Arkamdan çevrilen planlar, aileci eş ve kv

Ee ortada ortak edinilen bir mal yok anladigim kadariyla. Hangi mali sizden kaciracak ki bu adam? Altinlar zaten sizdeymis, bu iyi.esiniz omurgasiz bir adam. Siz ne karisiyorsunuz bizim isimize diyemiyor kimseye. Yok amca yok yenge. Herkes mudahil olmus masallah. Cok fazla yuzgoz olunmus. Bu saatten sonra evliliginizin oluru yok gibi. Devam etmek istiyor ama hala bir seyleri ispat pesinde onu bunu ariyor. Milleti birakalim biz kendimize bakalim diyemiyor. Bu adamin annesiyle aizin aranizda denge kurabilmesi de mumkun gozukmuyor. Yollarinizi ayirin derim.

Böyle aile olmaz olsun böyle koca da olmaz olsun ne malları ne paraları der bosarim o adami sonra da canı cehenneme.

Bu kadar aileci annesinin ağzına bakan bir adamın değişeceğini sanmıyorum
Siz görüşmezseniz o görüşür
Birde siz huzur vermez görüşmüyorsunuz diye

Mal kaçırma konusuna gelince ateş olmayan yerden duman çıkmaz diyorum

Tüm mallara tedbir koydurtur yarısını alır boşardım o herifi. Üstümdeki daireler iş bilmem neler iş ömür boyu ödesin dursun. Allahım bu kaynanalar düşman başına yarabbim.

Mesaj yazan herkese teşekkür ediyorum. Boşanma kararimi yarın uygulamaya koyuyorum Ama karsimdakilerin insan olmadığı da bir gerçek. Şu durumda bana ya da meslegime zarar verecek bir şey yapmazlar inşallah. Yani eş kişisi zaten benim peşimi bırakacak bir insan değil. Şuanda mesleğim var ogretmenim, hayatımı yeniden kurabilirim. Ama o ailesini karşısına alamayacak ve bana da yeni bir hayat kurdurmak istemeyecek bir insan. Kaldı ki bugüne kadar ailesiyle yaşadığım konuların da intikamını alacak bir tip. Bu yüzden malları üstünden kacirir bunun için birkaç sene uğraşır. Sonrasında üstünde bir şey kalmayınca çekişmeliye döndürür. Yıllar geçer benim yaşım olur 40. Onların kafasına göre o saatten sonra intikam alınmış oluyor çünkü hayatım zehir olmuş oluyor. O yüzden yarın uygulamaya koyuyorum

Çok fazla şüphem var. Böyle ömür geçmez ama mesleğime bir zarar verirler mi onu bilmiyorum. İntikamcı ve kindarlar o yüzden güzellikle bitirme taraftarıyım. Malları da onların olsun Allahlarindan bulsunlar.

Biraz içimin ferahlamasina ihtiyacım var.

Kesinlikle bunu yapın. Başkasının malını tabiki de almayı istemezsiniz ama en azından eşinizi bir korkutun. Şartlarımızı yerine getirir. Hemen yarin tedbir koydurun. Ben arkadaşınızın anlattıklarına inandım. Dikkatli olun.

Allah yardimcin8z olsun. Mesleğinize nasıl zarar verebilirler? Yapamazlar. Siz de dikkatli olun yine de.

Teyzemde aynısını dedi. Benle uğraşır hayatımı zehir eder dedi. Onun olsun dedi, anlaşmalı boşadı. 48 yaşındaydı. Adam önce teyze üstüne olan elektriği ödemedi,haciz gönderdi. Üstüne manevi tazminat davası açtı 100 bin liralık. Hala mahkemelikler. Lanet olsun , donuna kadar alıp üstüne bir de dövdürseydim keşke diyor şimdi. Üstelik pislik teyzemi 3 kadınla aldattığı için boşandılar o kadar da yüzsüz. Kusura bakmayın ama sizin karaktersizden de benzer bir performans bekliyorum ben.

valla arkamdan iş çevirecek bende bunu duyacam

hemen mallara tedbir koydurur herşeye ortak çıkardım

bırak ondan sonra onlar senın kapına köpek olsunlar

Aynen böyle yapın. Bu çirkeflerden bir an önce kurtulup, hayatınızı kurtarmak için anlaşmalı boşanın. Takılar zaten sizdeymiş. Gerisini Allah'a havale edin.

Boyle sinsi bir ailenin üzerindeki malların hepsini alacaksın ,sonrada satıp KANARYA VE GÜVERCIN SEVENLER DERNEGİ ne bağış yapıp ,makbuzunuda kuryeye verip evlerine göndereceksin.

Evlilikten sonra edinilen herhangi bir araba, taşınmazınız yok anladığım kadarıyla. Ablasının ve amcasının evleri üzerinde hak talep etmekte haksızlık olur. Altınlarınız varsa onları talep edin derim. Ama eşinizin seviyorum demesine aldanmayın. Seven adam eşini 3 ay arayıp sormamazlık yapmaz. Çözüm için uğraşır, onun bunun sözüyle hareket etmez. Edersede sonu yalnızlık olur. Bence fikrinizden dönmeyin, siz bir evlilik yapmış ama yuva kuramamışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…