Cilt Bakımı Ürünleri Arnavut kremi almak istiyorum

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

senemcik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2007
354
2
41
civalı evde yapılan arnavur kreminden almak istiyorum bayanlar yardımcı olun acillllllll

Civa kullanıldığından dişlerinizin çürüyebileceğini unutmayın. Ayrıca ben kullandım faydasını göremedim. :)

daha önce kullandım yengemın annesi yapıp satıyordu ama yaşlandı yapmıyor ve belli zamanlarda belli ölçülerde kullandım bi zararını göredim şimdi nereden alırım

İçinde civa olan bir kremi neden istersiniz :KK43: Civanın ne oldugunu bildiginizi düsünürsek sizcede cok zararlı degil mi ? İlerde daha kötü oldugunuzdan daha yaslı görünme ihtimalinizi hatırlatmak istedim sadece .

daha önce kullandım yengemın annesi yapıp satıyordu ama yaşlandı yapmıyor ve belli zamanlarda belli ölçülerde kullandım bi zararını göredim şimdi nereden alırım

Türkiye'de bulmanız biraz zor. Malzemelerini bilenler evde yapıyor

arkadasım bulabıldın mı? ben de istiyorum bu kremden.banada yardımcı ol bulabıldıysen..

Kızlar bende var ama kullanmanızı tavsiye etmiyorum. Çünkü içinde civa var ve civa dişleri çürütüyor zamanla. Ayrıca işe yaradığını pek söyleyemem cildi beyazlatıyor yalnızca biraz...

arnavut kremi aklık arnavutluk trandan getitiridim ablam orda isteyen yardımcı olurum isteyen mesaj atabilir

Eşimin teyzesi civalı ve civasız olmak üzere iki tür arnavut kremi yapıyor ve ben 9 yıldır her ikisinden de kullanıyorum cilt lekelerine ve sivilcelere çooook faydalı olduğunu söyleyebilirim dişlere de hiçbir zararı yok hatta diş hekimi bir tanıdığım bile civalı kremden kullanıyor ve çok memnun almak isteyenlere... civasız 20 tl civalı 30 tl... bu numaradan kremleri kolayca temin edebilirsiniz kargo ücreti sizde olursa kremi daha da uygun alabilirsiniz..

Son düzenleyen: Moderatör:
Arnavut kremi almak isyorum bilen duyan alan satan kişiler benimle iletişime geçebilirler mi ?
3 yıldır kullanıyorum. temin ettiğim kişi ile irtibat kuramıyorum.

o krem cildi beyazlaştırıyor . arnavutların cildi zaten süt gibi beyaz olur genelde . ciltteki kızarıkları falan gidermek için kullanılır . ama buğday tenli bir kadınsanız yani kollar bacaklar kara yüz bembeyaz olmaz ki .

Bizim mahallede bir bayan evde kendi yapıyor. Bundan 3 hafta önce ben arkadaşımın aracılığı ile aldım. 3 haftadir cildime uyguluyorum. Gerçekten ise yarıyor. Cilt lekelerim için almıştım yeni cilt lekelerini kısa sürede geçiriyor Doğum ve yıllar önceki cilt lekelerinide düzenli şekilde kullandigimda çok faydasını gördüm. Tavsiye ederim.

Bizim mahallede bir bayan evde kendi yapıyor. Bundan 3 hafta önce ben arkadaşımın aracılığı ile aldım. 3 haftadir cildime uyguluyorum. Gerçekten ise yarıyor. Cilt lekelerim için almıştım yeni cilt lekelerini kısa sürede geçiriyor Doğum ve yıllar önceki cilt lekelerinide düzenli şekilde kullandigimda çok faydasını gördüm. Tavsiye ederim.
İçinde civa olan ve daimi kullanıldığında diş bile döken bir üründen bahsediyorsunuz. Bence siz de kullanmayın. Geçici çözüm bunlar. Gidin 50-60 tl ye kozmetik kremleri alın daha iyi

X