• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık birilerine anlatmam gerek :'(

Onu demek istemedim.
Yani öpmeye kıyamayan adam, ne oldu da 180 derece döndü?

Yukarıda ben de bilmiyorum demiş konu sahibesi, ama bence başka bir şey var gibi o işte:44:

Zaten 17 yasinda tanismis. 19 yasina bu olay olmus. Yeterince taniyamamis. Iste goruyorsun bu kizlar hep boyle , bir mesajinda aileme bu lekeyi gostermemek icin evlenmek istedim demisti. Tecavuz iste boyle leke gibi kaliyor ya da eksik birseyler mi var bilemiyorum.

eşinin de hatası canım. madem sana bakacaklardı kendi kesip damlatsaydı.

bu gördüğüm erkekler bi kadına sahip çıkmayı beceremiyorlar. umarım hepsi aynı değildir.

Allah yardımcın olsun canım benim. güçlü durmaya çalış. ya da şu an yapabilirsen ailenle konuşup bu durumu anlatsan aslında, belki o zaman yanında olurlar. tabi anlayışlı insanlarsa. bunca yıl sonra laf etmezlerse. iyi düşün..

aranızda yaşadıklarımı anlayanlar da oldu anlamayıp altında başka şeyler arayanlar da... burda bile bu kadar eleştiri alırken aileme anlatsaydım onlar hiç kaldıramazdı...

Canım anladığım kadarıyla eşini hiç sevmiyor değilsin.derdin ailene herşeyi anlatıp boşanıp eve dönmek değil. Bulunduğun durum çok zor. Senin tek kurtuluşun ayrı ev ama maddi yetersizlikler buna şimdilik imkan vermiyor sanırım. Dilerim maddi durumunuz tez zamanda düzelirse ayrı eve çıkabilirsiniz. Yoksa senşn bu kayınvalide ve kayınbabayla uzun süre yaşaman mümkün değil. Allah yardımcın olsun .

Canım anladığım kadarıyla eşini hiç sevmiyor değilsin.derdin ailene herşeyi anlatıp boşanıp eve dönmek değil. Bulunduğun durum çok zor. Senin tek kurtuluşun ayrı ev ama maddi yetersizlikler buna şimdilik imkan vermiyor sanırım. Dilerim maddi durumunuz tez zamanda düzelirse ayrı eve çıkabilirsiniz. Yoksa senşn bu kayınvalide ve kayınbabayla uzun süre yaşaman mümkün değil. Allah yardımcın olsun .

Çok şükür şuanki durumumu anladın canım. Eğer taşındıktan sonra düzelme olmazsa boşanmayı düşünürüm. Dua edin bana eşimin işleri düzelip kurtulalım bu cehennemden

aranızda yaşadıklarımı anlayanlar da oldu anlamayıp altında başka şeyler arayanlar da... burda bile bu kadar eleştiri alırken aileme anlatsaydım onlar hiç kaldıramazdı...

Başına gelen talihsiz olayla ilgili herhangi bir eleştiri aldığını göremedim ben.

Neticede buraya yazdığın yarım sayfayla bir takım şeyleri net olarak anlayamayabiliriz.
Kendi adıma bir kaç noktaya takıldım ve bunları belirttim.

Bence şu karamsarlığından, kendini bu kada ezme psikolojisinden kurtulmalısın.
Bunu da tek başına yapabileceğini sanmıyorum.

Profesyonel destek almayı düşünmez misin?

Ailenin kaldirip kaldirmamasi onemli degil. Kendini kandirmissin sen, biriyle evlenmissin, yuzune vurmus. Sanki senin sucun var. Tecavuze ugradiginda o serefsizi sikayet etseydin inan bana simdikinden daha dik dururdun. Tecavuz bir leke degildir, bir ayiptir, o serefsizin ayibidir senin degil. Onun ustunu kapatmak icin evlilik yapmissin. Esini seviyor musun sevmiyor musun belli degil. Onun karakteride cok saglam degil zaten kavgalarda yuzune vurduguna gore.

Kaca kadar okudun, neden calismiyorsun demistim cevap vermedin.

işte bunları okudukça insan herşeyden herkesten şüphe eder oldu. ben başta söyledim ben kendimden eminim ama eğer biri gelip benden çarşaf ister namusuma bekçilik yapmak isterse gelemem öyle şeye hesap vereceğim tek insan eşimdir dedim. erkek arkadaşım da olay bende biter zaten kime neymiş dedi. notunu verdim orda :10: canım benim.

Allah herkese hayırlı eşler versin. Ve ne kadar okumuş kültürlü olursak olalım hep korunmaya kollanmaya ihtiyacımız var.

selam yaşadıgınız şeylere üzüldüm.ama zaten hergün böyle olayları yaşıyan bınlerce kadın var ve hiç biride anlatamıyor çünkü namus ıkı bacak arasındaya,siz yaşıyorsunuz en çokta utanan siz oluyorsunuz bu durumdan malesef insanlar ne kadar okusada beyınleri bu yönde hep cahiller.ama senın kocada gelecek yok söliyim sana.o istedıklei çarşafta bogsaydın onları ne sinirlendımya

Ailenin kaldirip kaldirmamasi onemli degil. Kendini kandirmissin sen, biriyle evlenmissin, yuzune vurmus. Sanki senin sucun var. Tecavuze ugradiginda o serefsizi sikayet etseydin inan bana simdikinden daha dik dururdun. Tecavuz bir leke degildir, bir ayiptir, o serefsizin ayibidir senin degil. Onun ustunu kapatmak icin evlilik yapmissin. Esini seviyor musun sevmiyor musun belli degil. Onun karakteride cok saglam degil zaten kavgalarda yuzune vurduguna gore.

Kaca kadar okudun, neden calismiyorsun demistim cevap vermedin.

