Arkamdan çevrilen planlar, aileci eş ve kv

Bu yüzden tedbir nafakası koyuluyor diye biliyorum. Annem hata yaptı koydurmadı şuan ortada ev yok babam satmış. Üstüne üstlük maddi manevi tazminat açmış ev hanımı olan anneme :)
ay üzücü ya babanız amacına ulaşamaz tazmınat alamaz umarım konu sahibi bu mesajinizi dikkate alıp araştırmalı durumu.

Gerçekten çok üzüldüm okuyunca...

Aslında çok şey söylerdimde , eşiniz hiçbirşeyi haketmiyor. Birlikte olduğunuz kişinin sizi koruyup kollayacağını , daima yanında olucağını ve size destek çıkacağını kısaca olgun birisi sanıyordunuz belki de . Şimdi gözünüz açıldı ve gerçek yüzünü gördünüz malesef ana kuzusu erkekler hep böyledir. Aileyi baş tacı yapar , annesinin dolduruşuna gelir ve sizi siler gider.

Bunu gördünüz ve ders çıkardınız . Lütfen yolunuzda başınızı eğmeden dik yürüyün boşanma davası açın çirkin insanların içinde sizde pislenirdiniz. Hepsi çirkin beş para etmezmiş , size kötü hissettirmeye hakları hiç yoktu ! ama hayatınızı zehir etmişler cidden yazıklar olsun. Şükür kurtuldunuz iyi tarafından bakın cidden iğrenç insanlarmış.

Allah onları bildiği gibi yapsın inşAllah

Ay iğrenç, bizim gibi huzur isteyen kadınları katil eder bunlar

Onca seye bu zamana kadar nasıl dayandınız

Acilen psikolog yardımı alın

Kesin olarak çoçuk olmadan kurtulun

Eşin anne sütünden kesilmemiş

Mal kaçırma planından bahsedildiğine göre demek ki bazı şeyleri çalmayı planlamış.

Artık evliliğiniz bitmiş, (eski) eşiniz kartlarını gayet de açık oynuyor, siz boşanmayacağım deseniz bile o zaten davayı açacak.

1) Takılar nerede? Normalde sizin almanız lazım, takılar bayanındır. Düğün videoları da kanıt olarak kabul ediliyor.
2) Acilen varsa aile konutuna tapudan şerh koydurun. Yoksa annesinin üstüne geçiriverir, siz de ödediğinizle kalırsınız.
3) Arabanız var mı? Peki sizin getirdiğiniz eşyalar?

Hemen bir avukata danışıp hazırlık yapmanız gerekiyor, neyse ki neler yapacağını biliyorsunuz.

Gorumcenin düğününe gitmedim zaten o zorlarina gitti.

Ev kira o yüzden öyle bir problem yok
Altınlar ve düğünde takılanlar bende o konuda akıllılık yaptım vermedim.
Onun arabası var benim henüz yok

Az evvel bazı gelişmeler oldu. Boşanma konusunu açtım. Kavga patlak verdi benim zaten artık sinirlerim dayanmıyor. Annesinin lafını açık ettim. Annen "oğlum onu bosayacak" diye geziniyor ortalıkta dedim. Gidip de annene bosicam onu dedikten sonra burda benle hala aynı çatı aldindaysan bu şeref yoksunluğudur dedim. Olaylar olaylar..... Annesini aradi. İnkar etti kadın. O gün o ortamda yenge ve amca da var. Amcayi aradı amca böyle giderse boşanır bunlar dedik dedi öyle bir şey demedi annen dedi. Sonra yenge hemen bana söyleyen kişiyi arıyor. Neden bu da bir soru. Sonra yuzleselim dedim. Amca ben varim diye görüşmek istemedi. Eşim annesine demedi diyelim annesi bunu uyduracak potansiyelde.yalan profili geniş. Ama amca ve yenge olay büyümesin diye saklayabilir.

Demek ki boşanma mevzusu konuşuldu ki ailesi mal derdine düştü. Ama eşim ben kesinlikle öyle bir şey demedim bu adilik olur boşanmak istesem bosanirim zaten anlaşmalı istedin bir şey istemedin ben de hemen kabul ederdim diyor.

Diğer yandan kuzeni niye diyor bosayacak onu plan bu diye? Yine birbirini tutmayan yerler var. Psikoloji kalmadı zaten hasta ediyor bu düşünceler bu olanlar Kendi yazdigimi okurken yoruldum.

