kızlar eski konumu okuyanlar bilir (yüzsüzlük diz boyu yaptıklarını unutmadım adlı konu)
önce onu okuyup bu konuda yorum yapıp bana yardımcı olurmusunuz lütfn..
böyle asalak insanlardan nefret ediyorum!
buhiç ama hiç sevmediğim dayım yaklaşık 1 ayı geçkin oldu şehir dışına çalışmaya gitti..
bizde o sırada başka bir yere taşındık ama eski evimizden baya uzak bir yer..
buda kendi evine gitmeden önce internet aldı bilgisayar aldı..
yani kendi evinde yokken sabahlara kadar bizde giriyodu internete (40yaşında!!!)
neyse soruma geliyim..
bu adam perşembe günü işten dönücek bulunduğumuz şehire..
e tabi şak diye buraya damlıycak..
yine annemin eşi falan ısrar edicek burda kal diye..ee bu evimiz çok büyük..
burda rahatça kalabilir..bide benim odamın balkonu da çok büyük ve manzarası falan çok güzel..
eminim sabahlara kadar orda durcak ben çıldırcam snirden..
ve asıl bombaya geliyim benim için ..
dün yengemle konuşurken bir şey öğrendim..bu sevmediğim dayım öbür dayıma(yengemin eşi) bir şeyler söylemiş..
ben orda boşuna kalmıyorum..yiycekleri içecekleri alıyorum param bitti orda harcadım hep(orası diye bizim evi kasdediyo)
sonra demiş ki ablam(benim annem) ilk eşinden ne diye boşandı bu yeni eşi (annemin eşi)
daha beter çıktı benden kiralarını vermemişler istediler vermedim ablama da kızdım madem bakamıcaktı niye evlendin diye diyomuş..
ya annemin eşi bu adama öyle iyilikler yaptı ki..anlatamam..ve bu söylediklerinin çoğu yalan..
sadece bi kere pazara gitmişti..ozamanlarda durumu kötüydü ki kalıyosa almak zorunda zaten..
Ben bunları anneme anlattım..aman diyo geçiyo..kardeşi sonuçta..ama benim ne düşündüğümü ondan ne kadar nefret ettiğimi bilmiyo bilmek istemiyo..bana yaptıklarını kendisi de çok iyi biliyo..
annemin eşinin onu evinde günlerce yatırmadan önce kendine söylenenlerden haberi olması gerekiyomu sizce?söylesem zararlı ben mi çıkarım?siz olsanız ne yapardınız..
bu arada:
eğer bu sevmediğim dayım hakkında bir şey söylersem annemin eşine oda yüzleşmeye kalkarsa
yengemin söylediği ortaya çıkmaması lazım ki diğer dayımla aram bozulmasın..
komşulara söylemiş desem inandırıcı olur mu?ki söylemelimiyim?
o müthiş yorumnlarınızı bekliyorum
şimdiden teşekkür ederim..
önce onu okuyup bu konuda yorum yapıp bana yardımcı olurmusunuz lütfn..
böyle asalak insanlardan nefret ediyorum!
buhiç ama hiç sevmediğim dayım yaklaşık 1 ayı geçkin oldu şehir dışına çalışmaya gitti..
bizde o sırada başka bir yere taşındık ama eski evimizden baya uzak bir yer..
buda kendi evine gitmeden önce internet aldı bilgisayar aldı..
yani kendi evinde yokken sabahlara kadar bizde giriyodu internete (40yaşında!!!)
neyse soruma geliyim..
bu adam perşembe günü işten dönücek bulunduğumuz şehire..
e tabi şak diye buraya damlıycak..
yine annemin eşi falan ısrar edicek burda kal diye..ee bu evimiz çok büyük..
burda rahatça kalabilir..bide benim odamın balkonu da çok büyük ve manzarası falan çok güzel..
eminim sabahlara kadar orda durcak ben çıldırcam snirden..
ve asıl bombaya geliyim benim için ..
dün yengemle konuşurken bir şey öğrendim..bu sevmediğim dayım öbür dayıma(yengemin eşi) bir şeyler söylemiş..
ben orda boşuna kalmıyorum..yiycekleri içecekleri alıyorum param bitti orda harcadım hep(orası diye bizim evi kasdediyo)
sonra demiş ki ablam(benim annem) ilk eşinden ne diye boşandı bu yeni eşi (annemin eşi)
daha beter çıktı benden kiralarını vermemişler istediler vermedim ablama da kızdım madem bakamıcaktı niye evlendin diye diyomuş..
ya annemin eşi bu adama öyle iyilikler yaptı ki..anlatamam..ve bu söylediklerinin çoğu yalan..
sadece bi kere pazara gitmişti..ozamanlarda durumu kötüydü ki kalıyosa almak zorunda zaten..
Ben bunları anneme anlattım..aman diyo geçiyo..kardeşi sonuçta..ama benim ne düşündüğümü ondan ne kadar nefret ettiğimi bilmiyo bilmek istemiyo..bana yaptıklarını kendisi de çok iyi biliyo..
annemin eşinin onu evinde günlerce yatırmadan önce kendine söylenenlerden haberi olması gerekiyomu sizce?söylesem zararlı ben mi çıkarım?siz olsanız ne yapardınız..
bu arada:
eğer bu sevmediğim dayım hakkında bir şey söylersem annemin eşine oda yüzleşmeye kalkarsa
yengemin söylediği ortaya çıkmaması lazım ki diğer dayımla aram bozulmasın..
komşulara söylemiş desem inandırıcı olur mu?ki söylemelimiyim?
o müthiş yorumnlarınızı bekliyorum
şimdiden teşekkür ederim..