Maddi problemlerden dolayı üniversteyi yarıda bırakmak zorunda kalıp iş hayatına atıldım. Şuan taşındığım yerde iş bulma sorunu çok büyük. Bulduklarım hep uzakta. İnşallah buradan taşınırsak bulacağıma inanıyorum.

Maddi problemlerden dolayı üniversteyi yarıda bırakmak zorunda kalıp iş hayatına atıldım. Şuan taşındığım yerde iş bulma sorunu çok büyük. Bulduklarım hep uzakta. İnşallah buradan taşınırsak bulacağıma inanıyorum.

Kızlar bugün eşimden boşanmak istediğimi söyledim. Eşyalarımı hazırlamaya koyuldum. Ama bırakmıyor beni. Her şeyi düzeltmek için zaman istiyor. Nasıl yalvardı küçük bir çocuk gibi. off ya ne yapacağımı bilmiyorum onu aslında seviyorum benim tek derdim ailesi. geçmişimi anlattım çünkü biraz olsun rahatlamak istedim. ama bugünümde eşimle aram iyi tabii ailesi olmazsa. bu akşam görümcem yine kavga çıkardı. ben kaynanamla kavga edip ona hakaret etmişim. ben de yeter artık diye patladım. eşim bana sordu sonra herkese ağzının payını nasıl olduysa verdi. ben de tam yeri diye bıktım senin ailenden boşanalım dedim baya kavga ettik. 1 aydır evine gitmek bilmeyen görümcem pılını pırtını toplayıp gitti.

Keşke ilişkinizin başında söyleseydiniz. Ya da hiç bir zaman bilmeseydi.
Dürüst ol derler hep etraftakiler, dürüst olunca ömrün boyunca üstüne çamur atarlar .

size bu kötülüğü yapan adamı cezalandırmak isteseydınız yanı şikayet falan onunkı hemen unutulurdu ama sızın başınıza ömür boyu kakılırdı malasef okadar çağdaşlaşamadık böyled durumarda hep kadını suçlu görüyoruz mılletçe

siz tecavuze uğradığınız için lekelnmedınız ki bunu temizlemek için yeterınce tanımadığınız bu özel konuda uzlaşamadığınız adamla temızlenemk istemenız buyuk hata olmuş

size değer verseyı buolayı ört pas ederdi ama oda sızı cezalandırmak istemiş bunlara katlanamk zorunda değilsin

düşünsene eşinin ailesının yaptığı kötülükleri çekmektense kendı ailemın yaptıklarını çekmeye razı olurum bence dön evıne babanın kapısında yat ama senın onurunu namusunu dılıne dolamış bu ınsanlarla kalma

hata üzerine hata yapmışsınız:50:
bir kere lekeyi temizledi falan diyip kendinizi ezmeyin sonuçta zorla olmuş bir olay ve kesinlikle şikayet etmeniz gerekirdi aileniz size sahip çıkacaktı, eşinizi kurtuluş olarak görmüşsünüz bu da yağmurdan kaçarken doluya tutulmak oluyor. En büyük problem eşinizin ailesi.. Umarım başka bir eve taşınabilirsiniz :26:

Bu süre içerisinde ailenizle barışmak için çaba sarfettiniz mi ?? Bence bir an önce annenizi araya koyarak babanızla arayı düzeltin, illa boşanıp dönmek için değil eş bulabilirsiniz ama aile bir tanedir lütfen bunu unutmayın..

canım benim çok geçmiş olsun yaşadıkların çok acı sana tek tavsiyem babamla barışmaya çalış
barışki arkanda bir ailen olduğunu görsünler ve çekinsinler biraz
bundan sonra mutlu olmanı dilerim
hakkında hayırlısı

Dedim ya eşim kabul etmedi bunu. Zaten nişanlıyken dedi ailesi kanı görüp vücudunda kesik var mı diye kontrol edeceğiz eğer kız değilsen babana teslim ederiz babana da adamsan öldür bu kızı deriz dediler. Ben salak bunlara rağmen evlendim

böyle şeyler akıllarına nası gelmş :S

Kızlar bugün eşimden boşanmak istediğimi söyledim. Eşyalarımı hazırlamaya koyuldum. Ama bırakmıyor beni. Her şeyi düzeltmek için zaman istiyor. Nasıl yalvardı küçük bir çocuk gibi. off ya ne yapacağımı bilmiyorum onu aslında seviyorum benim tek derdim ailesi. geçmişimi anlattım çünkü biraz olsun rahatlamak istedim. ama bugünümde eşimle aram iyi tabii ailesi olmazsa. bu akşam görümcem yine kavga çıkardı. ben kaynanamla kavga edip ona hakaret etmişim. ben de yeter artık diye patladım. eşim bana sordu sonra herkese ağzının payını nasıl olduysa verdi. ben de tam yeri diye bıktım senin ailenden boşanalım dedim baya kavga ettik. 1 aydır evine gitmek bilmeyen görümcem pılını pırtını toplayıp gitti.

görümcenin ipini birisi çekmiş demekki baktı ki münafıklık yapıyor şutlamışlar iyi de olmuş,

Dedim ya eşim kabul etmedi bunu. Zaten nişanlıyken dedi ailesi kanı görüp vücudunda kesik var mı diye kontrol edeceğiz eğer kız değilsen babana teslim ederiz babana da adamsan öldür bu kızı deriz dediler. Ben salak bunlara rağmen evlendim

eşinin ailesi kürt mü7

Çarşaf görme hangi dönemde kaldı ya , o ne terbiyesizce bir adet öyle hala sürüyor? Aaa ne biçim insanlar ya ...
ALLAH yardımcın olsun canım. Üzüldüm açıkçası çok. Ama ALLAH büyük.

Back
X