Çorbalar Arnavut Çorbası - Şahin Sucuk Sponsorluğunda

El yapımı sucukla eminim ki çok daha lezzetli olacaktır Gaziantep mutfağını da ben çok severim gerçi sevmeyen mi var Senin çorban da harika canım. Baya emek istiyor. Eline emeğine sağlık
Gaziantep'li değilim ama Gaziantep mutfağından yemekler yapıyorum ve beğeniyorum
Çok teşekkür ederim

Bilmediğimiz bir çorba tarifi ve oldukça leziz görünüyor. Deneyeceğim .
Ellerinize sağlık ve bol şanslarınız olsun

Sucuklu çorba... Çok değişik gerçekten denemek lazım
Ellerinize emeklerinize sağlık,yarışmada başarılar

Bilmediğimiz bir çorba tarifi ve oldukça leziz görünüyor. Deneyeceğim .
Ellerinize sağlık ve bol şanslarınız olsun

Çok teşekkürler lisabella, lütfen deneyin ve bana yorumlarınızı iletin O kadar bilinmeyen bir çorbaymış ki cidden merak ediyorum fikirlerinizi iyi dilekleriniz için teşekkürler

Sucuğu çorbada hiç görmedim de denemedim de
Çok merak ettim
Eline sağlık

Teşekkürler
Sucuklu çorba... Çok değişik gerçekten denemek lazım
Ellerinize emeklerinize sağlık,yarışmada başarılar
Deneyin lütfen :) teşekkürler

Pinkpinim ne yaptın sen ya, olayı aşmışsın ellerine sağlık canım, hiç bilmediğim bir çorba ve gerçekten çok lezzetli görünüyor
Sucuga da bayılırım ama çorba içinde hiç denememistim, en fazla kurufasulyeye koyardim ama bu tarifi deneyeceğim

Bu nasıl bir yarışma oldu Yarabbim, herkes harikalar yaratmış, valla yine birsürü denenecek tarif birikti, Ohh miss

Yarışmada başarılar dilerim canım benim
Bu arada not;puantiyeli tabaklarini da beraberinde yerim,cok tatlılar

Bu tarifi ilk defa görüyorum ,denemeye değer doğrusuEllerine sağlık canım, nefis görünüyor.Başarılar

Sağol yamuğum prensesim Sucuk deyince bi duraksıyor insan ama inan öyle lezzet katıyor ki Mutlaka dene ve bana yorumlarını ilet canım. Çok merak ediyorum
Tabaklar için teşekkür ederim Kipanın tabakları. Ben günlük olarak kullanıyorum ama en sevdiğim tabaklarım diyebilirim

İyi dileklerin için sağol kuzum Maksat çeşit olsun, hem de ilk yarışmam olsun diye katıldım. Yoksa yarışma bahane çorbalar şahane yamuğum

Bu tarifi ilk defa görüyorum ,denemeye değer doğrusuEllerine sağlık canım, nefis görünüyor.Başarılar

Çok teşekkürler nurcum herkese söylüyorum lütfen sen de dene Umarım beğenirsin Bu arada seni de merakla bekliyoruz bir an önce gel

Off nefis görünüyor.Daha önce sucuklu çorba görmemiştim.Değişikmiş.Eminim çok lezzetlidir.Tabağınız da çok şirin:)Ellerinize sağlık.Başarılar dilerim.

Eminim çok lezzetlidir pinkim,bundan şüphem yok,hele benim gibi sucuk seven birisi zaten affetmez

Tamam canım yapınca yazarım,muhtemelen ramazanda buradaki birçok tarifi deneyeceğim, senin tarifini yapınca gelir bulurum seni

Ihhhmmm leziz bir çorba daha

Pinkpin eline emeğine sağlık ... Deneme listeme aldım hemen .

Bende baba tarafından Arnavutum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…