• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arska meme estetiği macerası ;))))

selam canım:3: ne güzel keyfin yerinde :nazar:

Eveeeettt jelesec çok ama çok şükür oldukça iyiyim keyfim yerınde:24: arada bir tuvalete kaçıp Çin çinn yapıp vücudumun en kıymetlilerine bakıyorum ve dahada keyıflenıyorum:34: sonuç ve süreç süper gerçekten arkadaşım:7:

Sen artık tamamen iyileşmişsindir umarım.. Sıkıntılı günler gerıde kaldı :34:

Yaz yaz yaz dedikodu yapalım :51: fleur jelesec doğru mu dıyor hepisinimi sevdin sen canım :9:

dedikodu değil canım vallahi doğru :34: geçmiş yazılarına baktım da beğendiği içinin ısındığı çok :23::23:

ah ben 2.tanesini feci gıcık olmuştum ego tavandı adamlarda :25::25:

Eveeeettt jelesec çok ama çok şükür oldukça iyiyim keyfim yerınde:24: arada bir tuvalete kaçıp Çin çinn yapıp vücudumun en kıymetlilerine bakıyorum ve dahada keyıflenıyorum:34: sonuç ve süreç süper gerçekten arkadaşım:7:

Sen artık tamamen iyileşmişsindir umarım.. Sıkıntılı günler gerıde kaldı :34:

:nazar::nazar::nazar: bunlar sana aman nazara kem göze gelme :1:

ben sıkıntılı dönemi atlattım çok şükür:34:zor süreç idi ama geçti gitti :34:

önümde ki estetiklere bakıyorum artık dermişim :1:

Arska her zaman fırsatım olmuyor yeni okudum gelişmeleri. Çok geçmiş olsun. Güle güle kullan canım mutluluğun daim olsun ins..

Çok teşekkür ederim canım,darısı tüm memelenmek isteyenlere :)) mutluluktan alakasız kişilere bıle söylüyorum bazıları o kadar uzakmış gibi yaklaşıyo ki olaya sonunda aslında benımde küçük keşke olsam dıye yakınıyorlar bende sonunda kesınlıkle herkes olmalı dıye konuşup duruyorum işte :34:

dedikodu değil canım vallahi doğru :34: geçmiş yazılarına baktım da beğendiği içinin ısındığı çok :23::23:

Hahahhhaaaa doğrudur ya güldüm baya :9:

Kasıntı doktor tripleri geldi bile gözümün önüne :27: egolarıyla yaşayan insan müsvetteleri işte...

Çok teşekkür ederim canım,darısı tüm memelenmek isteyenlere :)) mutluluktan alakasız kişilere bıle söylüyorum bazıları o kadar uzakmış gibi yaklaşıyo ki olaya sonunda aslında benımde küçük keşke olsam dıye yakınıyorlar bende sonunda kesınlıkle herkes olmalı dıye konuşup duruyorum işte :34:

zaten bu forum feci gaz veriyor insana :1: elinde sonunda okuyor araştırıyor oluyorsun ameliyatı :31: herkes için Allah hayırlı doktor ve hayırlı ameliyat versin :34:

:nazar::nazar::nazar: bunlar sana aman nazara kem göze gelme :1:

ben sıkıntılı dönemi atlattım çok şükür:34:zor süreç idi ama geçti gitti :34:

önümde ki estetiklere bakıyorum artık dermişim :1:

Ben kendı kendime nazar değdiriyorum zaten :) nazar boncukları için teşekkür ederim bugün akşam üstü sağ mememin dikişlerine iğrenç bir acı girdi. Geçti hemen ama tüylerim diken diken oldu:53: çok iyiyim diyip duruyorum normal böyle olması :31:

Benım bır kaç yıl sonra olacağım estetiğin adını koyduk bıle doktorumla :1: kalça liposuction!!! Ben karnım için sordum ona gerek yok o sporla süper olur yağ çok fazla yok ama kalçalarım için şimdi değil ama sonra liposuction yapılabılır dıye tavsıye de bulundu bile :9: bir gün çalışırsam kendı parayla yaptırırım artık onu da...

