• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık birilerine anlatmam gerek :'(

sky1903

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2013
82
1
16
İstanbul
Benim kimseye anlatmadığım bir derdim var burada içimi dökmek rahatlamak istedim :(
Ben bundan 5 sene önce birini çok ama çok sevdim. deli gibi aşıktım ona. sonsuz güveniyordum. belki de 17 yaşımdaki saflığın verdiği bir güvendi. O da beni sevdi. Ya da ben öyle sanıyordum. İlişkimiz 2 yıl sürdü. Ailem öğrenince onu istemediler ve o babamdan dolayı benden vazgeçmeyi göze aldı. Yıkıldım tabi.. Ama hiç kopmadık. Hep aradı hep sordu beni. Ara sıra konuşup dertleşiyorduk. Daha sonra dayanamayıp tekrar barıştık. Çok yalvarınca dayanamadım...
Bir gün buluştuk. 1 saat görüşüp oradan okullarımıza geçecektik. O zaman ben 19 yaşındayım ve hala ona deli gibi aşığım..
Her neyse buluştuk. Bana evden acil bir şey alması gerektiğini evden apar topar çıkınca almayı unuttuğunu söyledi. 5 dk alıp çıkalım dedi. Tamam dedim. İlk defa gitmiyordum evine. Ailesinin yanına çok gidip gelirdim. Annemi de görürsün deyince kabul ettim. Aklıma hiç kötü bi şey gelmedi. Çünkü o beni öpmeye bile kıyamazdı. Ama aklıma gelmeyen başıma geldi:( bana zorla sahip oldu. Haykırıp bağırmalarıma çığlıklarıma kulaklarını tıkadı. Gözyaşımı görmedi bile. Beni kandırmış o gün. Hayatımla oynadı.Hiç tanımadığım bir yabancıya döndü. Şuan o anı sanki tekrar yaşıyorum :'(
Defalarca ölmek istedim. O neşeli deli dolu ben gittim. Suskun, hiç konuşmayan hiç gülmeyen biri oluverdim. Sigaraya başladım. Alkole başladım. Batağa saplanmıştım. Benim o konuda ne kadar tutucu olduğumu bildiği halde beni sevdiğini söylerken böyle bir adilik yaptı bana. yediremedim... yediremeyeceğim...
Aileme hiçbi şey diyemedim. Babam öğrense öldürürdü beni. Gerçi yaşayan bir ölüydüm ya.. Bunu bana yaptı ve 2 gün sonra beni terketti. Kaçtı benden. Offff unutamıyorum bu şerefsizliği.. Ben isteseydim yapsaydı gam yemezdim ben yaptım derdim ama ben sadece ona güvendiğim için onun günahını ağır ödedim ve ödüyorum.
Bu olaydan 1 yıl sonra eşimle tanıştım. Başta ona anlatamadım. Sonra anlattım. ilk öğrenince benden ayrıldı. bi gün sonra beni aradı buluşup her şeyi anlattım. karşımda küçük bi çocuk gibi ağladı. ve beni kabul etti. Ama onun ailesi beni istemedi. Benden bekaret kanı görmek istediler. Yoksa geri gidersin dediler. Eşimden çok ayrılmaya çalıştım ama yapamadık. Hem bana verdiği değer için onu seviyordum hem de benim kurtuluşumdu..
En son çare kaçmaya karar verdik. Oysa ki ailemin hiçbir suçu yokken onlara ağır bir acı yaşattım. İlk çocuklarının evlendiğini göremediler. Baba evinden gelinlipğimle çıkamadım. Babamla şimdi konuşmuyoruz. Haklı. Sonuçta nişanımızı yaptı hiçbir problem çıkarmadı. Ben bunu hak edecek ne yaptım diyormuş. Diyemiyorum ki senin kızın bunları yaşadı diye. Kimseye anlatamıyorum :(
Şimdi o kadar mutsuzum ki.. Boşanamıyorum da çünkü gidecek bir kapım yok.. Eşimin ailesi yapmadığını bırakmıyor. Kaçtın da geldin baban da yok çekeceksin diyorlar. Benim kocam bana ne kadar iyi davransa da konu onlar olunca beni atıyor.
Ben bunları hakedecek ne yaptım diye soruyorum kendime. Sadece sevmiştim. Ama o geleceğimi çaldı benden. O yüzden kızlar biriyle olmuyorsa zorlamayın Rabbimin bir bildiği vardır. Ve ailenizin onay vermediği biriyle devam etmeyin. Sonu gerçekten kötü oluyormuş:'(

