Benim yaşadığım komplikasyon Dren takılmaması ile ilgili bir durum degildiki,bunun sebebini ben sana ayrıntılı yazdım okumadınmı?? Vücuda yabancı bir madde giriyor ve bazı vücut buna fazla bir tepki veriyor..Benim yaşadığım şey özetle buydu.Dren takilsaydı bile ben bunu yaşayacaktım. Ayrıca bu komplikasyon ameliyattan sonra belli eder yani bir hafta içinde belli eder..Herkes böyle birşeyi yaşamadiki ayrıca bu ameliyat birçok komplikasyonu olan bir ameliyat sadece bu risk yok...
Risklerden korkuyorsanız,herşeyde hazırlıklı degilseniz bu ameliyatı olmayın bence... Çünkü yaşayabileceğiniz şey sadece bu degil,birçok şey..Bu durum sizi çok üzebilir ve şu ankinden daha mutsuz edebilir...
Canim bende zaten bunu söylüyorum, ya BENDE SENINGIBI, yani bedenim tepki gösterirse?! Sen orada arbana bindin Dr. gittin ve gerekenler yapildi. Ya ben? anlatabildim mi simdi? Bunlarda Canim benim korkularim!!!!!
Senin sayfa'ni en az 10 defa okudum!Bunun nedeni ise, bu Forum'da o kadar seyler ögrendim ve tanidim ki, ama zamanla kim? neyi? ne? nerede?ve kime?ne yaptirdigini unutuyorsun daha dogrusu kafan karisiyor.
Ben bu Forumu yani KK en az 6 aydan Fazla takip ediyorum, ama yeni üye oldum. Cünkü ilk basta cok ciddiye almadim. Iyiki üye de olmusum, bukadar bilgi birde Resimleri görmek, harika birsey. Bende artik nasil birsey istedigimi burdaki arkadaslardan anladim. Cünkü önceden sadece meme büyütme istiyordum, baska birsey bilmiyordum. Ama hangi model hangi meme uygun. meme dokusu'nun önemeli oldugunu, ayni zamanda meme kafesi vs. vs. ......
Birde Dren meme deki sivi'yi daha cabuk atar diye, takilirsa daha mi iyi olur, diye düsündüm! Tabiki bunun kararini ZATEN Dr. verecek! Ben aslinda ne opr. nede yasanacak sonraki SIKINTILARDAN yani agrilardan korkuyorum.
Bu konuda 3 Normal Dogumdan sonra, kendime güveniyorum, bu Dogumlari da PDA'siz yani bel inesiz yaptim!
Ama uzaklik beni iste, sonradan BELKI yasanacak komplikasyonlar, düsündürüyor. Senede 2 defa zaten Istanbul'a geliyorum. O zaman Kontrolerimi yaparim. Ama Acil bir sey olursa?!.
Belki, Belki,Belki, tabiki bunlar. Positiv düsünmek istiyorum, ama buda herzaman mümkün olmuyor malesef. hele zaman yaklastikca, artik Rüyalarim' da bir Hasan beyi görüyorum bir Levent beyi bir Naci beyi.....
Anliyacagin onlarla kalkiyorum ve onlarla'da Rüyalarimda bulusuyorum....
Müsade et, biraz Panik yapayim canim:18:..... Yoksa canim sen Davul Zurna ile mi hastahane'ye gittin:92::92::92:
Ama Saxe'nin dedigi gibi, belki Dr. burada bana önerdigi bir Dr. olur, sonucta yurdisidan tek hastasi degilim.