- 18 Aralık 2012
- 224
- 1
sıcak sıcak çayım geldi ohhhh mis! Arada bır kalkıp yürüyorum Gülemıyorum canım acıyo :)) anacımla muhabbet yapıyoruz
çok gülüceksin daha çooook:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sıcak sıcak çayım geldi ohhhh mis! Arada bır kalkıp yürüyorum Gülemıyorum canım acıyo :)) anacımla muhabbet yapıyoruz
Sıcak sıcak çayım geldi ohhhh mis! Arada bır kalkıp yürüyorum gülemıyorum canım acıyo :)) anacımla muhabbet yapıyoruz
Arkadaşlar en güncel halimle aranıza geldim ameliyatım 13:00 gibi başladı zannedıyorum 15;30 gibide çıkmışım :) çok ney olarak hatırladığım bir şey var o da doktorumla anestezi doktorumun benı uyandırmak için epey çaba sarfettıkleri ismimi yüzlerce defa söyleyerek tokatlayıp duruyorlardı ama ben gözlerımı açamıyordum babacım annecim kocacım yanımdalardı uyandığımda :) ayceyy ve arzum sizi görmeyıde çok isterdım ama gelmiş kadar oldunuz desteğinizle arzumcum Allah sağlıklı uzun ömürler versın oğluna nice seneler ayceyy hiç tedırgın olma harıka hissedıyorum kendımı... Hiç tahmın etmedim böyle olucagını. Doktorum benı şaşırttı ve sağ memeye 350 cc sol'a 300 koymuş bıraz ağrım çok yok dırenlerım var ama hıssetmıyorum! Maşallahım var arkadaşlar... Çok mutluyum
Risus çok teşekkür ederim tatlım şimdi çok daha iyi anlaıyorum amelıyat sonrası nasıl mutlu oldugunuzu oldu bitti işte offf ne heyecandı yaa fotograf konusunda veto var yalnız bılıyo buradaki muhabbetımı kızım sayesınde öğrendı malesef.. Nasıl hallederız bılemedım
ya o bende de var sorma daha ameliyat bile olmadım ama foto kavgası ettik bile
bence erkeklerin herşeyi bilmesine gerek yok
Sıcak sıcak çayım geldi ohhhh mis! Arada bır kalkıp yürüyorum gülemıyorum canım acıyo :)) anacımla muhabbet yapıyoruz
Arska bir ceee de tatlim ya bak benim az zamanim kaldi hele cik ortaya hellallik alayim opucuklendin :))
Dün sabah 11'de girdim hastaneye 13:00 te amelıyata alındım... Sedye odama getırıldı ve 1 şişe absolut damardan verıldı hafif başım dönmeye başladı veeee hooooppp gittim. Bıraz gergın oldugum için odamda verdıler sakınleştiriciyi amelıyathaneyı fılan göremedim yanı :) çıktığımda doktorumun asistanına neşe beni bırakma gitme diye sayıklıyormuşum:) zor uyandım bıraz şapşapladılar baya benı 2 saat sürmüş operasyon. Ellerım memelerımdeyudı uyandığımda ve direk kaç cc koyulduğunu sormuşum:) neşe hanım 350 ve 300 olduğunu söyleyınce ayyyy çok büyük olmuş demişim neşecim de hemen açtı bak bak bunlar mı büyük dedi baktım valla gayet normaldıler füze gibi durmuyolardı yani... Ağrılarım vardı tabii ama dayandım sonra hemşire geldi hadi şimdi yürüme zamanı dedi ve yürüttüler hiç bir problem yaşamadım. Yan odada ki bayan geldi o da meme büyütme olmuş başka bir doktora, konuşamıyorum nefes bıle zor alıyorum sen nasıl kaldırıyosun kolunu deyıp durdu sinir etti beni gıcık insan bir maşallah der dıye söylendım bende geceyi yarı uyur uyanık geçirdim. Sabah doktorum geldi hemşireyle bantlarımı ve direnlerimi çıkardılar. Bandaj yoktu bende bant vardı bır kaç tane sadece ve üstündede sütyenım vadı... Bantlar çıkarılıp sadece dikiş yerllerine yenı bantlar takıldı. 325 cc nin sağ göğsümün küçüklüğünü sol göğüse göre eşitlemediğini o yüzden 350 koyduğunu ve süper bır amelıyat geçirdiğimi söyleyerek Perşembe gunüne randevu verdı. 3 gün sonra banyo yapabılırmışım birde. Şu an itibariyle göğsümde kaldırım taşı varmış gibi hissediyorum :) ağrılarım var bıraz. Bır ağrı kesici birde antibiyotik verdi onları kullanıyorum şu anda . En kısa zamanda bu ağrılardan kurtulmak istiyorum.. Benden bu kadar darısı tüm olmak isteyenlere mutluyum daha ne olsun
