- 1 Eylül 2023
- 2.407
- 614
- 43
- 26
- Konu Sahibi nisanurs98
-
AminnnAllahım olmayan herkese nasıp etsin çok güzel bir duygu annelık haberlerde o kadar kötü anne var nasıl kıyabılıyorlar bılmıyorum ama Allahım öyle ınsanlara degıl kucağı boş olanlara versin dılerım
Kan verdim bugün 0.500 çıktı yok sanırım bende canım adet gelene kadar beklicem bugün yarın günüm işte geçerse tekrarlarimOlmıcaksın bakkkk görrr
500 değil canım 0,500 çıktı500hamıle demek deyılmı canım
AminnnEderım tabi yazarken bıle dua ederek yazıyorum Allahım kımsenın kucağını bos bırakmasın isteyen herkese evlat sevgısını versin Allahım
5 değil ama 0.500 5 olsa bir ümit dicem de beklicem artık gelirse gelir sağlık olsunAma genede var gıbı ınsallh yaa sonuçta 5 bende 2.30hep
Ederim canım benim yaptın mıAy insallahhh 1 gün gecikti suanlik sanırım yarın sabah yapicam test ilk idrarla Allah nasip ederse hamilelerin duası kabul olur lütfen dua et güzel haberler alayim
Canım benimAyy kızlar hepınızın mesajını okuyorum uykularım kaçtı matilla bılıyor benı bugün adet dönemi 3.4gun önce test yaptım kan testı negatif bugün olmazsam hamıle olma şansım varmı acaba 3gunde degısırmı kandakı sonuç
Sen 29unda kan ver o zaman canımEvettt bekliyorum işte adet 25.26.27.28.gunlerde oluyorum ya bugün 27.gun olmazsam yarıni beklicem
İnşallah ederim şuanda hala adet olmadım bakalımHayırlısı olsun canım bana haber et valla bende merakla beklıyorum
Daha gecikmemis doktora gittim 1 gün var canimEderim canım benim yaptın mı
Gecikmenin 2 veya 3.gün test yap bakalım inşallah güzel sonuçlarla gelirsinİnşallah ederim şuanda hala adet olmadım bakalım
Bugün verdim adetime 1 gün kaldı 0.500 çıktı yujselir mi acabaSen 29unda kan ver o zaman canım
İnşallah adete 1 gün kaldı bugün 0.500 çıktı yujselir mi acabaGecikmenin 2 veya 3.gün test yap bakalım inşallah güzel sonuçlarla gelirsin
Vallahi ne desem yalan olur bilemedim keşke biraz bekleseydin canım benim yaİnşallah adete 1 gün kaldı bugün 0.500 çıktı yujselir mi acaba
Şimdi beklicemVallahi ne desem yalan olur bilemedim keşke biraz bekleseydin canım benim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?