Ben kendı kendime nazar değdiriyorum zaten :) nazar boncukları için teşekkür ederim bugün akşam üstü sağ mememin dikişlerine iğrenç bir acı girdi. Geçti hemen ama tüylerim diken diken oldu:53: çok iyiyim diyip duruyorum normal böyle olması :31:

Benım bır kaç yıl sonra olacağım estetiğin adını koyduk bıle doktorumla :1: kalça liposuction!!! Ben karnım için sordum ona gerek yok o sporla süper olur yağ çok fazla yok ama kalçalarım için şimdi değil ama sonra liposuction yapılabılır dıye tavsıye de bulundu bile :9: bir gün çalışırsam kendı parayla yaptırırım artık onu da...

uzun zamandir bu kadar rahat opr. gecireni duymadim burada. Cok büyük gecmis olsun.

Bende 23 Ocak Hasan findik ve Levent Tasci ile görüsmem var. Kombi olmayi düsünüyorum yani hem meme hem göbek lipo.
Kalca lipo icin fiyat söylemismiydi Dr .?

görüştüğün tüm doktorlara neredeyse için ısınmış senin :21: ben adlarını yazmayacağım bazılarına uyuz olmuştum :ssz:

hahaha ama 9 doktordan 3ü 4 üne ısınması normal diilmi yahuuuu:))) kiminden fiyatı kiminden yapacagı hastane kiminden asistanının fiyat pazarlıgı yuzunden vazgectim:))ama forewer ercan ve hakan hocalar:)))

aaa dedikodum yapılıyoooo:))) ben guleryuzlu ınsanlara dayanamıyorum kızlar doktor sevimli sevimli anlatınca o an orda hadı baslayalım operasyona diyesim geliyooo:)) içimin ısındıklarını son kez soyluyoruummmm 1)ercan krcoglu 2)hasan fındık 3)deniz k 4)hakan gence :))tamammıdırr:)) cok doktorla gorusunce karısıyo kafalar ama napiimm:(

Hahahhhaaaa doğrudur ya güldüm baya :9:

Kasıntı doktor tripleri geldi bile gözümün önüne :27: egolarıyla yaşayan insan müsvetteleri işte...

ha bunun yanında daha once amelıyat olan ıkı arkadasımda alparslan beyı tavsıye etmıstı sımdı ne yalan soylıım o da ii bi adamdı:)))bakın ona da dayanamamısım...sonra oturdum ve lıste yaptım hangısının ne avantajı var diye..maddi manevi kategorıze ettim hepsini ve hislerim dogrultusunda ercan beyi sectimm:))) ha gıcık olduklarım yok diil ama bende isim veremicem bu konuda:))

uzun zamandir bu kadar rahat opr. gecireni duymadim burada. Cok büyük gecmis olsun.

Bende 23 Ocak Hasan findik ve Levent Tasci ile görüsmem var. Kombi olmayi düsünüyorum yani hem meme hem göbek lipo.
Kalca lipo icin fiyat söylemismiydi Dr .?

Doktorumun elinin hafifliğiyle benım bünye birleşince sorunsuz bir süreç geçirdim canım.... Darısı senın başına:34: ben bır kaç sene sonra düşündüğüm için sormadım valla canım fıyat filan. Piyasa nedir bu operasyonda merak edıyorum ama açıkcası :1:

ha bunun yanında daha once amelıyat olan ıkı arkadasımda alparslan beyı tavsıye etmıstı sımdı ne yalan soylıım o da ii bi adamdı:)))bakın ona da dayanamamısım...sonra oturdum ve lıste yaptım hangısının ne avantajı var diye..maddi manevi kategorıze ettim hepsini ve hislerim dogrultusunda ercan beyi sectimm:))) ha gıcık olduklarım yok diil ama bende isim veremicem bu konuda:))

Çok merak ettım valla ya :))

hahaha ama 9 doktordan 3ü 4 üne ısınması normal diilmi yahuuuu:))) kiminden fiyatı kiminden yapacagı hastane kiminden asistanının fiyat pazarlıgı yuzunden vazgectim:))ama forewer ercan ve hakan hocalar:)))

Hakan hocam bir tane yaaa:9: çok sevıyorum kendısıni...

