı dersi aynı öğretmen farklı sınıflarda bile aynı kalitede anlatamaz zaten
Yani çocuk hiçbir zaman o yüz yüze olan eğitimdeki kalitede o dersi alamayacak
Canlı derse farklı öğretmen yüz yüze eğitime farklı öğretmen bakarsa ancak olabilecek bir iş
Onu da hangi bakanlık o kadar parayı eğitim için gözden çıkarır bilemiyorum
Geçen yıl uzaktan eğitimde yaptığımız şeyin büyük kısmı da tiyatroydu bana sorarsan
Kesinlikle çok haklısınız, herkes düğün düğün fink atmıyor. 1,5 yıldır gayretle dikkat ediyorum, markete gitmiyor benim çocuklarım, 1 kez dahi ev oturmasına gitmedim, misafir kabul etmedim, 3 bayram geçti ailemi görmedim, parka götürmüyorum çünkü aşırı kalabalık ve mesafe korunamıyor, her gün insanlardan uzakta açık havada yürüyüş yapıyoruz bir tek. Koca koca adamlar maske takmayıp bunalıyoruz derken benim 5 yaşındaki çocuğum maske takıyor. Bu kadar dikkat ederken zorunlu değil de isteğe bağlı eğitimin olmasını istemek suç mu? İsteyen tabi ki göndersin çocuğunu yüz yüze, hiç sorun değil. Ama bizim gibiler için de en azından zorunlu tutulmamalı.aynen katılıyorum düğün salonları heryer açıkmış okullar niye kapanacakmış deniyor.herkes mi gidiyor düğünlere ev gezmelerine.benim gibi izole yaşayan risk grubunda insanlar da var.çocuğuma çift maske taktırıp öyle götürüyorum markete yürüyüşe vs.benim kontrolümde maskesini çıkarıyor kimsenin olmadığı yerde.okulda nasıl olacak?çocuk okuldan eve virüs taşırsa entübe olursak ne olacak?her gün hergün bu stres çekilir mi?okullar açılsın evet açılmalı ama okula gitmeme hakkıda olmalı.sınıfa kamera koysunlar gitmeyende dersi evden takip etsin.ama ödenek yok tabikii.gerisini yazmayayımmm anlayan anlar.banlanmayayım boş yere
Kronik hastalığı olan öğretmenleri de geri çağırdılar bu yıl.uzaktan isteyenlere öğretmen tahsis edilebilir o okulda olması gerekmez ki öğretmenin.o öğretmen sadece canlı ders vermeli okula hiç gitmemeli.kronik hasta ya da mazereti olan öğretmenlerden seçilebilir.yani çare çok da ama işte amaaaaa der susarımmm
Hangi açısını anlatsam sana vallauzaktan isteyenlere öğretmen tahsis edilebilir o okulda olması gerekmez ki öğretmenin.o öğretmen sadece canlı ders vermeli okula hiç gitmemeli.kronik hasta ya da mazereti olan öğretmenlerden seçilebilir.yani çare çok da ama işte amaaaaa der susarımmm
hayırlısı olsunn o zaman ne diyeyimm.başlayacağız okula pazartesi bir şekilde.Hangi açısını anlatsam sana valla
Okullarda sadece uzaktan eğitim yapacak boşlukta öğretmen yok ki
Keşke olsa
Ben geçen yıl 30 saat maksimum derse giriyordum
Üstelik yüz yüze verebilmek için diğerlerinden daha fazla okulda durmam gerekiyordu
Tek öğretmenim
Bu yıl hamile olduğum için aynı sayıda ders alamıyorum
Pazartesi okul açılacak hala 2. Bir öğretmen bulunamadı
Bunlar sadece teknik kısımları olayın
Uzaktan eğitimde bizim veli kaynaklı yaşadığımız bir ton sorun var
Onları saymak istemiyorum bile
Neresinden tutsan elinde kalıyor yani
Bence milli eğitimle görüşün de dilekçeyle göndermeme yollarını arayınhayırlısı olsunn o zaman ne diyeyimm.başlayacağız okula pazartesi bir şekilde.
