• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkanızdan yapılan dedikoduyu bilmek istermiydiniz??

silenzio

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
1.956
28
0
Eskişehir
kızlar eski konumu okuyanlar bilir (yüzsüzlük diz boyu yaptıklarını unutmadım adlı konu)
önce onu okuyup bu konuda yorum yapıp bana yardımcı olurmusunuz lütfn..
böyle asalak insanlardan nefret ediyorum!
buhiç ama hiç sevmediğim dayım yaklaşık 1 ayı geçkin oldu şehir dışına çalışmaya gitti..
bizde o sırada başka bir yere taşındık ama eski evimizden baya uzak bir yer..
buda kendi evine gitmeden önce internet aldı bilgisayar aldı..
yani kendi evinde yokken sabahlara kadar bizde giriyodu internete (40yaşında!!!)
neyse soruma geliyim..
bu adam perşembe günü işten dönücek bulunduğumuz şehire..
e tabi şak diye buraya damlıycak..
yine annemin eşi falan ısrar edicek burda kal diye..ee bu evimiz çok büyük..
burda rahatça kalabilir..bide benim odamın balkonu da çok büyük ve manzarası falan çok güzel..
eminim sabahlara kadar orda durcak ben çıldırcam snirden..
ve asıl bombaya geliyim benim için ..
dün yengemle konuşurken bir şey öğrendim..bu sevmediğim dayım öbür dayıma(yengemin eşi) bir şeyler söylemiş..
ben orda boşuna kalmıyorum..yiycekleri içecekleri alıyorum param bitti orda harcadım hep(orası diye bizim evi kasdediyo)
sonra demiş ki ablam(benim annem) ilk eşinden ne diye boşandı bu yeni eşi (annemin eşi)
daha beter çıktı benden kiralarını vermemişler istediler vermedim ablama da kızdım madem bakamıcaktı niye evlendin diye diyomuş..
ya annemin eşi bu adama öyle iyilikler yaptı ki..anlatamam..ve bu söylediklerinin çoğu yalan..
sadece bi kere pazara gitmişti..ozamanlarda durumu kötüydü ki kalıyosa almak zorunda zaten..

Ben bunları anneme anlattım..aman diyo geçiyo..kardeşi sonuçta..ama benim ne düşündüğümü ondan ne kadar nefret ettiğimi bilmiyo bilmek istemiyo..bana yaptıklarını kendisi de çok iyi biliyo..
annemin eşinin onu evinde günlerce yatırmadan önce kendine söylenenlerden haberi olması gerekiyomu sizce?söylesem zararlı ben mi çıkarım?siz olsanız ne yapardınız..

bu arada:
eğer bu sevmediğim dayım hakkında bir şey söylersem annemin eşine oda yüzleşmeye kalkarsa
yengemin söylediği ortaya çıkmaması lazım ki diğer dayımla aram bozulmasın..
komşulara söylemiş desem inandırıcı olur mu?ki söylemelimiyim?

o müthiş yorumnlarınızı bekliyorum:71:

şimdiden teşekkür ederim..

bence sakın karışma yoksa haksız sen olursun annene söylemişsin gerekeni o yaparsa yapar zaten sonradan pişman olma:19::18:

bence sakın karışma yoksa haksız sen olursun annene söylemişsin gerekeni o yaparsa yapar zaten sonradan pişman olma:19::18:

hayır gerekeni falan yapmaz..kardeşinin açığını vermez kimseye..
ben söylemeliyim aslında çünkü artık o adamın bana yaptıklarını hazmedemiyorum ve burda kalmasını istemiyorum sinir hastası olucam onun yüzünden!!!:47::47:

Diğer konuyu okumuştum ben hatırlıyorum....
Ne dayıymış Allah düşman başına vermesin

Peki dayın döndüğünde size gelceği kesin mi?
Eğer kesinse söyle bence nolcaksa olsun
Yoksa sen sinirden gidiceksin yani......

Diğer konuyu okumuştum ben hatırlıyorum....
Ne dayıymış Allah düşman başına vermesin

Peki dayın döndüğünde size gelceği kesin mi?
Eğer kesinse söyle bence nolcaksa olsun
Yoksa sen sinirden gidiceksin yani......

kesin canım..kendi evinde yine 1 gün kalır bizde 1 hafta..kendi evine de göstermelik gider..(kendi evi dediğim anneannemlerde kalıcak evinide boşalttı)

evet kesinlikle valla allah kimseye böyle insanlarla karşılaştırmasın yani..
sinirlerim bozuldu..
böyle insanlarda hep beni buluyo..anneme söyledim aldırış etmedi..
ama söyliycem artık evet nolcaksa olsun..hem annemin eşine seni düşündüm yani haberin olsun diye yoksa söylemezdim demeyi düşünüyorum:84:

Diğer konunu da okudum bence dayına direk dal :52:, sabredilcek gibi değil

kiralık katil mi tutsam:23:
yahu adam diğer dayımın karısının(yengemin) üstüne bile bak seni döverim diye yürüdüde kimse bişeycik demedi..birinin haddini bildirmesi gerek artık ona..

