Gülseren hanım benim izzet yücesoyun eşi işte izzet hocada ol operasyonu eğer olursan

ben düzene girene kdr hem ona gittim hem özele tam düzene girince gitmedm umuttepeye çünki ordan nefret ediyorm izzet hoca için gidiyordum doğumu orda yapmadım

bak doktorları bana sor belki 20 tane doktora gitmişimdir medical parkta yıldız hanım var ona gidebilirsn oda çok iyi ve enson medicalde doğum yaptım ümit hanımda oda çok iyi

çok doktor dolaştım sana en iyilerini yazıyom ddm aklında blunsn kocaelinin neresnden canım tesadüfünde böylesi

izzet hocaya muhakkak göster sonucunu canm faydasını görürsün 2 yıl geçti canm unttm ki testleri hep kan pıhtılaşma genetik test hsg süt hormonu diye bir test vardı c vitamni böyle vitaminli testler vardı hepsne baktırdm s li bir test bu kdr hatırlyrm canm o iğnelern hepsni vuruldum ben 30 haftaya kdr her hafta prolüton depot vuruldm çok faydasını gördüm muhakkak vurul. İğneyide ben şart olarak biliyorm testte çıktıysa muhakkak hergün o iğnenide vurul bir pıhtı atmasıyla bebek ölüyorm benm arkadaşımn 6 aylk bebeği karnında öldü bu sebepten şimdi tekrar hamile hergün iğne kullanıyor 9 ayın içinde