• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arska meme estetiği macerası ;))))

Yaşasın krediler,
Çat paralar,
Nakit avanslar
hızlı paralar vsvs.

Kızlar şaka bir yana bir çok kişi böyle yapıyor.Herkes kendi imkanına uyarlıyor güzelleşme arzusunu degilmi

Evet aledax sana katılıyorum :) benım ameliyat param kocamın eline geçen bir miktarlık toplu para benım 800 tl'lik gün param annemlerın hedıye ettıgı 500 tel bır tane cumhurıyet altını son olarak bırde bılezık bozdurmakla elime geçti :64: yani düşün bu şekilde 6000 tl yi toparladım. Buna ne denir? At Ali'den g... Veli'den taktiği denir :))) kusura bakmayın ağzımı bozdum :51:

"Merhaba set ;) ameliyat öncesi kanı sulandırıcak şeyler tüketilmemesi gerektiği söylenir. Ben bunu unutup heyecan ve keyıften amelıyatımdan 36 saat evvel içki tüketmiştim! Çok kötü bir örnek tabii bu :( amelıyat olmama engel olmadı ama çok zor uyanmama sebep oldu malesef. Bunun dışında benım kızım 2 yaşında tatlım. Tüm gün beraber vakit geçirdİğimizden yapışık yaşıyoruz haliyle.. Annemle babamda geldi yanımıza bana yardımcı olmak için ama çocuk yınede krizlere giriyordu illa annemın kucağına gidicem o benı alıcak dıye! Çok zor oluyo gerçekten onu öğle yalvarırken görüpte birşey yapamamak. Bende zorda olsa koltuğa kadar elınden tutarak götürüp hadı şimdi kucağıma otur sarılabilirz dıye bır nebze olsun hafifletiyordum olayı. Bır de memelerımı açıp gösterdım bak uf oldum ben annecim doktor bana izin verene kadar senı kucağıma alamayacağım fılan dıye anlattım. Şimdi aklına geldıkçe çat dıye açıyor yakamı öpüyor ufun geçitimi annecim fılan dıyor.. Eşinin yardımıyla atalıtrsın hiç merak etme cnm.. 3 günden sonra çok hızlı bır şekilde toparlarsın zaten sarılırsın sık sık ona eğilip aşkınızı öyle giderirsiniz
seninki de baya komik olmuş canım alkol almışsın yani :) ama insan heyecandan ne yapacağını bilemiyor. benim 19 gün kaldı. her gece girip girip bu forumu okuyorum.
İnsan çocuguna kıyamıyor ya, allahtan eşim yanımda olacak tatil, gerçi erkeklere de bir süreden sonra geliyorlar çoluk çocuk falan ama napalım artık katlanacak yani.. Sonuçta onun da faydasına dimi ama :))))))))
bir şekilde idare ederim diye düşünüyorum, sonuçta beklemek istemiyorum yani.. eşim bir sene daha bekleseydim diyor da ben istemiyrum. artık kafama koydum hayırlısıyla :)
Sizlerin yazdıklarını okuyunca da hiç vazgeçmem zaten herkes iyi ki yaptırmışım diyor. Bu arada bazı kişilerin resimlerine baktım cc anlamak için. birisi 400 dü, diğeri ise 320 .. 400 ben zaten düşünmem bana çok büyük olur o, hatta 320 bile büyük gözüktü gözüme.. senin öçüler katı canım. valla iyice kafam karıştı okuduysam da kiminki hangisiydi unuttum, kusuruma bakma..