öncelikle geçmiş olsun, yaşadıkların zor şeyler.
neden şikayetçi olmadın o pislikten ?
kaçmak yerine eşin neden sizi ilgilendşrmez bu benim mahremim diyip sahip çıkmadı sana da kaçırdı seni ? o kadar önemliyse iki damla kan kesiip bi yerlerden damlatmak varken neden babanın boynunu büktün ?
lütfen yanlış anlama yargılamak değil yazdıklarım..

Keşke şikayetçi olsaydınız o pisliğin yaptıgı yanına kar kalmasaydı

Ayrıca eşınız sızı bu kadar cok sevıyorda aılesıne dıyememıs mı sıze ne benım evlenecegım kişinin bekaretinden hangı devırde yasıyoruz dıye
:20:

öncelikle geçmiş olsun, yaşadıkların zor şeyler.
neden şikayetçi olmadın o pislikten ?
kaçmak yerine eşin neden sizi ilgilendşrmez bu benim mahremim diyip sahip çıkmadı sana da kaçırdı seni ? o kadar önemliyse iki damla kan kesiip bi yerlerden damlatmak varken neden babanın boynunu büktün ?
lütfen yanlış anlama yargılamak değil yazdıklarım..
Şikayetçi olamayı çok istedim ama yapamadım. Ailem öğrenir diye çok korktum. Kan damlatmayı ben eşime dedim ama kabul etmedi. O da beni böyle cezalandırmış meğerse. evlendikten sonra dedi. kendi yapmadığı bir şeyi temizlerken benim de bir bedel ödemem gerekiyormuş meğerse :( ben o zamanlar o kadar kötü bir psikolojideydim ki tahmin edemezsin. tek isteğim bu lekeden kurtulmaktı

arkadaşın dediği doğru eşiniz olayı açık açık anlattı mı ki .? kesiverseydiniz bir yerleri. anlattığınız gibiyse sizin bir suçunuz yok zaten.

Keşke şikayetçi olsaydınız o pisliğin yaptıgı yanına kar kalmasaydı

Ayrıca eşınız sızı bu kadar cok sevıyorda aılesıne dıyememıs mı sıze ne benım evlenecegım kişinin bekaretinden hangı devırde yasıyoruz dıye
:20:

ya ailesi beni gelinleri olarak istemediler. O yüzden böyle bir yol seçmişler. Kaynanam da anlattı. Hatta kaynanam gelirken çarşafı niye getirmedin dedi hala da boşanmamız için elinden geleni yapıyorlar

Şikayetçi olamayı çok istedim ama yapamadım. Ailem öğrenir diye çok korktum. Kan damlatmayı ben eşime dedim ama kabul etmedi. O da beni böyle cezalandırmış meğerse. evlendikten sonra dedi. kendi yapmadığı bir şeyi temizlerken benim de bir bedel ödemem gerekiyormuş meğerse :( ben o zamanlar o kadar kötü bir psikolojideydim ki tahmin edemezsin. tek isteğim bu lekeden kurtulmaktı

eşin hiç yüzüne vurdu mu bunu ?

