Evet canım oldum ameliyatımı 25 gün önce riske atamadm tekrar düşük yaşarım diye sen oldunmu peki ameliytCanım ben rahim şekil adını bilmiyordum konu adı dikkatimi çekti baktım resmine benim rahim şeklide üstten basık yani arcuat uterusmuş. Ameliyat olmuştun değil mi sen?
Yok olmadım ama ay başında doktora gideceğim nasipse duruma göre belli olacak bakalım. Az önce başka konu üzerinden yazışmıştık :)Evet canım oldum ameliyatımı 25 gün önce riske atamadm tekrar düşük yaşarım diye sen oldunmu peki ameliyt
Eğer ameliyat derseler hiç vakit kaybetmeden ol canım vakit kaybetme biliyorm canm hatırlıyorum konuştk :)Yok olmadım ama ay başında doktora gideceğim nasipse duruma göre belli olacak bakalım. Az önce başka konu üzerinden yazışmıştık :)
Eğer ameliyat derseler hiç vakit kaybetmeden ol canım vakit kaybetme biliyorm canm hatırlıyorum konuştk :)
Aynen öle kafan rahatlar dersn en azından ben elimden geleni yaptm diye ben şimdi sonraki süreçlere odaklndm bakalm nolck :) sende biran önce ol ve sonrasna bak amelyt olncada bilgilendir beni hamile kalırsan da bilgilendr bakalm nasıl geçcek süreçlermz bilmek isterim canm :) inşallah iyi geçerÖyle düşünüyorum canım bende. Aklımızda kalacağına olsun gitsin sonraki süreçte neler olacaksa onları yaşayalım inşallah
Aynen öle kafan rahatlar dersn en azından ben elimden geleni yaptm diye ben şimdi sonraki süreçlere odaklndm bakalm nolck :) sende biran önce ol ve sonrasna bak amelyt olncada bilgilendir beni hamile kalırsan da bilgilendr bakalm nasıl geçcek süreçlermz bilmek isterim canm :) inşallah iyi geçer
İnşallh canım tez vakitte veririm :) senden de bekliyorm artık bekleymesn bizi :)İnşallah canım:) Bende hayırlı ve çok güzel haberlerini bekliyorum canım. İnşallah daha fazla bekletmez bebişlerimize bizi.
Canım nette bende okudum engel değil diyor ama benö 2 düşük olunca ben mecbur yaptırdm senin çocuğn varsa belki senin sorun değildir ama iyi bir doktora git öle karar ver naapmak istediğine kızına hamileyken kanama filan geçirdinmi pekiMerhaba arkadaşlar Salı günü hsg çekildim tüpler açık hafif uterus arcautus yazıyor raporda. Doktor histeroskopiyle düzeltme yapalım dedi ama benim 8 yaşında bir kızım var ne hamile kalmada ne hamilelik sürecinde bir sorun yaşamadım bunu doktora söyledim tesadüf olmuş dedi internetten biraz araştırdım gebe kalmaya engel teşkil etmez yazıyor ben bu işlemi yaptırmakta çok kararsızım
Rahat geçtiyse canm amelytlık bir durumun yoktur herhalde tedavi derken ? Şuanda hamilemi kalamıyorsnCanım yapısal bişey bu doğuştan yani sonradan darlaşacak hali yok herhalde çok şükür Hamile kalmada sorun yaşamadım hamilelik sürecimde çok rahat geçmişti zaten raporda hafif uterus arkuatus yazıyor doktorlar tedavi öncesi biraz kırpmak istiyor sanırım ya aslında bu konu dışında doktoru sevdim zaten hatay dayım fazla seçeneğimde yok rahim filmi çekildim bakalım belki kendiliğinden olur dedi karışıkmı yazdım bilmiyorum
Anladm canm inşallah tez vakitte hamile kalırsında tüp bebeğe gerek kalmaz ilkinde kalıp 2 de kalamamana ne diyor doktorEwt cnm ikinci çocuğuma gebe kalamıyorum eşimin sperm ileri hareket biraz düşük çıktı bu ay rahim filminin etkisiyle belki kalırsın önümüzdeki ay yapacağımız işlem sonrası da kalabilirsin olmazsa sperm değerlerine bakıp tüp bebeğe yönleniriz dedi eşime ve bana promen prowomen verdi onları kullanıyoruz bide d vitaminim düşük çıktı d-vit kullanıyorum
Amin inşallah cannım hiç kafana takma tıp o kdar ilerlediki kalırsın önemli olan iyi bir doktor bul ve Allaha bırak en iyisini bilir :)İnşallah canım sende kalırsın iki yıl önce bide kimyasal gebelik yaşadım şu sebepten diye bişey demedi kimse şimdiye kadar ama tahminim sperm ileri hız düşük o yüzden olmuyor
Amin inşallah canım sende aynı şekilde nasıl bir işlem peki zor mu ücret olarak 1500 dedi doktor bize siz ne kadar ücret ödedinizAmin inşallah cannım hiç kafana takma tıp o kdar ilerlediki kalırsın önemli olan iyi bir doktor bul ve Allaha bırak en iyisini bilir :)
Canm ben üniverste hastanesnde oldum prof doktor vardı kürtajıda ona yaptrmştm muane parası 122 özet anestesi 102 ve birde ameliyatıma profösr girdiği içinde 500 tl verdm birde yatak ücreti 90 tl o kdr :) fazla uzun yazdm ama bilgin olsun diye iyi bir profsre yaptır amelytını hataya glmez bu amelyt bana laparoskopi+histeroskopi yapıldı doktor dedi hsg de cok az görünüyordu septm ama ameliyatta bayağa derin gördm hepsini aldım bitti dedi yumurtalklarn cok güzel başka bir sıkıntı yok dedi artık Allahn iznyle birşey olmaz bebeğine dedi :) korunmada vermedi yapbilirsn istedğin zaman dedi laparoskopi acıttı canımı ama sen sadece histeroskopi olucaksan hiç korkma o acımıyor ama laparoskopi beni mahvetti krnmda delik dkişler zordu ama değer sonunda güzel birşey var ve 1 hafta snra herşeyi unutuyrsn :)Amin inşallah canım sende aynı şekilde nasıl bir işlem peki zor mu ücret olarak 1500 dedi doktor bize siz ne kadar ücret ödediniz
canım merhaba konu açılalı baya olmuş ama sormak istedim, bende geçen hafta hsg çektirdim tüplerde bir sorun yok ama doktor rahmin çok hafif üstten basık dedi kalp şeklinde dedi ve önümüzdeki ay kamerayla rahim içine bakalım dedi ben bunu yaptırıp yaptırmamakta kararsz kaldım, birazda korkuyorum bizim sorunumuz %90 eşimle ilgili zaten eşimde sperm azlığı ve hareketsizlği var olanşarında yapısı bozuk bir işe yarmaz dedi doktor ben napayım kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirimarkadaşlr arkuat uterus rahime sahip olup hiç bir işlem yaptırmadan normal sağlıklı bebek dünyaya getiren varmı ? Yada nasış bir tedavi yöntemi uyguladınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?