Selam Arska, çoook geçmiş olsun sana arkadaşım..
Ben de 25inde olacağım ameliyatımı. 4 ay öncesinden gün almıştım. 20 gün kaldı ve gitttikçe heyecanım artıyor, her akşam girip burada yazılanları okuyorum, cesaret gelsin diye.. İnsan heyeanlanıyor hakkaten.. İnşalah seninki gibi rahat bir ameliyat süreci geçiririm canım. Sorunsuz geçer ve de çoook çabuk toparlarım. Ameliyat öncesinde önereceğin birşey, şu önemli dikkat et diyebileceğin birşey var mı? Sütyeni falan önceden mi almak gerekiyor, burada birşeyler yazmışsınız okudum ama kaçırdımm mı bilmiyorum..

bu arada sormayı unutmuşum, senin de ufak çocugun var sanırım ,kaç yaşında? benim de 1,5 yaşında oğlum var ve kucak delisi, e onu bırak zaten kucağa almasan bile yatırıken kaldırırken, mama sandalyesine bindiriken falan sürekli kucağına almak zrundasın, eşim bana destek olacak gün içerisinde tabi ki ama yine de çok zor oluyor mu çocukla ilgilenmek falan? Beni düşündüren şey biraz bu kısmıi yoksa sadece ağrıya katlanırım önemli değilde, oğlumla yeterince ilgilenememk beni üzecek sanırm.. :(

bu arada sormayı unutmuşum, senin de ufak çocugun var sanırım ,kaç yaşında? benim de 1,5 yaşında oğlum var ve kucak delisi, e onu bırak zaten kucağa almasan bile yatırıken kaldırırken, mama sandalyesine bindiriken falan sürekli kucağına almak zrundasın, eşim bana destek olacak gün içerisinde tabi ki ama yine de çok zor oluyor mu çocukla ilgilenmek falan? Beni düşündüren şey biraz bu kısmıi yoksa sadece ağrıya katlanırım önemli değilde, oğlumla yeterince ilgilenememk beni üzecek sanırm.. :(

Merhaba set ;) ameliyat öncesi kanı sulandırıcak şeyler tüketilmemesi gerektiği söylenir. Ben bunu unutup heyecan ve keyıften amelıyatımdan 36 saat evvel içki tüketmiştim! Çok kötü bir örnek tabii bu :( amelıyat olmama engel olmadı ama çok zor uyanmama sebep oldu malesef. Bunun dışında benım kızım 2 yaşında tatlım. Tüm gün beraber vakit geçirdİğimizden yapışık yaşıyoruz haliyle.. Annemle babamda geldi yanımıza bana yardımcı olmak için ama çocuk yınede krizlere giriyordu illa annemın kucağına gidicem o benı alıcak dıye! Çok zor oluyo gerçekten onu öğle yalvarırken görüpte birşey yapamamak. Bende zorda olsa koltuğa kadar elınden tutarak götürüp hadı şimdi kucağıma otur sarılabilirz dıye bır nebze olsun hafifletiyordum olayı. Bır de memelerımı açıp gösterdım bak uf oldum ben annecim doktor bana izin verene kadar senı kucağıma alamayacağım fılan dıye anlattım. Şimdi aklına geldıkçe çat dıye açıyor yakamı öpüyor ufun geçitimi annecim fılan dıyor.. Eşinin yardımıyla atalıtrsın hiç merak etme cnm.. 3 günden sonra çok hızlı bır şekilde toparlarsın zaten sarılırsın sık sık ona eğilip aşkınızı öyle giderirsiniz :54:

bana kimi doktor ameliyattan bi hafta once sigarayı bırakıp sonrada iki hafta içmeyeceksin dedi..acaba dogruluk payı nedir ki?neyi etkiliyo yaniş?

Back
X