• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arska meme estetiği macerası ;))))

Eski hallerini hatırlamak bile istemıyorum :27: en yakın zamanda eklerım 1-2 foto iç çamaşırlıda olsa :34:

Canım,hiçbirimiz o hallerini hatırlamak istemiyoruz ama neydi,ne olduyu gösterebilmek için bunu yapmamız gerekiyor :34: Bende istemeyerek eski hallerinin iki fotosunu ekledim.Tabiki iç çamaşırlı olabilir,bunda bir sakınca görmüyorum.İllada çiplak olacak diye birşey yok :34:

Bugün hiç ağrı kesici almadım :)) iyileşme sürecinde hızlı adımlarla ilerlıyorum :24: ama anbıyotiğe devam!2. Kutuyu da almam gerektiğini söyledi doktorum.. Kızımı kucağıma alıp sarılmayı çooooookkkk özledim :43: anne benı kucağına al deyıp durunca hele içim gidiyo offff 1 hafta sonra almama izin var mı acaba? :31: unuttum bugün sormayı:(

ameliyatöncesi meme dokun nasıldı mesela farklı bi tarif olcak ama bi avuç doldurur muydu :52::52::52:

ameliyatöncesi meme dokun nasıldı mesela farklı bi tarif olcak ama bi avuç doldurur muydu :52::52::52:

:1: evet bıraz farklı valla... Sol memem evet ama sağ hayır doldurmazdı canım...sütyen giydiğim zaman sağ taraf hep boş kalırdı :9:

Bugün hiç ağrı kesici almadım :)) iyileşme sürecinde hızlı adımlarla ilerlıyorum :24: ama anbıyotiğe devam!2. Kutuyu da almam gerektiğini söyledi doktorum.. Kızımı kucağıma alıp sarılmayı çooooookkkk özledim :43: anne benı kucağına al deyıp durunca hele içim gidiyo offff 1 hafta sonra almama izin var mı acaba? :31: unuttum bugün sormayı:(

Bence daha erken canım..Sen degilde başka biri kucagına oturttursun kızını ve sev okşa onu :21: Kızını tutup kaldırman problem yaratabilir..Biraz sabırlı ol ve kızının yapacagı ani hareketlere karşı dikkatli ol lütfen,olurmu :34:

:1: evet bıraz farklı valla... Sol memem evet ama sağ hayır doldurmazdı canım...sütyen giydiğim zaman sağ taraf hep boş kalırdı :9:

sonuçta birinde dokun vardı ve buna rağmen kas altı oldun :52: bende kas altı istiyorum da canım, benimde dokum var sayılır sıfır değilim ama bi avuç dolduruyo işte :1::1::1: doku olunca daha çok dual ya da kas zarı tercih ediliyo ama bende inş kas altı mutlu bi sonuca ulaşırım :34:

sonuçta birinde dokun vardı ve buna rağmen kas altı oldun :52: bende kas altı istiyorum da canım, benimde dokum var sayılır sıfır değilim ama bi avuç dolduruyo işte :1::1::1: doku olunca daha çok dual ya da kas zarı tercih ediliyo ama bende inş kas altı mutlu bi sonuca ulaşırım :34:

Canım belki biraz garip olucak ama ben hiç kurcalamadım kas altı dual plan kas zarı altı ne fılan dıye gittiğim 5 doktorda kas altı dedikleri için diğer yontemlerın avantaj veya dezavantajların hiç bilmiyorum dıyebılırım sana:31: ama araştırmakta fayda var tabii :)))

Arkadaşlar 2. Yedek sütyenımı alma için hastanede giydirilen sütyenı satan firmayı aradım sütyenın 95 tl olduğunu öğrenınce teşekkür edip kapattım :40: sonra bugün ay-Yıldız'a gittim denedım ve ba-yıl-dım!!! Çok ama çok rahat o 95 tl lik benı ne kadar daraltıyomuş onu anladım! Düşünen arkadaşlara kesınlıkle tavsiye ederim... Arzumun tavsiyesiyle aldım iyiki de almışım meme altı kesisi olmama rağmen hiç bir rahatsızlık vermıyor:46: ohhh püfür püfürrr :21:

Hıııııı bir de söylemeyi unuttum 3 gecedir sol tarafıma doğru yatabılıyorum:24: çok mutluyum! Aynı tarafa yatmaktan popo ağrısıyla uyanıyordum sabahları:51:

Sevgili doktorum Hakan Gence parayla uzaktan yakından alakası olmayan son derece içten ve samimi beni çok iyi anlayarak amelıyatımı gerçekleştiren bır melek! Çok isabetli bir karar vermişim:9: 350 cc hiç konuşmamıştık küçük olan memem için demekki 325 bıle küçük kalmışki 350 cc'lik protez koydu. Amelıyata kuşkusuz karar vermemi sağlayan,bır an bıle acaba dıye düşündürtmeyen Hakan bey'dir. Asistanı neşe hanım'la iç çamaşırı alışverişine gitmek için karar verdık bıle:34: harıka bır ekip! Haklarını yıyemem müthişler.. Araştırma sürecınde olan arkadaşlara iyi bir alternatif olacağını düşünüyorum:49:

Arskacım merhaba konunu tekrar okudum. Ameliyatını nerede ve kaça oldun öğrenebilir miyim? Parayla uzaktan yakından alakası yok demişsin. Araştırma turlarım son hız devam ediyor. :D

Arskacım merhaba konunu tekrar okudum. Ameliyatını nerede ve kaça oldun öğrenebilir miyim? Parayla uzaktan yakından alakası yok demişsin. Araştırma turlarım son hız devam ediyor. :D

Etiler Esteworld'de Hakan gence'ye oldum canım amelıyatımı. Evet o para pul meselesını yazmamın sebebi muayenehanem olsa kesın batarım hiç kıramıyorum ınsanları dediği için ve gerçektende öyle olduğu için söylediğim bir şey. Hakan bey esteworld'de çalışan bir plastik cerrah ayrıca bır muayenehanesı yok yanı tatlım. Altunizade de esteworld'ün plastik cerrahi polikliniği var kontroller ve muayeneler orda oluyo amelıyatlar etılerde ki hastanede. Çok ama çok mütevazı bır doktor ve abartıyı sevmeyen biri. Benım Çarşamba gunü kontrolüm var istersen o zaman görüşebiliriz. Sana sonucu gösterırım :34:

Hı bir de Ücreti doktor'la konuşmuyorsun muhasebecileri Gülden hanımla yapılıyor pazarlıklar ;) ben 6 bin tl'ye oldum!

Etiler Esteworld'de Hakan gence'ye oldum canım amelıyatımı. Evet o para pul meselesını yazmamın sebebi muayenehanem olsa kesın batarım hiç kıramıyorum ınsanları dediği için ve gerçektende öyle olduğu için söylediğim bir şey. Hakan bey esteworld'de çalışan bir plastik cerrah ayrıca bır muayenehanesı yok yanı tatlım. Altunizade de esteworld'ün plastik cerrahi polikliniği var kontroller ve muayeneler orda oluyo amelıyatlar etılerde ki hastanede. Çok ama çok mütevazı bır doktor ve abartıyı sevmeyen biri. Benım Çarşamba gunü kontrolüm var istersen o zaman görüşebiliriz. Sana sonucu gösterırım :34:

bende hakan beyle de gorustum..o da ıcıme sınen doktorlardandı gorusmenızı tavsıye ederim;)

Arska her zaman fırsatım olmuyor yeni okudum gelişmeleri. Çok geçmiş olsun. Güle güle kullan canım mutluluğun daim olsun ins..

Back
X