• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arska meme estetiği macerası ;))))

Verilen taktikler üstad Jelesec den alıntıdır.

İzinsiz kopyalanamaz kullanılamaz:1::1::1:

Aman hep yaptığımız klasık numaralar.Doğarken getiriyoruz tüm bu numaraları:1:Önce abart fiyatları gözü korksun

Sonra bakkkkk en uygununu ben buldum.seni ne kadarda düşünüyorum havasında yedirmece.

Ne yapalım.İşler güçler işte.

Ne gadanda datlu bi o gadan farklu:):1:

Ne kada da bişkgin, hayata ilişgin :D
Benimki de tam o hesap. 3 sene önce de yaptırmak istiyordum tam beni vazgeçirdi derken aynı yollardayım yine. :9:

Kızlar yamukta olsa 2 tane foto ekledim :)) eşime de süledim iznimi aldım içim rahat artık yani ohhh beeee alın memelerım sizinle ;)):24:

Arska elbise müthiş, ikizler daha da bir müthiş. Eee zaten güzel bir kadınmışsın. Bir de aynı elbiseyi göğüslerin olmadan giydiğini düşünsene... Ne kadar da etkiliyor postürü ya... :D

Ne kada da bişkgin, hayata ilişgin :D
Benimki de tam o hesap. 3 sene önce de yaptırmak istiyordum tam beni vazgeçirdi derken aynı yollardayım yine. :9:

Hadi düş yollara yollara

Fazla ağırdan alma geçen günlere yazık

Ama yolun sonu görünüyor ahada göründü MEMELERRR

Aledax ve jelesec koptum gülmekten :)) harika hatunlarsınız vallahi:34: evet aledaxcım herşeyi akışına bıraktım ve evren bana ne zaman kime nasıl şekilde olucağımı gösterdi:34: sevıyorum ben bu kuantum'u ya :1:

yAŞASIN KUANTUM:1:

Bırak gitsin

İzin ver olsun

inanmanın gücü.İmajinasyon sağlamsa süreçte hızlanır.

Güle güle kullanmak kaldı sana birde bıolca teşekkür evrene herşeye.

yaa kızlar, hepimiz ufak ufak tırlatıyoruz galiba, yanlız ben sadece göğüs için gittim, mini rinoplastiyide dayayıverdim, canikomun kafası aptallaştı eee napalım, bide neymiş 2 ameliyat daha ekonomikmiş, hiçbişey yapamadı benim tatlı kocam o an, lan ne ekonomiği hiç hesapta olmayan bi ameliyatı daha dayadın, diyemedi bi türlü:::::) yanlız dr a bence burna dokunmayın dedi, dr da bende aynı fikirdeyim demesin mi o an iki adamı birden ikna etmek de zordu yani, ammaaaaa başardım tabi, elmacık kemikleri belirginleştirmeyi yediremedim ama::::))))

Sen bir çık yola

Kendine ne kızacaksın ertelediğin zamanlara

Karlar kalkınca.horozlar ötünce moduna bağlamadan ayaklan hadi.

memeler beklemezzzz

Yaa tatlım benim adam biraz sinirli. Ondan habersiz yaptırırsam 2 hafta yüzüme bakmaz valla. Zor da olsa ağzından "iyi tamam yaptır" ı duymam lazım :50:

yaa kızlar, hepimiz ufak ufak tırlatıyoruz galiba, yanlız ben sadece göğüs için gittim, mini rinoplastiyide dayayıverdim, canikomun kafası aptallaştı eee napalım, bide neymiş 2 ameliyat daha ekonomikmiş, hiçbişey yapamadı benim tatlı kocam o an, lan ne ekonomiği hiç hesapta olmayan bi ameliyatı daha dayadın, diyemedi bi türlü:::::) yanlız dr a bence burna dokunmayın dedi, dr da bende aynı fikirdeyim demesin mi o an iki adamı birden ikna etmek de zordu yani, ammaaaaa başardım tabi, elmacık kemikleri belirginleştirmeyi yediremedim ama::::))))

Yaa yüzdeki ameliyattan çok tırsarım ben. Hiç korkmuyor musun? :18:

Taktik 1.:Hiç bir zaman rakamın tamamını paylaşma.10bin piyasası ama ben 2 bine buldum diyeceksin

Taktik 2:Sevgilinin görmediği duymadığı zamanlarda hesap işlerini konuşacaksın

Taktik3:Yağlamaya devam.Hatta bitkisel karışım falan da yap.Gözü korkmasın amanınn masraflar diye:)Kendi cebinden çıkmasada gözleri korkabilir.

