Papatyacımmm amelıyatını başarıyla sonuçlanıp senı mutlu edıcek neticeye ulaşmışsınsdır umarım )
Senın yanına gelmeyı çok istiyordum ama malesef olmadı...Hakan hocam ne şahane bir iş çıkarmıştır kimbilir? :) benımde bugün kontrolüm var... Senınde kontrolunun olduğu bır gün bende gelırım o şeklide tanışıp görüşmüş oluruz tatlım...
Çok çok geçmişolsun! Şimdi sırayı zamana bırakma aşamasındasın emınım istediğin gibi olduklarını görüceksın
Canım benım cok tesekkur ederım,mesaj attın ya o bıle benı o kadar mutlu ettı kı, cumartesı gunu kontrolum var, sag gogsume 300-sola 325 cc koymus hakan bey,ama sag tarafımda daha fazla odem varmıs o bıraz daha zorluyor,bı de sanssızlık ıste salı gunu sabahı heyecandan regl oldum sanırım odem toplanmasında onun da etkısı var.
Bekledıgım kadar agrılı bır surec degıldı, ıyıyım cok sukur ama kollarımı ne zamana kadar kullanamıycam? Bır de gogsumde sankı tonlarca agırlık var,bu durum gececek dı mı canım? Nisan başında işe dönmem gerekecek,bu ağırlığın bir an önce gitmesini istiyorum:)