Canım iyi geceler ;) benım kas altı 300-350 cc yüksek profil... Ben 400 istemıyorum zaten hatta ben 300 e bıle burun kıvrıyodum çok büyük olur dıye amaaaa hiç te öyle olmuyo tatlım heleki hiç memen yoksa! Amelıyattan çıkıp ayılmaya başladığım ilk anda doktorumun asistanına kaç cc koyuldu dıye sorduğumda 300 ve 350 cevabını aldım ve neeeeeeee çok büyük oldular dıye bağırdım. O da zorla baktırdı bunlar mı büyük dıye:9: doğru hiç te öyle kocaman değillerdi hemde o ödemli hallerıyle yani düşün :) sonra ben oda oda gezıp kıme ne kadar takılmış baktım bızzat ama durum kişiden kişiye göre değişiyordu tabii! Diyeceğim o ki hiç memen yoksa 350 den aşağı inme sakın sonra bır bakmışsın bunlar küçük mü oldu ne derken bulursun kendını canım:34: ayrıca hiç merak etme eşin hiç nazlanmadan sanada oğluna da bakar :) senın o halini görünce sürekli yardım etme hissi duyacağı için çocuğuyla ilgilenmek çok normal gelıcek. Aynı dertten bende muzdariptim çok düşünüyordum nasıl bakar nasıl yedirir ama o öyle yemezki vs vs dıye ama eşim bana acıdı güzelleşmek uğruna bır kadının girdiği hâli bende görünce ve çok özverili davrandı. Aynısı senınde başına gelıcek o yüzden gönlünü ferah tut canım benım:54:

Canım iyi geceler ;) benım kas altı 300-350 cc yüksek profil... Ben 400 istemıyorum zaten hatta ben 300 e bıle burun kıvrıyodum çok büyük olur dıye amaaaa hiç te öyle olmuyo tatlım heleki hiç memen yoksa! Amelıyattan çıkıp ayılmaya başladığım ilk anda doktorumun asistanına kaç cc koyuldu dıye sorduğumda 300 ve 350 cevabını aldım ve neeeeeeee çok büyük oldular dıye bağırdım. O da zorla baktırdı bunlar mı büyük dıye:9: doğru hiç te öyle kocaman değillerdi hemde o ödemli hallerıyle yani düşün :) sonra ben oda oda gezıp kıme ne kadar takılmış baktım bızzat ama durum kişiden kişiye göre değişiyordu tabii! Diyeceğim o ki hiç memen yoksa 350 den aşağı inme sakın sonra bır bakmışsın bunlar küçük mü oldu ne derken bulursun kendını canım:34: ayrıca hiç merak etme eşin hiç nazlanmadan sanada oğluna da bakar :) senın o halini görünce sürekli yardım etme hissi duyacağı için çocuğuyla ilgilenmek çok normal gelıcek. Aynı dertten bende muzdariptim çok düşünüyordum nasıl bakar nasıl yedirir ama o öyle yemezki vs vs dıye ama eşim bana acıdı güzelleşmek uğruna bır kadının girdiği hâli bende görünce ve çok özverili davrandı. Aynısı senınde başına gelıcek o yüzden gönlünü ferah tut canım benım:54:

Ah bir de benimki anlasa. Hala gereksiz buluyor. İkna etmem o kadar zor ki. Seni anlayamıyorum diyor.:41:

evli misin diye sormustunuz ya işte bu krediler yuzunden evlenemicemde sanırım:))) elde avucta 2 yıldır tuttugum bi sevgilim var parasını duyunca 3 gun kendıne gelemedı:)) kaçırmazsam iidir:)) herşey bizim için herşey geleceğimiz için diye yağlıyorum:)))

evli misin diye sormustunuz ya işte bu krediler yuzunden evlenemicemde sanırım:))) elde avucta 2 yıldır tuttugum bi sevgilim var parasını duyunca 3 gun kendıne gelemedı:)) kaçırmazsam iidir:)) herşey bizim için herşey geleceğimiz için diye yağlıyorum:)))

Alan seni kredilerinle alsın canım benim :D

Taktik 1.:Hiç bir zaman rakamın tamamını paylaşma.10bin piyasası ama ben 2 bine buldum diyeceksin

Taktik 2:Sevgilinin görmediği duymadığı zamanlarda hesap işlerini konuşacaksın

Taktik3:Yağlamaya devam.Hatta bitkisel karışım falan da yap.Gözü korkmasın amanınn masraflar diye:)Kendi cebinden çıkmasada gözleri korkabilir.

Herşeyin en iyisini en ucuza bulan sen mişsin modunda ver çoşkuyu

Çok tatlısınız yaaa.Mutlu olun hepiniz.

Evet aledax sana katılıyorum :) benım ameliyat param kocamın eline geçen bir miktarlık toplu para benım 800 tl'lik gün param annemlerın hedıye ettıgı 500 tel bır tane cumhurıyet altını son olarak bırde bılezık bozdurmakla elime geçti :64: yani düşün bu şekilde 6000 tl yi toparladım. Buna ne denir? At Ali'den g... Veli'den taktiği denir :))) kusura bakmayın ağzımı bozdum :51:

Helal olsun sana.Alini atı velin.....ne farkeder.