Ama bence bu sen olmamalısın, ben de çok daha küçük bi olayda ailemden birine diklendim ama haklıydım, olay büyüdü de büyüdü.. Ben sonra keşke yapmasaydım dedim yani, gerçi yaşım da küçüktü ama... Neyse.

Dayın yüzsüz biri, uğraşmakta zorlanırsın. Sonra gene sizde kalır falan sonuçta annenle arası iyi, daha zor tahammül edersin..

Başarabiliyosan hiç takma, ya da annenin eşiyle konuş kalmasını istemiyorum de sizde fazla kalmasın..

kesin canım..kendi evinde yine 1 gün kalır bizde 1 hafta..kendi evine de göstermelik gider..(kendi evi dediğim anneannemlerde kalıcak evinide boşalttı)

evet kesinlikle valla allah kimseye böyle insanlarla karşılaştırmasın yani..
sinirlerim bozuldu..
böyle insanlarda hep beni buluyo..anneme söyledim aldırış etmedi..
ama söyliycem artık evet nolcaksa olsun..hem annemin eşine seni düşündüm yani haberin olsun diye yoksa söylemezdim demeyi düşünüyorum:84:

Evet dersin senin için söyledim yoksa bu zamana kadar sabretttim sustum yine susurdım de...
Bunlara rağmen eve alırsa da....kendi odana girmesine izin verme..ne hakla gircek

Evet dersin senin için söyledim yoksa bu zamana kadar sabretttim sustum yine susurdım de...
Bunlara rağmen eve alırsa da....kendi odana girmesine izin verme..ne hakla gircek

o hak hukuk bilmez ki ben bi sigara içiyim diye girer..
bende balkondan çıkcak diye rahat rahat uyuyamam..
ne diyebilirim girmemesi için şöyle hiç bişey söyleyemesin?? :47:

Ama bence bu sen olmamalısın, ben de çok daha küçük bi olayda ailemden birine diklendim ama haklıydım, olay büyüdü de büyüdü.. Ben sonra keşke yapmasaydım dedim yani, gerçi yaşım da küçüktü ama... Neyse.

Dayın yüzsüz biri, uğraşmakta zorlanırsın. Sonra gene sizde kalır falan sonuçta annenle arası iyi, daha zor tahammül edersin..

Başarabiliyosan hiç takma, ya da annenin eşiyle konuş kalmasını istemiyorum de sizde fazla kalmasın..

ya başaramıyorum tahammül edemiyorum..
ve öyle ki annim eşinin arkasından konuşuyo..
sonra annemin eşine bizim hakkımızda bunları çok şımartıyosun diye dedikodumuzu yapıyo..
ve gidip annemin eşinin hakkında dedikodu yapıyo..
bu adama susulur mu:50:

o hak hukuk bilmez ki ben bi sigara içiyim diye girer..
bende balkondan çıkcak diye rahat rahat uyuyamam..
ne diyebilirim girmemesi için şöyle hiç bişey söyleyemesin?? :47:

Hani deki orası benim odam sonuçta uygun olmayabilirim...Dağnık olabilir..
Gerçi onuda anlamaz gibi geliyo ama.....

ya başaramıyorum tahammül edemiyorum..
ve öyle ki annim eşinin arkasından konuşuyo..
sonra annemin eşine bizim hakkımızda bunları çok şımartıyosun diye dedikodumuzu yapıyo..
ve gidip annemin eşinin hakkında dedikodu yapıyo..
bu adama susulur mu:50:

Canım sus demiyorum ama ortalığı da birbirine katma.

Annenin eşine sizi konuştuğuna göre, onu da başkalarına konuşabilceğini annenin eşi tahmin edebilir çok zor değil yani.Hani onla aran iyiyse bence ona anlat ama dayına söylemesin sadece ilişkisine mesafe koysun

Sen sadece yeri geldiğinde haklarını savun. Odana girmemesi lazım yani ne olursa olsun genç kızsın. Kilit falan yok mu kilitle gitsin kapını. Yüzgöz olma bence..