çok çok geçmiş olsun öncelikle,
Allah cezasını her iki dünyada da versin inşallah...

eşinize gelince.
eşiniz sizi seviyor olabilir ama aile olma konusunda belli ki pasif.
çoğu zaman sevmek yetmiyor,emek vermek gerekiyor o yuvaya.
eşnizin ailesinin bekaret kanı görmek istemelerini söylemeye bile cüret etmeleri eşinizin sorumsuzluğu.
üzgünüm ama eşinizi karşınıza alıp konuşmadan ve o konuşma etkisini gösteripte eşiniz ailesine karşı masaya yumruğunu vurmadan çok arafta kalırsınız,çok eziyet görürsünüz.
çocuğunuz var mı bilmiyorum ama yoksa bir müddet de düşünmeyin.

arkadaşın dediği doğru eşiniz olayı açık açık anlattı mı ki .? kesiverseydiniz bir yerleri. anlattığınız gibiyse sizin bir suçunuz yok zaten.

Dedim ya eşim kabul etmedi bunu. Zaten nişanlıyken dedi ailesi kanı görüp vücudunda kesik var mı diye kontrol edeceğiz eğer kız değilsen babana teslim ederiz babana da adamsan öldür bu kızı deriz dediler. Ben salak bunlara rağmen evlendim

çok zor gunler yaşamıssın. ama çokda kabahatlısın. nıye kaçtın. neden?????? maden evleneceğin adam senın arkadanda duramadı ailesine "sizene eşimin kanından" dıyemedı. kalkıp neyıne guvendınde bu adamın kaçtın. ailene çok yazık etmışsın. kusura bakmada eşinde beş para etmezmış. durduk yere ailenın boynunu bükmene razı gelmış ailesini susturamamış.
ben olsam ailemle barışmanın yollarını arardım. nolursa olsun evlatlarısın. nereye kadar küs duracaklar
hayatını mafeden pislik umarım bırgun cezasını bulur.

Dedim ya eşim kabul etmedi bunu. Zaten nişanlıyken dedi ailesi kanı görüp vücudunda kesik var mı diye kontrol edeceğiz eğer kız değilsen babana teslim ederiz babana da adamsan öldür bu kızı deriz dediler. Ben salak bunlara rağmen evlendim

niye durup dururken böyle birşey dediler ki? biliyorlardı heralde durumunu? ben pek bişey anlamadım

çok çok geçmiş olsun öncelikle,
Allah cezasını her iki dünyada da versin inşallah...

eşinize gelince.
eşiniz sizi seviyor olabilir ama aile olma konusunda belli ki pasif.
çoğu zaman sevmek yetmiyor,emek vermek gerekiyor o yuvaya.
eşnizin ailesinin bekaret kanı görmek istemelerini söylemeye bile cüret etmeleri eşinizin sorumsuzluğu.
üzgünüm ama eşinizi karşınıza alıp konuşmadan ve o konuşma etkisini gösteripte eşiniz ailesine karşı masaya yumruğunu vurmadan çok arafta kalırsınız,çok eziyet görürsünüz.
çocuğunuz var mı bilmiyorum ama yoksa bir müddet de düşünmeyin.

Amin Rabbim sorsun ona. Bana bunları söyleyen eşimin ailesi de aldı ahımı şimdi çekiyorlar. En çok sevdikleri gelinlerini başka adamla yakaladılar.
Eşim gerçekten pasifmiş. Haklısın. Bunu evlendikten sonra gördüm bende

niye durup dururken böyle birşey dediler ki? biliyorlardı heralde durumunu? ben pek bişey anlamadım
Akrabadan bir kızla evlendirmek istiyorlardı. Benim bir hatamı bulamayınca hiçbiri bu yola başvurdular ve kötü olan ben böyle bir olayı istemediğim halde yaşamıştım