Onlemlerinizde haklısınız ancak ben artık herkesin mutlaka bu hastalığa yakalanacağını düşünüyorum. Amaç ölüm oranlarını azaltmakti insanlar aşı olmayınca oda olamadı. Artık yapacak birşey yok.Kesinlikle çok haklısınız, herkes düğün düğün fink atmıyor. 1,5 yıldır gayretle dikkat ediyorum, markete gitmiyor benim çocuklarım, 1 kez dahi ev oturmasına gitmedim, misafir kabul etmedim, 3 bayram geçti ailemi görmedim, parka götürmüyorum çünkü aşırı kalabalık ve mesafe korunamıyor, her gün insanlardan uzakta açık havada yürüyüş yapıyoruz bir tek. Koca koca adamlar maske takmayıp bunalıyoruz derken benim 5 yaşındaki çocuğum maske takıyor. Bu kadar dikkat ederken zorunlu değil de isteğe bağlı eğitimin olmasını istemek suç mu? İsteyen tabi ki göndersin çocuğunu yüz yüze, hiç sorun değil. Ama bizim gibiler için de en azından zorunlu tutulmamalı.
Doğru söylüyorsunuz, sanırım öyle böyle hepimiz kapacağız bu illeti. Aşı da ayrı muamma, öğretmenlere aşı ya da PCR zorunlu oluyor amenna, ama sorun öğretmen değil ki, çocuğun yanında, önünde oturup 40 dk derste yan yana olacağı, tenefüste oynayacağı arkadaşından kapacak virüsü. Ben, benim gibiler düğün, bayram, kafe gezmezken, dikkat ederken, çocuğum hiçbir kalabalık ortamdan eksik olmayan velilerin çocuklarıyla tüm günü geçirecek. Aldığım her önlem çöp. Velilerden de aşı veya PCR istenmeliydi.Onlemlerinizde haklısınız ancak ben artık herkesin mutlaka bu hastalığa yakalanacağını düşünüyorum. Amaç ölüm oranlarını azaltmakti insanlar aşı olmayınca oda olamadı. Artık yapacak birşey yok.
Nasıl çocuklar semptom göstermiyor? Benim çocuğum iki kez kovid geçirdi, ilki okulda bulaştı, ateşler içinde günlerce yandı kavruldu, iki kolundada birer ateş düşürücü serum biri bitince hemen yenisi takıldı ateşini düşünemediler, aylar sonra toparlandı. İkinci kez kovid olduğunda da sabaha kadar başında bekledik bir kez rahat nefes alsın diye gecelerce, martta hastalandı hala iyileşmedi, ne merdiven çıkabiliyor ne yalpalamadan yürüyebiliyor, böbrekleri hasta, karaciğer değerleri bozuk, tiroit değerleri alt üst, mide bağırsak sistemi mahvoldu, kovid nasıl etkilemiyormuş çocukları cahil cahil konuşmayın. Kaç çocuk kaç bebek öldü koviddenİyi de çocuklar semptom göstermiyor. Yetişkin bireyler bu virüsü kaptıklarında ağır geçiriyor çoğunlukla. Çocuklara test yapılmadı bile . Bunu bilmiyor olamazsınız değil mi ?700 kişilik okullarda kovid bulaşmamış ise kutsanmış bir okul olmalı ! Ben okulların açılması taraftarıyım ama kalabalık sınıflara çözüm bulunmalı. Bunun için bir şeyler yapmayı düşündünüz mü mesela ?Örneğin devlet okullarındaki öğrenci istifi hakkında bir fikriniz var mı? 50 , 60 kişilik sınıf mevcudu sizi rahatsız etmiyor mu? Bunları da konuşmamız lazım …
Ah yavrum, Allah şifa versin, eskisinden de sağlıklı olsun inşallah. Çok geçmiş olsun.Nasıl çocuklar semptom göstermiyor? Benim çocuğum iki kez kovid geçirdi, ilki okulda bulaştı, ateşler içinde günlerce yandı kavruldu, iki kolundada birer ateş düşürücü serum biri bitince hemen yenisi takıldı ateşini düşünemediler, aylar sonra toparlandı. İkinci kez kovid olduğunda da sabaha kadar başında bekledik bir kez rahat nefes alsın diye gecelerce, martta hastalandı hala iyileşmedi, ne merdiven çıkabiliyor ne yalpalamadan yürüyebiliyor, böbrekleri hasta, karaciğer değerleri bozuk, tiroit değerleri alt üst, mide bağırsak sistemi mahvoldu, kovid nasıl etkilemiyormuş çocukları cahil cahil konuşmayın. Kaç çocuk kaç bebek öldü kovidden
Aşı olun aşı olduysaniz aşiya güveniyorsunuzdur sonucta, niye korkuyorsunuzMerhaba arkadaşlar 1.sınıfa başlayan çocuğum var bu hafta uyum haftasıydı tamamladık.
