Gaziantep'li değilim ama Gaziantep mutfağından yemekler yapıyorum ve beğeniyorumEl yapımı sucukla eminim ki çok daha lezzetli olacaktırGaziantep mutfağını da ben çok severim gerçi sevmeyen mi var Senin çorban da harika canım. Baya emek istiyor. Eline emeğine sağlık
çok değişikmiş,ellerinize sağlık.ilk fırsatta,deneyeceğim.
bu kategori çok iyi oldu.ramazan için,çorba tarifleri alıyoruz.
Farklı bir tarif.
Sunum da harika olmuş ellerine sağlık yarışmada başarılar
Bilmediğimiz bir çorba tarifi ve oldukça leziz görünüyor. Deneyeceğim .
Ellerinize sağlık ve bol şanslarınız olsun
Sucuğu çorbada hiç görmedim de denemedim de
Çok merak ettim
Eline sağlık
Deneyin lütfen :) teşekkürlerSucuklu çorba... Çok değişik gerçekten denemek lazım
Ellerinize emeklerinize sağlık,yarışmada başarılar
Çok lezzetli görünüyor: )
Ellerinize saglik, başarılar dilerim: )
aa değişikmişeline sağlık canım başarılar
Pinkpinim ne yaptın sen ya, olayı aşmışsınellerine sağlık canım, hiç bilmediğim bir çorba ve gerçekten çok lezzetli görünüyor
Sucuga da bayılırım ama çorba içinde hiç denememistim, en fazla kurufasulyeye koyardim ama bu tarifi deneyeceğim
Bu nasıl bir yarışma oldu Yarabbim, herkes harikalar yaratmış, valla yine birsürü denenecek tarif birikti, Ohh miss
Yarışmada başarılar dilerim canım benim
Bu arada not;puantiyeli tabaklarini da beraberinde yerim,cok tatlılar
Bu tarifi ilk defa görüyorum ,denemeye değer doğrusuEllerine sağlık canım, nefis görünüyor.Başarılar
Çok teşekkürler nurcumherkese söylüyorum lütfen sen de dene Umarım beğenirsin Bu arada seni de merakla bekliyoruz bir an önce gel
Off nefis görünüyor.Daha önce sucuklu çorba görmemiştim.Değişikmiş.Eminim çok lezzetlidir.Tabağınız da çok şirin:)Ellerinize sağlık.Başarılar dilerim.
Eminim çok lezzetlidir pinkim,bundan şüphem yok,hele benim gibi sucuk seven birisi zaten affetmezSağol yamuğum prensesimSucuk deyince bi duraksıyor insan ama inan öyle lezzet katıyor ki Mutlaka dene ve bana yorumlarını ilet canım. Çok merak ediyorum
Tabaklar için teşekkür ederimKipanın tabakları. Ben günlük olarak kullanıyorum ama en sevdiğim tabaklarım diyebilirim
İyi dileklerin için sağol kuzumMaksat çeşit olsun, hem de ilk yarışmam olsun diye katıldım. Yoksa yarışma bahane çorbalar şahane yamuğum