Kabul ederken cezalandirmayi neden dusunmus üzüldüm ne iyi birisi diye dusunmustum maalesef ailesine karsi korumamis sizi

yanlış mı anladım??
eşinizde sizi cezalandırmak için bu meseleye karışmıyor öyle mi?
eğer doğru anladıysam.
bu durumu cezaya tabi tutacak ş...zlikte karaktere sahipse neden evlendi sizinle?
sakın meydan vermeyin.
yaşadıklarınızın suçlusu siz değilsiniz.
öyleymiş gibi davranmalarına müsade etmeyin,
mümkünse ailenizin yanına gidin ve barışın.
arkanızda olduğunu hissetmeniz ve eşin ve ailesininde bunu bilmesi size güven verir,onları geri çeker.
ki bana kalırsa katlanmak zorunda da değilsiniz böyle insanlar(!)a.
ama hayat işte...
insanın elini ayağını bağlıyor bi yerden.
anladığım kadarıyla ev hanımısınız...

vay başıma gelenler :19:

bu ne biçim bir aile bacım namus bekarette miymiş ? afedersin anal yolla ilişkiye girsen ya da her şeyi yapıp bekarete dokundurmasan nah anlarlardı, hatta diktirsen bile anlamazlardı. bu ne cahillik abooovvv. yanlış anlaşılmasın. evlilik öncesi herşeye karşıyım. ama burda arkadaşın bir suçu yokk.

çok zor gunler yaşamıssın. ama çokda kabahatlısın. nıye kaçtın. neden?????? maden evleneceğin adam senın arkadanda duramadı ailesine "sizene eşimin kanından" dıyemedı. kalkıp neyıne guvendınde bu adamın kaçtın. ailene çok yazık etmışsın. kusura bakmada eşinde beş para etmezmış. durduk yere ailenın boynunu bükmene razı gelmış ailesini susturamamış.
ben olsam ailemle barışmanın yollarını arardım. nolursa olsun evlatlarısın. nereye kadar küs duracaklar
hayatını mafeden pislik umarım bırgun cezasını bulur.

Dedim ya ben bu lekeden kurtulmak istedim. Aslında eşimden ayrıldım bu lafları duyunca ama beni tehdit etti ailene anlatırım diye. Babamda ona inanıp test yaptırırdı. Ondan korktum. Kızın afedersin o****puymuş diyeceklerine kaçtı desinler dedim.

Amin Rabbim sorsun ona. Bana bunları söyleyen eşimin ailesi de aldı ahımı şimdi çekiyorlar. En çok sevdikleri gelinlerini başka adamla yakaladılar.
Eşim gerçekten pasifmiş. Haklısın. Bunu evlendikten sonra gördüm bende

eşin değişir mi bilmiyorum ama sen kendin için önlemler al.
mümkünse ailenle hemen barış,bir işe gir ve çocuk yapma bu adamdan.
kendine güvenin gelirse kararlarında bir o kadar sağlıklı ve doğru olur.

vay başıma gelenler :19:

bu ne biçim bir aile bacım namus bekarette miymiş ? afedersin anal yolla ilişkiye girsen ya da her şeyi yapıp bekarete dokundurmasan nah anlarlardı, hatta diktirsen bile anlamazlardı. bu ne cahillik abooovvv. yanlış anlaşılmasın. evlilik öncesi herşeye karşıyım. ama burda arkadaşın bir suçu yokk.

3 yıldır bu yükle yaşıyorum. istemediğim bir günahın bedelini ağır ödüyorum. Ben her gün ne biçim bir aileye gelin geldim diyorum. Ben böyle cahillik görmedim gerçekten. Düşündüğümden bile daha kötüler. Zaten başıma bu olay gelmeseydi asla evlenmezdim

Akrabadan bir kızla evlendirmek istiyorlardı. Benim bir hatamı bulamayınca hiçbiri bu yola başvurdular ve kötü olan ben böyle bir olayı istemediğim halde yaşamıştım

kadın tecavüze uğruyo, bir de yine kendi suçlu oluyo. yahu kendi kendine tecavüz etmedi heralde bu insan. çok sinirlendim.

suçlu gibi davranma lütfen daha da ezmesinler seni...

ayrıca çarşaf falan ne sinir bozucu şeyler. kayınvalideni ve kocanı dövmek istedim.

Back
X