Herşeyin en iyisini en ucuza bulan sen mişsin modunda ver çoşkuyu

Çok tatlısınız yaaa.Mutlu olun hepiniz.

:)))sagolasınnnn hepimiz mutlu olalım insallah;) yaglamanın sebebi azcık cukkaya destek olcak olması:)) ikna ederken de gerçekçi ve onun üzerinden örnekler vererek basardım bu ısı:)yaklasık iki ayımı aldı:) bak dedim filinta gibi adamsın boyun posun yerinde ya kimi erkeklerdeki gibi senin de memelerin olsa aldırmak istemicek misin daha ii gozukmek için dedim:) benimki de bunun gibi bişi diye basladım konuya..azcık ajitasyonla mutlu sona ulastım:)))

Yaa tatlım benim adam biraz sinirli. Ondan habersiz yaptırırsam 2 hafta yüzüme bakmaz valla. Zor da olsa ağzından "iyi tamam yaptır" ı duymam lazım :50:

beeen şölee yaptııım:) kendimi yatakta ii hissetmiyorum canım, şunları yaptırsak da performansımdaki yükselişi beraber değerlendirsek puhahahaaa, yanlız ameliyat sonrası vaatlerimi nasıl yerine getircem, işte ondan çok tırsıyorum:::))))

beeen şölee yaptııım:) kendimi yatakta ii hissetmiyorum canım, şunları yaptırsak da performansımdaki yükselişi beraber değerlendirsek puhahahaaa, yanlız ameliyat sonrası vaatlerimi nasıl yerine getircem, işte ondan çok tırsıyorum:::))))

ohhh kendine güvenin geldimi nelerneler yaparsın hem de merak etme sennn... türlü türlü numaralarrrrr:)))

Yaa yüzdeki ameliyattan çok tırsarım ben. Hiç korkmuyor musun? :18:

yok be burnumun ucunu 2mm kaldırtcam sadece:) burnumun ucu düştü biraz:)bide ölene kadar insanın burnu büyüyo, şimdiden önlem alalım ki torunlar ne estetiği anane, babane demesinler:::)))

yok be burnumun ucunu 2mm kaldırtcam sadece:) burnumun ucu düştü biraz:)bide ölene kadar insanın burnu büyüyo, şimdiden önlem alalım ki torunlar ne estetiği anane, babane demesinler:::)))

Hayırlı olsun süper karar

bir taşla iki kuş.

Önlem almak fikrine katılıyorum şimdiden ucunu falan iyice sağlasınlar.bU UÇLAR NEDEN düşerse benımkıde aynı:1:

Aledax ve jelesec koptum gülmekten :)) harika hatunlarsınız vallahi:34: evet aledaxcım herşeyi akışına bıraktım ve evren bana ne zaman kime nasıl şekilde olucağımı gösterdi:34: sevıyorum ben bu kuantum'u ya :1:

saol canım :16: harikayız gerçekten :21: tevazuya gerek yok bu konuda :1: Aleda benden 2.tık daha harika hem zayıf hatun hemde asil :34:

biraz eğlence olmasa olmaz :9: evren ne diyorsa o :34:

Söz verdin bir kere dönemessin ona göre:1::1::1:

Performans artırıcı biktisel kimyasal ne varsa çabalayacaksın

Söz vermek başka bişeye benzemez:1::1:

Hayırlı olsun süper karar

bir taşla iki kuş.

Önlem almak fikrine katılıyorum şimdiden ucunu falan iyice sağlasınlar.bU UÇLAR NEDEN düşerse benımkıde aynı:1:

ay ne bileyim, yaptırcam gitcek işte, inşallah güzel güzel girer, güzel güzel çıkarım inşallah::)))

Back