- 22 Kasım 2016
- 126
- 38
- 98
Merhaba arkadaşım bi kaç hafta önce yaşadıklarımı tarif etmişsin sanki bende hsg çekildim banada üstten basık dedi ve histeroskopi önerdi benim eşimde de sperm hareket düşüklüğü var bu işlem için çok düşündüm çünkü bi kızım var sosunsuz bir hamilelikle normal kiloda dünyaya gelen doktora bunu söylediğimde tesadüf olmuş dedi bi hemşire arkadaşımla konuştum aynı şekilde onda da vardı bu problem onun sorun olmayacağını söyledi sonra instagramdan dm den ismini vermek istemiyorum bi doktora sonuçlarımı gönderdim sağolsun cevap verdi hiçbir sorun gözükmüyor işlemi yaptırmadan tüp bebeğe başlayabilirsiniz dedi şimdilik bu işlemi yaptırmayı düşünmüyorum biraz daha bekleyip başlıycaz tedaviyecanım merhaba konu açılalı baya olmuş ama sormak istedim, bende geçen hafta hsg çektirdim tüplerde bir sorun yok ama doktor rahmin çok hafif üstten basık dedi kalp şeklinde dedi ve önümüzdeki ay kamerayla rahim içine bakalım dedi ben bunu yaptırıp yaptırmamakta kararsz kaldım, birazda korkuyorum bizim sorunumuz %90 eşimle ilgili zaten eşimde sperm azlığı ve hareketsizlği var olanşarında yapısı bozuk bir işe yarmaz dedi doktor ben napayım kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim![]()