Sınıf mevcudumuz 28 kişi.
Ben göndermek istemiyorum çook kalabalık maskeler hep aşağıda mesafe yok wc ler kabus gibi veliler sınıfa kadar giriyor
Bu kadar vaka varken nasıl olucak ya bulaşırsa astım hastasiyim korkuyorum göndermek istemiyorum ama anladığım kadarıyla zorunlu??
Sizler neler düşünüyorsunuz?
Teşekkürler
Cok gecmis olsun, cok uzuldum. Umarim en kisa surede eskisinden de iyi olur.Nasıl çocuklar semptom göstermiyor? Benim çocuğum iki kez kovid geçirdi, ilki okulda bulaştı, ateşler içinde günlerce yandı kavruldu, iki kolundada birer ateş düşürücü serum biri bitince hemen yenisi takıldı ateşini düşünemediler, aylar sonra toparlandı. İkinci kez kovid olduğunda da sabaha kadar başında bekledik bir kez rahat nefes alsın diye gecelerce, martta hastalandı hala iyileşmedi, ne merdiven çıkabiliyor ne yalpalamadan yürüyebiliyor, böbrekleri hasta, karaciğer değerleri bozuk, tiroit değerleri alt üst, mide bağırsak sistemi mahvoldu, kovid nasıl etkilemiyormuş çocukları cahil cahil konuşmayın. Kaç çocuk kaç bebek öldü kovidden
çok geçmiş olsun okuyunca çok üzüldüm yüreğim titrediNasıl çocuklar semptom göstermiyor? Benim çocuğum iki kez kovid geçirdi, ilki okulda bulaştı, ateşler içinde günlerce yandı kavruldu, iki kolundada birer ateş düşürücü serum biri bitince hemen yenisi takıldı ateşini düşünemediler, aylar sonra toparlandı. İkinci kez kovid olduğunda da sabaha kadar başında bekledik bir kez rahat nefes alsın diye gecelerce, martta hastalandı hala iyileşmedi, ne merdiven çıkabiliyor ne yalpalamadan yürüyebiliyor, böbrekleri hasta, karaciğer değerleri bozuk, tiroit değerleri alt üst, mide bağırsak sistemi mahvoldu, kovid nasıl etkilemiyormuş çocukları cahil cahil konuşmayın. Kaç çocuk kaç bebek öldü kovidden
Nasıl çocuklar semptom göstermiyor? Benim çocuğum iki kez kovid geçirdi, ilki okulda bulaştı, ateşler içinde günlerce yandı kavruldu, iki kolundada birer ateş düşürücü serum biri bitince hemen yenisi takıldı ateşini düşünemediler, aylar sonra toparlandı. İkinci kez kovid olduğunda da sabaha kadar başında bekledik bir kez rahat nefes alsın diye gecelerce, martta hastalandı hala iyileşmedi, ne merdiven çıkabiliyor ne yalpalamadan yürüyebiliyor, böbrekleri hasta, karaciğer değerleri bozuk, tiroit değerleri alt üst, mide bağırsak sistemi mahvoldu, kovid nasıl etkilemiyormuş çocukları cahil cahil konuşmayın. Kaç çocuk kaç bebek öldü kovidden