İstediğini yaptınya.Evren sana sunmuş.Zamanlama parayı ayarlama hepsi vesile.,,

Arzu ettiğini yaşaman için gelmiş sebepler.Tadını çıkar.

O kenar köşedeki cumhuriyetlerde olmasa ne yapcaz bilemem:)Benımde var sırada kuyumcu tezgahına gitmeye can atan çil çil yavrularım.

Onları yolcu edeyım doğru Muhammed Dilberin ofise:)Hem cumhuriyetler bizi güzel göstermiyorki boşver.,,

Kurdelaye dizip beşi bir yerde mi takcaz sanki:1:Eskiden olsa havalı olurdu.Şimdilerde keko olunuyor.

Yastık altları boşalsın kadınlar güzelleşsin.

Saglıcakla kullan memelerini

Taktik 1.:Hiç bir zaman rakamın tamamını paylaşma.10bin piyasası ama ben 2 bine buldum diyeceksin

Taktik 2:Sevgilinin görmediği duymadığı zamanlarda hesap işlerini konuşacaksın

Taktik3:Yağlamaya devam.Hatta bitkisel karışım falan da yap.Gözü korkmasın amanınn masraflar diye:)Kendi cebinden çıkmasada gözleri korkabilir.

Herşeyin en iyisini en ucuza bulan sen mişsin modunda ver çoşkuyu

Çok tatlısınız yaaa.Mutlu olun hepiniz.

1.taktiği ben hep uygularım :1: en iyi doktoru ucuza buldum demiştim :9::9:

1.taktiği ben hep uygularım :1: en iyi doktoru ucuza buldum demiştim :9::9:

Verilen taktikler üstad Jelesec den alıntıdır.

İzinsiz kopyalanamaz kullanılamaz:1::1::1:

Aman hep yaptığımız klasık numaralar.Doğarken getiriyoruz tüm bu numaraları:1:Önce abart fiyatları gözü korksun

Sonra bakkkkk en uygununu ben buldum.seni ne kadarda düşünüyorum havasında yedirmece.

Ne yapalım.İşler güçler işte.

Ne gadanda datlu bi o gadan farklu:):1:

Aman hep yaptığımız klasık numaralar.Doğarken getiriyoruz tüm bu numaraları:1:Önce abart fiyatları gözü korksun

Sonra bakkkkk en uygununu ben buldum.seni ne kadarda düşünüyorum havasında yedirmece.

:17::17::17: aman şımartma beni :17::17:

sabah sabah güldürdün beni iyi güne iyi başladım sayende :29:

Klasik numara hakikaten ben tatil programı yaparken de kullanırım bu numarayı (ama canım erken rezervasyonda 4.bin sezonda 9.bine çıkıyor fiyatlar hemen yer ayırtalım :1:)

kadınlar da taktik bol nasılsa :3:

Ben bu konuda konu açtım..Biraz sabredin onaylanınca okursunuz zararlarını :34: Ve ameliyat öncesi yapılmaması gerekenler,dikkat edilmesi gerekenler v.s. Hepsini içeriyor :34:

Ne kadar erken bırakırsan o kadar iyi diyim o kadar :ssz: Yok yok bu smıle olmadı şimdi :9: :120:

Kızlar,konumuz açılmıştır hayırlı olsun :42: http://www.kadinlarkulubu.com/meme-...apilmasi-gerekenlersigaraalkol-kullanimi.html Teşrif ve begenilerinizi bekleriz.Eklemek istediginiz birşeyler olursada yazın tabi..Unutuugum birşeyler vardır mutlaka :34:

Kızlar yamukta olsa 2 tane foto ekledim :)) eşime de süledim iznimi aldım içim rahat artık yani ohhh beeee alın memelerım sizinle ;)):24:

Aledax ve jelesec koptum gülmekten :)) harika hatunlarsınız vallahi:34: evet aledaxcım herşeyi akışına bıraktım ve evren bana ne zaman kime nasıl şekilde olucağımı gösterdi:34: sevıyorum ben bu kuantum'u ya :1:

Back
X