Hani deki orası benim odam sonuçta uygun olmayabilirim...Dağnık olabilir..
Gerçi onuda anlamaz gibi geliyo ama.....
anlamaz dailkinden böyle derim..
anlamazsa da artık büyük bi kavga gerekli yeter yani..:47:

Canım sus demiyorum ama ortalığı da birbirine katma.

Annenin eşine sizi konuştuğuna göre, onu da başkalarına konuşabilceğini annenin eşi tahmin edebilir çok zor değil yani.Hani onla aran iyiyse bence ona anlat ama dayına söylemesin sadece ilişkisine mesafe koysun

Sen sadece yeri geldiğinde haklarını savun. Odana girmemesi lazım yani ne olursa olsun genç kızsın. Kilit falan yok mu kilitle gitsin kapını. Yüzgöz olma bence..

öyle bir rol yapıyo ki sanki dünya da ondan iyisi yok..
tahmin eder mibilemiyorum yani bu yüzden..annemin eşine iyi niyetli şekilde söyliyim..
onla yüzyüze gelmek istemiyorum daha fazla söyleme diyim??
öyle olurmu:18:
kilit varda..aynen şöyle bağırır kııızzz açç kapıyı bakalımm yeni odan nasılmış der girer balkon sefası yapar artık..sinir olmakta haksızmıyım ya bu adama:47:
başkası olsa çoktan büyük bi kavga daha etmişti yani:47:

[öyle bir rol yapıyo ki sanki dünya da ondan iyisi yok..
tahmin eder mibilemiyorum yani bu yüzden..annemin eşine iyi niyetli şekilde söyliyim..
onla yüzyüze gelmek istemiyorum daha fazla söyleme diyim??
öyle olurmu:18:
kilit varda..aynen şöyle bağırır kııızzz açç kapıyı bakalımm yeni odan nasılmış der girer balkon sefası yapar artık..sinir olmakta haksızmıyım ya bu adama:47:
başkası olsa çoktan büyük bi kavga daha etmişti yani:47:
Anlaşıldı senin canın sıkı bi kavga etmek istiyo yapcak bişey yok:9:

Evet önce annenin eşine söyle, sonra gelirse size odanı kilitle çağırırsa duymamış gibi uyuyo gibi yap, üstelerse işteeee ordaaaa patlat kavgayı hem durumunda haklı olursun yani...

evet canım hemde ne kavga istiyo anlatamam:47:
ya yine sessiz kalıp bişey diyememekten korkuyorum..kendime de sinir oluyorum o salakada sinir oluyorum afedersiniz çok sinirliyim offf yarın geliyo işte..hemen gelir artıkevi gibi..
annemin eşide telefonda şaka yapıyo zaten gell gell odan hazır diye..
allahım ya..anlatmassam bu adamdan soğumaz kimse gerçek yüzü bilinmeli:50:

Canım, bu adamın şehir dışı görevi bitti mi?
İzinli mi geliyor, yoksa temelli mi dönüyor?
Annenin eşine de şaşırdım, insan sıkılmaz mı böyle uzun süreli misafirden?

Canım, bu adamın şehir dışı görevi bitti mi?
İzinli mi geliyor, yoksa temelli mi dönüyor?
Annenin eşine de şaşırdım, insan sıkılmaz mı böyle uzun süreli misafirden?

temelli dönüyr canım..
belki en erken 3 ay sonra yine gider 1aylığına yine gelir bize!
bende anlamadım canım..
ben olsam istemem zaten dayım olduğu halde istemiyorum..bana yapılanı da biliyor herkez ama neden bana hakaret gibi günlerce kalınmasına izin verliyor..
işte ben sessiz kalıp bişey söylemedikçe olanları unuttum sanılıyor.:47:.

odanın kapısını kitlersin, kapıyı çalan olursa hiç cevap vermezsin ertesi sabah bişey söylerlerse uyuyordum diyip geçiştirirsin.
kapıda kilit yoksa dayın gelmeden yaptır bi tane, olsun bitsin.
allah sabır versin.

odanın kapısını kitlersin, kapıyı çalan olursa hiç cevap vermezsin ertesi sabah bişey söylerlerse uyuyordum diyip geçiştirirsin.
kapıda kilit yoksa dayın gelmeden yaptır bi tane, olsun bitsin.
allah sabır versin.
ya aslında mesele sadece oda da değil..
geçmişte bana yaptığı şeyleri unutmuş benim bulunduğum ortamda günlerce kalıyr..
annemin eşi işine gidiyr..bu adam bizim evde..e ben banyoya giricem..istediğim gibi dolaşıcam evde..
yok anlayışı kıt adam..

Back