Hemen butun mallarina serh koydur ve bosanma davasini ac. Anlsmaliysa versin sana bir iki ev yoksa ceksiiriz de

Sizin evlilik diye birsey kalmamış. Baksanıza kendi içinizdeki sorunlara karismadik kimse yok. Amca yenge kuzen vs. Aile icinde olan orada kalmali ama bunu eşiniz malesef yapamıyor. Bir duruşu yok. Böyle bir adama eş de olunmaz cocuk da yapılmaz. Ne guzel işiniz var. Bu insanlarla hic uğraşma ayril kurtul. Durup dururken bosanmak mevzusu cikmazdi. Demek ki konusulmus. O kadar sizi seviyordu magdem erkek olsaydi da eşim dedigi kadinin yaninda dag gibi dursaydi. Bak o zaman bir kişi bile size birsey diyebilir miydi?

Hemen mallara tedbir koydurun.satamasın.galiba noterden de oluyor tam bilmiyorum.avukata sorun
Benim anlamadığım,kv ve kp evde açlıktan ölüyor mu? Bunların geliri yok mu? Varsa eşin neden yardım ediyor?senin annen baban ,anne baba değil mi?sen de onlara yardım et o zaman.yanlış anlaşılmasın. Zor zamanda tabi yardım edilir ama kendi kendilerine idare edecek gibilerse herkesin bütçesi ayrı olur.eşine çok kızdım.seni silmiş gibi.

Siz atandiğinizda evli olduğunuz halde eşiniz maddi yönden ne kadar calişsanizda size yardım etmek yerine Kocalık yapmak yerine ,ailesi ile paraları bir edip orda dahiliyetini devam ettirmiş . Hani size demişya boşanma konusunda ben adimiyim diye baya adî üzgünüm .. Böyle adamı boşayip kurtulun atın yükünüzu. Ablasinin bilmem kiminin mali neden esinizin üstüne ?gerçekten başkalarına ait ise bu mallar bırakın almayın kendi hakkınızı alın sadece.

İste benim dediğim de tam bu. Eşim hiçbir şey yapmadığı için olaylara dahil olmadık kimse kalmadı. Yanındayım hala demek ki sana inanıyorum seni haklı buluyorum diyor. İyi de bu gece telefonda annesi "biz naptik ona" diye söylerken sustu. Amcası diyor ki annene öyle demiş böyle demiş kesinlikle haksız diye konuşurken ağzını açıp iki kelime etmedi eşim. Annem de eşime bunları dedi diyemedi. Konusmanin ortasına dalıp kendimi savundum. Eşim ne dese beğenirsiniz "fırsat vermedin konusmama' dedi şok oldum öyle politikacı. Adamı ipten alır adamı ipe götürür. Şimdi iş iyice karışır. Bunu bana söyleyen kiz da arada kalacak şimdi. Kendimi savunuyorum diye demediği laf kalmadı bana.

Evet düğünden kalan paralar benim ustume yatırıldı güven vermek için. Çok ihtiyacın varsa ordan kullanirdin dedi. Ben kendim geçiniyorum dediğimde kendini böyle savunmuş kendi ailesine de. Maddi olarak onlardan ayrilamazmis ama kardesine her ay 500 lira gonderebilmis hem de kredi karti ödesin diye. Benden başka herkese var. Bunu söyleyince maddiyatci sin dedi bana. Para verseydin susacak mıydın diyor. Annesine kardeşine demiş mi yastık altından bozdur diye hayır Eniştesi de borç morç meselesine karışmış ev elden gitmesin diye benle evliyken üstüne geçirmişler. Kredisini onlar ödüyor diye biliyorum

Hemen avukata gidip mallara serh koydurun hic bir sey yapamaz. Ortak edilinilen mallar senin. Eger ailesinin ustune gecirdigiyse yakin zamanda mal kacirma davasi acabilirsin hemen avukata ver zaten evliligin bitmis sen sadece resmiyete dokeceksin

Böyle tipler 3 kuruş için 30 kurşun sayar, allah korusun.

Kendi emeğiniz olan kadarını alın gerisini boşverin, acilen açın davanızı.

Ozellikler ortak hesap, aile ortal malları gibi konularda cok fazla insanin cok fazla hesap kitabi dalaveresi olur, asla basa çikamazsıniz.

Ne kadar yüz göz olmuşsunuz yaaa.Sanki siz eşinizle değil de tüm sülale birbirinden boşanıyormuş gibi.Kimin eli kimin cebinde belli değil.Öyle evlilik olmaz.

Eşinizle boşanmayacaksanız da eşiniz bütçeleri ayırsın. Hatta işini de ayiramaz mı? Sanırım siz farklı şehirdesiniz,siz geri dönmeyin o sizin yanınıza gelsin.Eş ailesiyle kesinlikle mesafeli olmalısınız.Acayip yüz göz olmuşsunuz.Ayrıca karı koca aile terapisi almalısınız. Tabi denemeye değer olduğunu düşünüosanız.Yoksa boşanın gitsin.

Tek güzel şey atanmış olmanız.Asla işinizi kimse için bırakmayın ,çocuğunuz yoksa da bir süre daha yapmayın.Hakkınızda hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…