- 18 Aralık 2012
- 224
- 1
Süper! Sen nerde oluyorsun bakalım?
estetica ataşehiiiiiirrrr:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süper! Sen nerde oluyorsun bakalım?
Ayarlıcam bir şekilde siz merak etmeyin kızlar sütyenle de olsa sizle paylaşıcam 1-2 fotograf tatlılarım sonra silerim hemen görmesin diye hehehehe
yaa bende görmek istiyoruuummm ama fotoları nasıl görücem bilmiyoruumm
hemen kaldırma kız bi görelim
mumyalıga özeneceğim hiç aklıma gelmezdi
Hadi yaa günde 2 taneden fazla almıyorum ağrı kesiciyi doktor çok zorlanırsan 4'e çıkarabılırsın demişti ama fazla almak istemıyorum. Yataktan sen nasıl kalkıyordun canım? Valla ben bırı sırtımdan çekmeden kalkamıyorum oturduğum an farklı bır ağrı hissediyorum mumya gibi yatıyorum zaten :) eşim salonda yatıyo yazık kolu fılan çarpar dıye... Tüm bunlar normal mi yani? Ne zaman kendı kendime kalkar hale gelıcek yataktan? Benım meme altı kesisi oldu tatlım sağ 350 sol 300 cc oldu...senın gibi olmak için gün sayıyorum
Canım ben protezin nereye koyuldugunu merak etmiştim, kas altı, kasüstü dual plane vs gibi. Bende aynen senin gibi biri sırtımdan itiyordu beni öne doğru ancak öyle kalkabiliyordum ama sana max. 5 gün veriyorum sonrasında kendin yatık kalkmaya baslayacaksın. Süreç sıkıntılı gibi dursada inan cok hızlı ilerliyor. 1 hafta sonra ki değişime inanamayacaksın. yaşadıkların cok normal bende yatarken bi elimde cep telefonum bi elimde kumanda öyle uyuodum biri kaldırmasa yatakta kaldım öyle demektir :) ama hepsi cok cabuk gecti görüceksin seninde öyle olucak hele ki 2 hafta gecsin ameliyat olalı 2 ay olmıus gibi gelicek sana şu sıralar kol ve gögüs kaslarını zorlayacak hareketlerden kaçın canım mumya gibi olman güzel oyuzden. Cenk bey bana nine gibi hareket ediceksin ilk 1 hafta demişti bende aynen öyle yaptım kollarımı dirseklerimden haraket ettirdim sadece. Dikkatli ol ki en kısa sürede memişlerin tadını cıkar
Arzum Engin bilgilerınle benı bilgilendir canım ya şu an memelerım huni gibi duruyo bu 1 :) bu ne zaman normale döner veya döner mı bu 2! Artı ağrılardan ziyade göğüs kafesıme beton dökülmüş gibi bu histen ne zaman kurtulurum bu 3! Sen böyle şeyler yaşadın mı bu da 4! Şimdiden çok teşekkür ederım bu da 5
Geldim canım
Gögüslerinde şu anda ödem oldugu için vede çok gergin oldugu için şekil olarak tabiki pek hoş degildir ama geçecek canım Bu kişiye uygulanan yönteme,daha önceki meme dokusu çoklugu ve azlıgı durumuna göre degişir.Ama şöyle söyliyim yaza kadar tabikide yumuşamış,kıvama gelmiş,şekil olarakta gayet düzgün gögüslerin olacaktır Doktorun masaj yapmanı önerirse ilerisinde bu süreç dahada hızlı olacaktır.İlk bir,iki ayı atlattınmı oldukça rahatlarsın.Gögsündeki o beton dökülmüş hissi gerginlikten kaynaklanıyor canım.Sahi sana uygulanan yöntem neydi?? Kas altımıydı,neydi??
Bende aynı şikayetleri yaşadım tabi.Yürüken kambur yürüyordum,ellerim gögüslerimde sanki düşecek birşey olacakmış gibi geliyordu.Gögüslerim sütyende garip duruyordu ilk başta.yani sütyenin içine girmiyordu Tuhaf işte..Zamanla hepsi geçiyor..Sen yeterki kendine çok dikkat et,kollarını zorlama
Gecmis olsun cnm,mutlu gunlerde kullan ins:)
Hoşgeldiii n bana kas altı uygulandı canım... Bugün kontrolüm vardı çok hızlı atlattıgımı ve kapsül olmadıgını söyleyerek içimi rahatlattı.. Kesinin üstündekı ve diren yerlerındekı bantları aldı minicik yarabandı gibi olanlar kaldı sadece. 10 gün sonra tekrar gidicem kontrole o zaman masaja başlayacağımı söyledi. Çok merak edıyorum alıcakları hâli bana küçük geldi biraz dedim 350 olmasına rağmen ama göğüs kafesım dar ve dokum az olduğu için daha fazlasının zaten olamayacağını söyledi.. Şu an merakla beklemedeyim yani Sağol canım
Hadi bakalım,gözün aydın kontrolünde gayet iyi geçmiş Kontrollerini ihmal etme sakın canım,doktorun ne zaman görmek istersen o zaman git ve senin için tavsiye ettiklerini uygula Herkesin ameliyattan sonraki süreci farklı işliyor çünkü.Kiminde masaj önerilmezken kiminede erkenden masaja başlatabiliyor doktoru..Yeni halini çok merak ediyoruz dogrusu Gerçi eski halinide görmedik ama