Çorbalar Arnavut Çorbası - Şahin Sucuk Sponsorluğunda

Ihhhmmm leziz bir çorba daha :kk77:

Pinkpin eline emeğine sağlık ... Deneme listeme aldım hemen .

Bende baba tarafından Arnavutum . :KK68:

Çok teşekkürler canım:KK68:

Bir arnavut olarak sen de bilmiyorsun demek:dondurma: O zaman bu çorbayı tanıtma şansına sahip olduğum için mutluyum:halay:

Mutlaka dene, arnavut olduğun için damak zevkine uyacağından eminim:kk77:

Ilkkez duydum bu corbayı lezzetlı gorunuyor:kk77::kk77: sucuklu corba benım mınnaklar cok sever tarhanayı onlar ıcın sucuklu yaparım:) ellerıne saglık cnm basarılar:KK200::KK200:

pinkpin canım çorban enfes. Çorbada sucuk nasıl olcak çok merak ediyorum. Ama ben nohut sevmiyorum çrbada. Alternatif ne koyabilirim nohutun yerine?
Ellerine sağlık canım, başarılar dilerim. :KK15::KK36:

Ilkkez duydum bu corbayı lezzetlı gorunuyor:kk77::kk77: sucuklu corba benım mınnaklar cok sever tarhanayı onlar ıcın sucuklu yaparım:) ellerıne saglık cnm basarılar:KK200::KK200:
Çok teşekkürler benicim:KK36: Tarhanada kullanmak da güzel fikirmiş:kk77: mutlaka deneyeceğim. Sucuk çorbaya inanılmaz yakışıyor gerçekten. Bu çorbayı da denersen haber ver olur mu canım?

pinkpin canım çorban enfes. Çorbada sucuk nasıl olcak çok merak ediyorum. Ama ben nohut sevmiyorum çrbada. Alternatif ne koyabilirim nohutun yerine?
Ellerine sağlık canım, başarılar dilerim. :KK15::KK36:

Hoşgeldin colinciğim:KK36:çok teşekkür ederim canım:KK19:

Sucuk bu çorbaya gerçekten inanılmaz lezzet katıyor. Mutlaka denemelisin. Nohut yerine buğday yarması koyabilirsin canım, onunla da güzel olur diye tahmin ediyorum.

Çok teşekkürler canım:KK68:

Bir arnavut olarak sen de bilmiyorsun demek:dondurma: O zaman bu çorbayı tanıtma şansına sahip olduğum için mutluyum:halay:

Mutlaka dene, arnavut olduğun için damak zevkine uyacağından eminim:kk77:

Bizim rahmetli babaanne biraz tembel olduğu için Arnavut yemeklerini pek tanıyamadık .:eek:

Bir halamın pırasalı böreği efsanedir , onu bilirim .

Mutlaka deneyeceğim ... Tekrar başarılar .

denedim, Arpa şehriyeyle yapınca, yayla çorbasının sarımsaklı hali gibi oldu. Ama sucuk fikri harika. Ben çok begendim. Bol tereyağlı naneli ohh miss gibi. :KK36:

Beğenmene çok sevindim colinim:KK36:
Sucuk ne kadar lezzet katıyor değil mi:KK8: Şifa olsun inşallah, afiyet olsun:kk77:

Tarifinizi denedim sucuk yoktu evde sucuksuz olarak cok begendik surekli yaparim artik cocuklar cok begrndi

Ellerine sağlık ablam ♥ Enfess görünüyor :kk77:

X