- Konu Sahibi heyozgurluk
9 ay geldi geçtii koca göbekli yüzü gözü şişmiş çirkin görünen ben ama bu görüntüleri umursamaz hatta hoşuma bile gidiyodu mutluydum Doktorum 15 ocak doğum tarihi dedi bu gunu sabırsızlıkla bekledim bekledik belki de daha erken gelir dedim gunler yaklaştıkça heycan dahada arttıyordu hergün telefonlar almaya başladım son 1 hafta içinde doğurdunmu diye hayır daha var demekten yorulmustum heycan mutluluk korku sevinç bütün duygularım birbirine girdi ama oğlumdan ses yok 15 ocak oldu hala ses yok dr gittim oğlunun keyfi yerinde 1 hafta daha bekleyelim dediler geldi geldi gelmedi sezeryan dediler sezeryan istemiyodum norml doğum olsun diyodum herkes doğuruyo bende doğurum nolcak diyodum :))) dr dan çıkarken hayal kırıklığı off 1 hafta dahamıı nasıl beklerim nasıl dayanıcamm herkes benı oyalamaya çalışıyo gunler geçsin diye 17 ocak akşamı artık beklemeyi bırakmıştım akşam kayınvalidemlerde okey falan oynadık öle geçti eşimle eve çıktık uyuduk veee saat 2 de sancım tuttu yavştn arada oluyo diye eşime sölemedim yarım saat daha bekledim hiç bu kadar uzun sürmemişti uyandırdım oğlumuz geliyo galiba dedim yataktan hiç bu kadar istekle sevinçle uyanmamıştı hadi annemleri araylım hadı gidelim bi panik çok guzeldi çok eğlendimm :)) sakinleştirdim sancım ara ara geliyodu hiç öyle dayanılmıcak gibi sancılar değildi saat 5 de suyum geldi kaynanmları aradık annmleri aradık hemen toplandılar herkes heycanlı artık sancılarım sıklaştı sancıdan yere çökünce hastaneye gittik hemen doğuma hazırladılar kendimi korkutmım diye hiç doğum ile ilgili seyler araştırmamıstım kulaktan dolma seyler üstümü giydirdiler beni muayene aldılar muayene koltuğyla ilk defa karşılamıstım onu görünce ço korktum psikoljim bozuldu o an oturtular benı oraya kaç cm açılmıs diye bakıcaklar ama ben saf böle dokunmadan bakıcaklar kaç cm açılmıs sölicekler diye beklerken o ann muayene edince çok korktum kasıldım birden titremeye basladım 4 cm açılmam varmıs hemen yatağa yatırdılar nsteye bağlaldılar suni sancıyı dayadılar o andan sonra sancılarıma dayanamamaya başladım içerde ebeler kahvaltı yapıyo gülüp eğleniyo benım orda canım yanıyo dayanamıyorum ses sese katıp ağlıyodum tekrar ebe geldi muayane edicek ben inat o inat derken tekrar muayene etti 6 cm açılmıs böle yaparsan doğuramazsın sakın kasma doğum sırasında bebeğine bişey olur falan derken korktum iyice yapamıcağımı hissettim o anki psikolojiyle sezeryana alın benı doğuramıcam dedim benı annemlerin yanına götürdü gözlerim şişmiş bağırıp çağırıyom annem normal olsun diye ısrarcı ben doğuramam diye bağırıyorum oyalıyolar benı derken ben kazandım :)) eşimle babam daha fazla benı öle görmeye dayanamadılar ve sezeryana gidiyorum serumu çıkardılar rahatladım o nasıl bişeymiş ölee sezeryana el sallayarak güle oynaya gidiyorum tabi tek üzüldüğüm bebeğimi benden önce görücekler diye çok üzülyodum ama belden aşağı uyusturduklarını öğrenınce ameliyathanede çok sevindim iğne mi yaptılar ve sedyeye yatırdılar operasyon başlıyo hazırmısın dedi dr hadi artık lütfenn heycanda ölüyorum 3 4 dk belki daha uzun bilemiyorum drlar güldü bebeğim ağlamadan önce çişini yapmışş ve hayatımın değişti o an o ses hiç kulaklarımdan gitmicek biri bana artık sende annesin demesi bebeğimin ağlama sesi hemen kucağıma verdiler bana bi bakışları vardı ki hazırmısın benımle olmaya der gibiydi öptüm kokladım gözlerimizi ayırmadık birbirmizden o anı herkese yaratsın allahım benı dıkıp biçmeye onu da giyindirmke için ayrıldık odaya getirdiler beni sonra oğlum geldi meme verdim hiç zorlanmadık ne oğlum ne ben hemen emmeye başladı sanki dahaönceden tecrübeliymiş gibi anneyle bebğin en güzel bağı emzirirken kokusu bakışları harika ben ki uyudumu top atsalar uyanmazdım ama oğlum en ufak sesine hemn uyanır oldum şimdi oğlum 2 aylık oldu çok yakışklı teyzeleri:) çok uzatmım analtsam daha çok var ama özeti böle bu güne kadar gelen günleri baska bi başlık altında anlatırım ben büyük bi heycanla yazıyorum belki sizlere sıkıcı gelicek ama bende bu unutulmaz anımı anlatmak istedim