Mrb çok zor bir dönemden geçtim geçmeye de devam ediyorum.Bosanma surecindeyim ve lohusa iken evden gonderilmem kendime gelemeden eşimin bosanma talebe çocukları arayıp sormamasi abartılı olmamak şartıyla ile konu büyük aileler karışınca da çıkılmaz bir hal almıştı bu süreç. Simdi gunluk takip ile bakıyorum ki kaçan taraf erkek peşinde olan biz(genel)inanın ilk zamanlar bittim, yaşayamam,altından kalkamam veya çok seviyorum onu birakamam gibi durumlar oluyor ben farkına vardım benimki bağımlılık olmuş dikkat edin bunu zaman geçtikçe anlayacaksiniz mesele o değil kendinizmiş . Aslında Kendimizden o kadar ödün veriyoruz ki ilişki içinde karşı tarafı memnun etmek için böyle yaparsam beni çok sever bu şartı kabul edersem beni bırakmaz kendimize olan saygımız da bitmiş oluyor ve adam bizi bırakınca da dünya başımıza yıkılmış hissediyoruz. Ve çok acı ki zayıf duygularımız olduğu için manipule ediliyoruz suçluluk hissi yetersizlik hissi pişmanlık, başarısızlık keşke o an böyle davranmasaydim yine dönüp dolaşıp konu yine bize geliyor. Diyeceğim şu ki biz kadınlar sevince gözü görmeyen birşeye dönüşüyoruz adam rezil,pislik bize değer vermiyor ama yine çabalarsam düzeliriz moduna giriyoruz. Tabiki bu süreç te çevre de çok önemli boşanırsan çocuklar babasız kalacak sen nasıl kadınsın biraz alttan alsaydın,bak bizde çok çektik neler neler.... Bitmiyor bu insanlar malasef kumar yok içki yok dövmuyor sa en iyi eşdir o diyerek bakıyorlar ama işte sevgi saygı olmayınca ve tek taraflı çaba olunca yürümüyor. Kendinizi sevin ,değer verin dünyaya bir kere geliyoruz çocukta olsa inanın mutsuz bir evlilikte büyümektense böyle daha iyi en azından kafa rahat oluyor mutlu anne mutlu çocuk çok doğru . Geçiyor geçecek inanıyorum bu duygular karanlığa kapılmayın 3 ay önceki halim ile şimdiki halim arasında dağlar kadar fark var Allaha şükür üzülmeyin diyemem ağlamayın diyemem bunların dibini yaşayın hiç bir duygudan kaçmayın ama o dipten sağlam ve güçlü olarak çıkın Allah bu durumda Olanlara yardım etsin yaşamayan bilmez hissedemez ama biz kıymetliyiz ve 1 can hakkımız var kendi kul hakkımıza da girmeyelim değil mi bu durumda olan herkese sımsıkı sarılıyorum herkesin başına gelebilecek bir durum kimin ne olacağını Allah bilir kimseye özenip neden başıma geldi bu neden herkes aile ben bu durumdayim demeyin bunu kabullenin kabullenince geçiyor uzun oldu hakkınızı helal edin