Arska bir ceee de tatlim ya bak benim az zamanim kaldi hele cik ortaya hellallik alayim opucuklendin :))
ho ho hooooo:) hadi geçmiş olsun, ilaç gibi geldin bana hee, bende 31 ocak ameliyat randevumu aldım bileeee:) bugün anesteziste göründüm, kan verdim, hızlı gidiyorum anlayacağınız:))
En yeni memişli arkadaşımız çok geçmiş olsun bu süreci böyle rahat atlatıyor olman harika! Maşallah! Bende senin gibi agrısız sızısız melek gibi keyfim son derece yerinde uyanmıştım, çok ama çok sevindim. Resim görmek isterdik tabii ama olsun sen iyi, sağlıklı, mutlu ol da resimler eksik kalıversin ozaman gelsin desteksiz sütyenler, bikiniler beklesin bizi plajlarrr wuhuuuuuuuuuuuuuuuuu
Geldim ayceyyim geldim çok ama çok heyecanlısın dimi ? Herşeyın yolunda gideceğinden eminim sende sakın aksini düşünme cnm tamam mı? Amelıyat sandığımdan daha hafif geçti direnler hiç acısız çıkarıldı.yalnız sağ direnımde bıraz yanma vardı ama çıkartılırken hiç bir şey hissetmeyeceksin. Ama sana bir şey söylıcem arkadaşım kızın kaç yaşında bılmıyorum ama tuvalet ihtiyacın çok oluyo serumdan dolayı senın iç çamaşırını fılan çıkartıp yataktan kalkarkende sırtındAn destek Alman lazım kızın yapabılır mı bunları? Gerçi eğer kuvveti yetmese hemşireden yardım isteresin. Bende son anda annemin gelmesının daha iyi olacağını düşündük hemen getırdı eşim. İyikide öyle yapmışım eşim başa çıkamazdı gibi gelıyo :) süper olacağından emınım Allah işini rast getırsın tatlım
Evet vanilyacım dün doktor fotolarımı çekerken bile inanamıyorum gerçek olduguna rüya gibi demiştim ama gerçek oldu sonunda ağrılarım var bıraz şu an. Ama karnım şiş elerimde sende olmuş muydu şişlik?
Ayy hemde nasıll ellerim ayaklarım ve göbişim cok şişti, hiç canını sıkma 3-5 gün içinde inecekler, bol su iç ödem atmanda yararı olur. Biraz agrım var diyorsun ya aslında o hiç agrım yok demek :) Maşallah, 2-3 gün sıkıntın sonra herşey cok daha kolay olacak hele ilk banyonu yap. Bak benim 3 hafta doldu 4. haftadayım farkında bile değilim suan ameliyat oldugumun sanki üstünden aylar geçmiş gibi halbu k 1 ay bile olmadı :) tadını çıkar bebişim senin hangi yöntemle olmustu ameliyatın?
ya o bende de var sorma daha ameliyat bile olmadım ama foto kavgası ettik bile
Ayarlıcam bir şekilde siz merak etmeyin kızlar sütyenle de olsa sizle paylaşıcam 1-2 fotograf tatlılarım sonra silerim hemen görmesin diye hehehehe
2013 ten önce memişlerine kavuşmuşsunnnnn çok çok geçmiş olsun canım..
sende güzelliklerine kavuştun, bir kişi daha bu mutluluğu yaşadı çok sevindim senin için boyutta harika, şimdi iyileşme sürecindesin en kısa zamanda fotoğraflarını bekliyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuz