• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arska meme estetiği macerası ;))))

saol canım :16: harikayız gerçekten :21: tevazuya gerek yok bu konuda :1: Aleda benden 2.tık daha harika hem zayıf hatun hemde asil :34:

biraz eğlence olmasa olmaz :9: evren ne diyorsa o :34:

Ver çoşkuyu ver çoşkuyu.

kar kıyamet hala estetık ve taktık derdınde dolanalım buralarda:1::1:

O senin harikalığın canım benim.Bileğini bükemediğim kk.üyesini öperim:1::1:Hemide pro kartlı ne haberrrr:1:

Ver çoşkuyu ver çoşkuyu.

kar kıyamet hala estetık ve taktık derdınde dolanalım buralarda:1::1:

O senin harikalığın canım benim.Bileğini bükemediğim kk.üyesini öperim:1::1:Hemide pro kartlı ne haberrrr:1:

:118: çoşmadan olmaz ...

ya vallahi estetiksiz günümüz yok hakikaten Ajda ya döneceğiz yakında :1:

doğum günün ne zaman pro kart hediyem olsun canım :29:

Regl ameliyatta problem oluyor muymuş ki? Gerçi ameliyat sonrası seni biraz uğraştırabilir evet...

Regl ameliyatta problem oluyor muymuş ki? Gerçi ameliyat sonrası seni biraz uğraştırabilir evet...

ben doktoruma sordum cunku son bıkac aydır tarıh tutturamyrm bıraz duzensız gıdıyodu... amelıyat olmana engel dııl oncesı ortası sonrası olabılır ama tabıkı oncesı olunca normaldede goduslerde hassasıyet oldugundan bıraz daha sıddetlı agrı duyabılırsın dedı..cunku ıznımı ısımı gucumu hep o tarıhe ayarlamıs oldugum ıcın bu engelle bı hafta sarkmasın dıye işimi garantıye almam gerekıyodu:)

ben doktoruma sordum cunku son bıkac aydır tarıh tutturamyrm bıraz duzensız gıdıyodu... amelıyat olmana engel dııl oncesı ortası sonrası olabılır ama tabıkı oncesı olunca normaldede goduslerde hassasıyet oldugundan bıraz daha sıddetlı agrı duyabılırsın dedı..cunku ıznımı ısımı gucumu hep o tarıhe ayarlamıs oldugum ıcın bu engelle bı hafta sarkmasın dıye işimi garantıye almam gerekıyodu:)

girmem riske girmeeeem:) riske , miske girmeeeem:) beklerim regl ciğim nezaman gelir, ne zaman gideeer, soraaacığımına yatarım aşşağaaa, 8 yıl beklemiş bu beden, 8 gün daha beklesin, yada ameliyat tarihine 8 gün kala mı , gitsem yatsam, ay bekleyemiyomuyum aslında ne::))

bide reglin, öcesi, sonrası, ortası , bunların hepsi hemen hemen aynı tarihlere denk geliyo, kapişşşş;) benim tam regl günüm ameliyat olcaam gün maalesef:( en doğrusu regl bitiminden 1 hafta sonrası gibi....

bide reglin, öcesi, sonrası, ortası , bunların hepsi hemen hemen aynı tarihlere denk geliyo, kapişşşş;) benim tam regl günüm ameliyat olcaam gün maalesef:( en doğrusu regl bitiminden 1 hafta sonrası gibi....

Kızlaarrr...Ben size boşunamı konu açtım bakiyim :19: Burada herşey yazıyor http://www.kadinlarkulubu.com/meme-...apilmasi-gerekenlersigaraalkol-kullanimi.html :40:

Adet dönemi ve yakın tarihlerinde vücutta ödem fazla olur,gögüslerde aşırı hasasiyet olur ve agrı eşigide düşük olur..En iyi tarih adet döneminden sonraki bir hafta ama tabi tarih degiştirebileceginiz bir durum yoksa,mecbursanız yada doktorunuz bir sakınca görmüyorsa olabilir :34: Sonrasında karnım şişti,göbegim şişti,heryerim şişiyor :15: ne oluyor bana demeyin ama :34: Bunlara hazırlıklı olun :54:

yAŞASIN KUANTUM:1:

Bırak gitsin

İzin ver olsun

inanmanın gücü.İmajinasyon sağlamsa süreçte hızlanır.

Güle güle kullanmak kaldı sana birde bıolca teşekkür evrene herşeye.

Tam da benım cümlelerim bunlar :)) teşekkür etmeden olmaazzzz ve şükretmeden! Önce neyı nasıl hangı şekilde sahip olmak isteyeceğine karar verıp sonra imajinasyona bağladınmı tamamdır! İnanmak başarmanın yarısıdır:9:

Arska elbise müthiş, ikizler daha da bir müthiş. Eee zaten güzel bir kadınmışsın. Bir de aynı elbiseyi göğüslerin olmadan giydiğini düşünsene... Ne kadar da etkiliyor postürü ya... :D

Canım bence bahsettıgın kişi arzumm :) çünkü ben elbiseli foto eklemedım arzum elbiseli yenı bır foto eklemiş onu ben sandın sanırım ben sarışın değilim :34:

bende diyorum bende görmedim elbiseli falan nerde bu fotolaaaarrrrrr :D

Az evvel banyo yaptım kızlar memelerıme bakmaktan kendımı alamadım :)) kendı kendımın sapığı oldum banyoya kaçıp kaçıp bakıyorum onlara :1: çok güzel geliyorlar gözüme:9: en son muayenede doktorum eski hallerını göstermişti bunlar benım mı demiştin :) o da ne çabuk unuttun bakalım dedi vallahı öyle hatırlamak bıle istemıyorum :)

Az evvel banyo yaptım kızlar memelerıme bakmaktan kendımı alamadım :)) kendı kendımın sapığı oldum banyoya kaçıp kaçıp bakıyorum onlara :1: çok güzel geliyorlar gözüme:9: en son muayenede doktorum eski hallerını göstermişti bunlar benım mı demiştin :) o da ne çabuk unuttun bakalım dedi vallahı öyle hatırlamak bıle istemıyorum :)

aman maşallah canım :21: kendin baktığında gözlerini alamıyorsan eşinin bakışlarını hiç düşünemiyorum :17::17:

mutluluğun daim olsun :16:

Ne guzel bir mutluluktur bu:nazar:

Aman da aman sıhhatler olsun Arskacığa :16: Bak tabi tatlım senin onlar maşallah Allah nazarlardan korusun. Güzele bakmak sevaptır hem sapıklık değil :46:
Keyifli banyolar :118:

Back
X