• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık birilerine anlatmam gerek :'(

şuan ailesine yakınmı oturuyorsunuz uzaklaşma imkanınız yokmu??? madem eşinle mutlusun bozmasınlar aranızı mutlu mesut yaşayın gidin

Kaynanan niye böyle bi muhabbet yaptı ki durup dururken?

Bende şu an onu düşünüyosum nerden konu buraya kadar gelebilir ki. Ayrıca çarşafmı kalmış artık ya . Kaynanaya bak sen bide emin olmak için vücut kontrolü yapıcakmış terbiyesiz kadın. Allahım sen bizi bu cahil insanlardan koru. Sanane onun bekaretinden kocası kabul etmiş . En büyük hata kocanda seni bu durumlara sokmayacaktı. Madem böyle kabul ediyor beyaz gelinliğinle seni evinden çıkaracak ailesininde çenesini kapıycakdı. Çarşafmış çok iğrenç bir haraket ya .

Benim anlamadığım nokta şu;
Madem aynı kişi ile evlenilecekti nişan yapıldı, neden kaçtınız?
Ben arada ki ilişkiyi anlamadım. Kaçarak evlenince kan istemediler mi?

Ben nasıl bu hale geldim bilmiyorum. Ağır bir depresyondayım. Yıllardır da çıkamadım zaten. Çaresizliğin ne demek olduğunu çok iyi öğrendim. Eğer ki bugünkü aklım olsaydı asla evlenmezdim.
Eşimin beni sevdiğine eminim gerçi. Onunda hatası oldu olmadı değil ama benim şuan en büyük derdim ailesi. Yeni konu açmadan kısaca aileyi özetliyim

Kayınpederim : kapıdan içeri girerken küfürle girer ve yatana kadar devam eder. En ufak şeyde oğlunu ve beni kapıya atar. Üstüne oğlu beş kuruş para bulamasın diye beddua eder. Hatta bebeğimi kaybettiğimde benim bedduamla oldu diye sevinen bir adamdır kendisi. Her şeye karışır. Dışarı çıkmamıza yediğimize affedersin ama banyo yapışımıza varana kadar. Eşime dediğimizde bunlar yalancı diye inkar eder. Oğluna tek yaptığı elindeki parayı istemesi oğlu sen ne karışıyorsun deyince al karını git der. Ama bana saymadığını bırakmaz. Eşimde şuan çalışmıyor. O yüzden evden kovmasın diye çok üstüne gidemiyor. Ama oğluna şunu da demiş sana en büyük bedduam çok sevdiğin karından boşanıp bana muhtaç kalman diye

Kaynanam: Tam bir dedikoducu. Kim kimle ne yapmış ne etmiş. O da beni hep atıp ilk gelinini tutar. sürekli laf sokar. kocasıyla kavga eder. sonra bana gelin böyle demişti ondan dedim der. o da oğlu eve gelince melek kesilir. ben bunu bana niye dedin desem eşimin yanında inkar eder bi ton yemin etmeye başlar. senin karın ara bozucu der.

Görümcem : 1 aydır burda. daha kendi evine gitmedi. gitse bile 2 gün sonra geri gelip 1 ay daha kalır. Kıskançlıkta birebirdir. Sözde abla gibi davranmaya çalışır ama aklı fikri fesatlıkta. En basiti bana geçen diyor ki kocana iyi davranma ondan ayrıl.
Yetmedi. Ben ne istersem eşim hemen alıp gelir. birkaç ay öncesine kadar durumumuz iyiydi. o zaman iphone telefon istedim hemen aldı. bi üstü çıktı onu al dedim aldı. görümcem hemen kocasına aldırdı. ben saçımı boyarım 1 saat sonra bakarım o da boyamış. Eşimden onu bunu ister. eşim kocan alsın deyince karına yapıyosun ablana mı yapmıyorsun olur.

Bir de her hafta sonu burada kalan dayı ve 2 oğlu var : Dayı benim sadıcım olmak isteyen. o, o gün benim canımı çok yaktı. 3 ay sonra karısını başka adamla yakaladı. ve adam herkese facebooktan kadınla olan resimlerini yayınladı. ama o namus bekçisi şerefsiz 1 yıl oldu karısını boşamadı. Hepsi bana gelince sofi oldular.

Eşim : İkimiz baş başayken gerçekten çok iyiyiz. ara sıra kavgalarımız oluyor ama hep ailesi yüzünden. Evde kavga çıkmasın diye hem onları hem beni idare etmeye çalışıyor; ama yıpranan ben oluyorum. Gerçi o da farkında ama parası olmadığı için çıkamıyor. Ailesi düğünde hiçbir şey yapmadığı için eşim biriktirdiği bütün parayla bana kına gecesi nikah yapıp yeni eşyalar aldı. tam kendimizi toparladık dedik çalıştığı firma kapandı.

O kadar mutsuzum ki artık gülmeyi unuttum

Benim anlamadığım nokta şu;
Madem aynı kişi ile evlenilecekti nişan yapıldı, neden kaçtınız?
Ben arada ki ilişkiyi anlamadım. Kaçarak evlenince kan istemediler mi?

İstediler ama milletin evindeki çarşafı alıp nasıl getirim bilsem getirir gözünüze sokardım dedim. ondan sonra daha sormadılar. Nişandan önce bu konu açılmadı. nişandan sonra yapıldı

Bende şu an onu düşünüyosum nerden konu buraya kadar gelebilir ki. Ayrıca çarşafmı kalmış artık ya . Kaynanaya bak sen bide emin olmak için vücut kontrolü yapıcakmış terbiyesiz kadın. Allahım sen bizi bu cahil insanlardan koru. Sanane onun bekaretinden kocası kabul etmiş . En büyük hata kocanda seni bu durumlara sokmayacaktı. Madem böyle kabul ediyor beyaz gelinliğinle seni evinden çıkaracak ailesininde çenesini kapıycakdı. Çarşafmış çok iğrenç bir haraket ya .

İşte eşim o zamanlar bana dedi ki bu öğrenilmesin bende seni savunmak için istedklerine karşı gelemedim ama tek kurtuluş kaçmak dedi. bende o psikolojiyle tamam dedim. ama sonradan öğrendim o işlemediği bi suçu temizleyerek bedel ödüyorsa bende ödemeliymişim

şuan ailesine yakınmı oturuyorsunuz uzaklaşma imkanınız yokmu??? madem eşinle mutlusun bozmasınlar aranızı mutlu mesut yaşayın gidin

Ailesiyle aynı evde kalıyoruz. Babasının evinde. para bulup taşınsak bu kadar olmazdı. hatta ben bile tavrımı koyardım. ama elin evinde laf diyemiyorsun. hemen kapı gösteriliyor

Dedim ya eşim kabul etmedi bunu. Zaten nişanlıyken dedi ailesi kanı görüp vücudunda kesik var mı diye kontrol edeceğiz eğer kız değilsen babana teslim ederiz babana da adamsan öldür bu kızı deriz dediler. Ben salak bunlara rağmen evlendim

Evet keşke evlenmeseymişsin canım. Ama diyosun ya cahillik ve çaresizlik. Yağmurdan kaçıp, doluya tutulmuşsun. Keşke şikayet edebilseydin o şerefsizi de. Nasıl bi vicdanı varmış, bi insana rızası dışında bişeyler yapmak ne kötü, ne kadar günah. Ama üzülme, hayatın sonu da değil. O cezasını bu dünyada çekmese de öbür dünyada çekecektir. Sen mutsuzsan da bu evliliği sürdürme derim. Nasılsa evlenmişsin, bi nevi ailene kötü söz gelmez herhalde ayrılsan da. Uzaktan böyle konuşmak kolay diyebilirsin belki ama hergün üzülmektense, bi süre üzülür yeni bi hayat kurarsın kendine.

Şikayetçi olamayı çok istedim ama yapamadım. Ailem öğrenir diye çok korktum. Kan damlatmayı ben eşime dedim ama kabul etmedi. O da beni böyle cezalandırmış meğerse. evlendikten sonra dedi. kendi yapmadığı bir şeyi temizlerken benim de bir bedel ödemem gerekiyormuş meğerse :( ben o zamanlar o kadar kötü bir psikolojideydim ki tahmin edemezsin. tek isteğim bu lekeden kurtulmaktı

Ne lekesi, sakın böyle düşünme. Sen bir şerefsiz yüzünden bu duruma düştün, yanlış kişiye güvendin. Ama asıl yanlışın eşinle evlenmen olmuş. Keşke o zaman psikolojik destek almayı deneseymişsin.

Bir pisliğin elinden kurtulup ötekine yakalanmışsın. Kusuruma bakma eşin ama yaptığı şey ilk erkek arkadaşının yaptığından altta kalır bir şey değil. Madem ağır geliyordu evlenmeyecekti seninle.

Hangi devirde yaşıyoruz biz Allah aşkına,çarşafta kanı görmek istiyor.
Pes doğrusu ya,böyle insanlar da varmış hala demek ki.
Zaten çok kötü bir olay yaşamışsın o genç yaşında. Psikolojin bozulmuş,berbat bir haldesin.
Keşke uzun bir süre boyunca yalnız kalıp kafa dinlemeyi tercih etseymişsin.
Açıkçası eşinin de tam doğru bir insan olduğunu hiç ama hiç sanmıyorum ailesine karşı seni ezdirebildiğine göre..
Ben olsam asla dayanamazdım,sonuçta herkesin kendi hayatı.
Başka çıkış yolum yok,ne yapabilirim mecburum gibi sözleri hele hiç anlamıyorum.
İnsan isteyince öyle bir çıkış yolu oluyor ki.. Unutma ki seni koşulsuz seven tek insanlar "ailen".
Bence her ne olacaksa olsun her şeyi anlat,babadır ya bu.. Kızını hiç sokakta bırakır mı? Emin ol eşinden daha çok sahip çıkar sana.
Ne kadar kızsalarda,hakaret bile etselerde canın onlar senin.
İşin yoksa düzgün bir işe gir,para biriktir kıyıda köşede. Hatta işinde yüksel gayret et.
Kendi ayaklarının üzerinde dur ki, o kaynanan olacak insan sana laf edemesin.
Ben olsam, bana bunu yaşatan engel olmayan eşimden ayrılıp babacığımın yanına,kendi yuvama geri dönerdim.
Ne kadar zor olsa da..
Rabbim yardımcın olsun.

bence beraber calısıp acta kalsanız ayrı bir eve cıkmak mantıklı gibi geliyor.
belki o zaman huzur bulursunuz.siz onlara mahkum oldukca böyle yasamaya devam edeceksiniz ne yazıkki.
Allah yardımcın olsun.

Bazı noktalara takıldım.

Sana tecavüz eden adamın başına saksı mı düştü?
Yani durduk yere neden böyle bir şey yaptı?
Çok seviyordu, öpmeye kıyamazdı beni diyorsun, yani ne oldu da adam 3 günde değişti:44:

O zaten kör şeytanından bulacak.

2. takıldığım nokta da, eşinin ailesi gerdekte sizi mi dikizleyecekler?
Yani kesin bir tarafınızı, alın bekaret kanı diye gösterin, kaçmak neden?

Kusura bakmayın ama tutarsızlıklarla dolu her şey.

Bazı noktalara takıldım.

Çok seviyordu, öpmeye kıyamazdı beni diyorsun, yani ne oldu da adam 3 günde değişti:44:

:46::46: Katılıyorum. Tutarsız çok nokta var. Ne diyeyim Allah yardımcınız olsun:44:

Bazı noktalara takıldım.

1. soruna cevap verim. 3 yıl oldu bu sorunun cevabını hala bende bilmiyorum.
2. ye gelirsek eşimin bana bedel ödetmek istemesiymiş

Niye babanı aramıyorsun neden eşin olacak gerzeğe güvendiğin kadar babana güvenmedin.şimdi ara babanı tüm olanları anlat ve tecavüze uğradın diye sana bedel ödetmeye çalışan bir adamdan ayrıl.

Bazı noktalara takıldım.

Tecavuzcu bu saati belli olmuyor bunlarin.
Bekaret kanina gelince,ketcap ve mayonez dolu bir carsaf gosterirdim.
Not: Ciddiyim.

Tecavuzcu bu saati belli olmuyor bunlarin.
Bekaret kanina gelince,ketcap ve mayonez dolu bir carsaf gosterirdim.
Not: Ciddiyim.

Onu demek istemedim.
Yani öpmeye kıyamayan adam, ne oldu da 180 derece döndü?

Yukarıda ben de bilmiyorum demiş konu sahibesi, ama bence başka bir şey var gibi o işte:44:

1. soruna cevap verim. 3 yıl oldu bu sorunun cevabını hala bende bilmiyorum.
2. ye gelirsek eşimin bana bedel ödetmek istemesiymiş

Kaçmasaydın keşke, yani bekaret kanı çok kolay halledilebilecek bir şey (aileye). Bu kadar taktıkları için söylüyorum.
Israrla kaçalım demiş, zaten anlamalıydın onun da altında bir iş olduğunu.

Allah yardımcın olsun ne diyeyim.

Back
X