- 16 Mart 2018
- 452
- 375
- 33
İnşallh canım tez vakitte veririm :) senden de bekliyorm artık bekleymesn bizi :)
Canım nasılsın? Ne durumdasın var mı olumlu bir gelişme?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallh canım tez vakitte veririm :) senden de bekliyorm artık bekleymesn bizi :)
Canım şuanlk yok 2 aydır denememe rağmen olmadı amelytşardan sonra kalamıycakmşm gibi geliyor nrmalde 2 gebelğmdede birinde 1 ay kaldm diğerndede 2 ay ve şuanda 2 ay geçti 3 tede kalamazdam doktora gidicem sen nasılsın sende nasıl durumlarCanım nasılsın? Ne durumdasın var mı olumlu bir gelişme?
Canım şuanlk yok 2 aydır denememe rağmen olmadı amelytşardan sonra kalamıycakmşm gibi geliyor nrmalde 2 gebelğmdede birinde 1 ay kaldm diğerndede 2 ay ve şuanda 2 ay geçti 3 tede kalamazdam doktora gidicem sen nasılsın sende nasıl durumlar
İlk ay benmde düzenm şaştı bu ay girdi oda tutmadı nasip diyorm gidicem doktora amaZor ama Pozitif düşünmeye çalış canım inşallah olur 6 ay sonra bile olanlar varmış çünkü. Ama bir doktora gitmende de fayda var bencede ne olur ne olmaz. Umudunu da hiç kaybetme.
Canım ya benim 2 ay adetim şaştı az az bazen yoğun bazen leke durmadı. Ameliyat günü için gittik doktora adetim durmadı diye bu durumu söyleyince hematolojiye yönlendirdi. Kan pıhtılaşması testi falan yaptıracak. "Bu durumda ameliyat yaparsam maazallah kanamayı durduramazsak seni kaybederiz ameliyatta.Bu bir kesinleşsin ona göre operasyon planlayalım" dedi. Pazartesi'ye gitme planımız var. Tahlil vereceğim 20 güne ancak çıkıyormuş sonuçlar. benim durumlar iyice karıştı anlayacağın![]()
İlk ay benmde düzenm şaştı bu ay girdi oda tutmadı nasip diyorm gidicem doktora ama
20 güne neden canm eğitim araştırmasna git 3 5 güne veriyor bildiğm kadaryla ilk önce sen sağlğna kavuş öle amelyt ol tabi senin hayatın önemli ve herşeyn zamanı var canm nasip işte demekki zamanı gelmemiş
Evet benm mahvolmş durumda reglim düzenliydi 2 aydır ilkkez şaştı şimdi düzene giriyor yavaştan bakalm bu ay ümitlym ama nolcm bilememRahimle oynandıkça ilaçlar kullandıkça daha da mahvoluyor sanki düzen canım ya. Sabret Rabbim bizi ve bizim gibi bekleyenleri de en güzel şekilde ödüllendirir inşallah.
Araştırma hastanesine gideceğim canım doktorum orayı tavsiye etti. Jinekolog 20 günde çıkıyor sonuçlar dedi hematolog ne diyecek bakalım. Nasip tabi doktora gittiğimden beri düşünüyorum şu ana kadar gebe kalsa idim ve pıhtılaşma varsa maazallah kötü sonuçlansa idi daha kötü olurdu. Gittiğim doktorlar hiç söylememişti bunları. Vakti gelir inşallah bir an önce çok istiyoruz kucağımız boş kalmasın inş canım
Evet benm mahvolmş durumda reglim düzenliydi 2 aydır ilkkez şaştı şimdi düzene giriyor yavaştan bakalm bu ay ümitlym ama nolcm bilemem
Araştırma daha iyi bu konuda canm profsre gidersen daha iyi olur senin için bebek kaybetmekte cok zor durum Allah kmseye vermesin gelir elbet canm merk etme dua et ve Allaha bırak o zaman herşey çok güzel olucak
Dedi artık prıblem yok herşeyi düzelttm istedğin zaman yapabilrsin dedi 1 sene olmazsa gel ddi ama ben o kadar beklemek istemyrm bu aydan snra giderm evet kürtaj olmakta zor daha iyi yapmşssn cnm kfanı dağtmakta bende öle yapıyrm yoksa zaman geçmez inşallah canm senin içinde cok güzel olur herşey biran önce alırsn bebeğini kucağnaRahmin toparlanma sürecinden olabilir belki canım şaşması. doktor bunkojıda birşey söylemiş miydi ameliyat olduğun zaman?
Eminim olmamasından daha kötü bir durumdur kaybetmek Allah düşmanıma dahi yaşatmasın. Kafadan atılmıyor ama işe verdim kendimi biraz daha iyi hissediyorum öyle olunca. Sende meşgale bul canım kendine terapi gibi olur. İnşallah birgün herşey çok daha güzel olur.
Merhaba. Ben evlenince öylesine kontrole gitmiştim. Doktor arkuat uterus olduğumu söyledi. Engel olmaz dedi. Hamile kalmak istediğimde de hemen hamile kaldım. İki kere düşük yaptım ama onunla alakalı değil dediler. Zaten baştan beri şekilleri düzgün değildi keselerin. Hiç bir tedavi olmadım. Kızım var şimdi. 2 yaşında olacak.Arkadaslar 1 hafta önce hsg cektirdim sonuçta rahim şekil bozukluğu olduğu soylendi artuar uterus imiş çok kararsız kaldım işlem yaptırıp yaptirmamakta benim gibi olup da normal hamile kalıp doğum yapan var mı paylasirsaniz çok sevinirim.
Arkadaslar 1 hafta önce hsg cektirdim sonuçta rahim şekil bozukluğu olduğu soylendi artuar uterus imiş çok kararsız kaldım işlem yaptırıp yaptirmamakta benim gibi olup da normal hamile kalıp doğum yapan var mı paylasirsaniz çok sevinirim.
[/QUOTE
Canım ben evlendkten sonra 2 kere hamile kaldım 2 side düştü karından kesem görünmüyordu vajinal görünüyordu bı rahim şeklinden dolayıydı 2 düşükten sonra rahim operasyonu oldum sonrasında hamile kaldım ve doktora gittiğimden daha küçüktü karnımdan bebek göründü çok şaşırmıştım sonrasında zor bir hamilelk geçirdim ama değdi şimdi kızım nasipse 2 gün sonra 9 aylık olucak demem o ki İyiki amelyat olmuşum iyiki düzelttirmişim birdahaki düşüğü kaldıramazdım benm fikrim olsan daya iyi olur ama tabikide sen karar vericeksinno ayrı
Ohh ne güzel maşallah sağlıkla al kucağına bebeğiniKızlar bende var arkuat uterus problemi. Hamile kalırken sorun yaşamadım. Hamileliğimde de pek yaşamıyorum. Sadece erken doğum riski vardı kasilmalarim çok yoğundu ve progestan ilacı ile bu durumu dengeledik. Bebeğim de çok şükür gayet iyi.![]()